Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(Atskridus @ 2010 10 20, 20:29)
turiu spuoguota oda..visada pilna inkstyru ...man labiausiai padejo rasos kosmetika..bet kurio laiko nustojo buti veiksminga ...dabar naudoju lazdyno riesutu alieju su rozmarinu eteriniu ..labai padeda..oda lygeja kasdien wub.gif

Tiesiog tepate ant odos vietoj kremo? Sumaišote abu? Kokiomis dalimis?Kur perkate šiuos aliejus?
Atsakyti
http://www.nutrio-sh...4e332ad35666a5b cia nuoroda,koki cinka naudoju,pakuoteje yra 250 tabl,bet as i diena tik po puse naudoju. Lietuvoje vaistinese irgi turetu buti ivairus pasirinkimas,o gal net galite uzsisakyti ir is mano rodyto puslapio
Siaip eiliniai maisto papildai tikrai nepades,todel ir pirkau toki preparata,kuriame tikras cinkas butu, tepaliukai su cinku taip pat gerai,bet ,mano manymu, " is vidaus" naudojant cinka,jo poveikis yra geresnis,juk spuogeliai kyla ir nuo cinko trukumo organizme,o su kremuku to trukumo neuzpildysime blush2.gif Jau po menesio oda tapo lygesne,todel ir geriu tabpletes toliau ir negaliu atsistebeti poveikiu,vakar pries darba nesusilaikiau ir ispaudziau kelis minimalius spuogelius,seniau is tu spuogeliu butu kalnai uzauge,o dabar truputi paraudo ir siandien odele vel super ( tfu tfu tfu,kad tik neprisikalbeciau cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 10 20, 21:08)
O jum ar labai priklauso odos bukle nuo to, ka valgot? Ar isvis cia teisybe, kad nuo riebaus, saldaus maisto kyla spuogai? Nes kitoms tai valgo ka nori, kiek nori, bet neivieno spuogelio ne nematyti. Kazkaip pradedu galvoti, kad ir tas maistas man daug zalos pridaro..  biggrin.gif  doh.gif

Man nuo maisto ne. Gal tik nuo alkoholio. Nors dabar nepastebebiu.
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2010 10 20, 22:28)
as siuo metu naudoju cinko tepaliuka..ir dar tepaliuka su cinku... na tai zinokite tikrai mazina spuogiukus.... ir gana greitai.... asiku ne taip geritai kaip noretusi blush2.gif  bet tikrai padeda....
jo yra kiekvinoje vaistineje.... paprasykite cinko tepalo, jis skirtas spogotos odos prieziurai, serpeojanciai, galima net kudikiukams naudoti, tai manau tikrai nebijokite nepakenks.... 4u.gif
p.s kaina apie 13 lt.

kad tam tepaliuke kaip pagrindas yra vazelinas, nezinau, ar gerai vazelina tepkliot ant odos, ar nekemsa g.gif
siaip raso, kad jis sudirgusiai, sutrukinejusiai odai gydyti, apie spuogus neuzsimenama. As turiu cinko oksido tepala
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 10 20, 14:08)
O jum ar labai priklauso odos bukle nuo to, ka valgot? Ar isvis cia teisybe, kad nuo riebaus, saldaus maisto kyla spuogai? Nes kitoms tai valgo ka nori, kiek nori, bet neivieno spuogelio ne nematyti. Kazkaip pradedu galvoti, kad ir tas maistas man daug zalos pridaro..  biggrin.gif  doh.gif

Man maistas ir odos būklė visai nesisieja, kad ir ką valgyčiau. Yra pora mažų studijų padaryta, kurios parodė, kad pieno produktai, didelis paprastųjų angliavandenių kiekis (maistas, turintis aukštą glikeminį indeksą) kai kuriems (ne visiems) žmonėms gali turėti įtakos odai, spuogams.

QUOTE(Amellie @ 2010 10 21, 05:22)
kad tam tepaliuke kaip pagrindas yra vazelinas, nezinau, ar gerai vazelina tepkliot ant odos, ar nekemsa g.gif
siaip raso, kad jis sudirgusiai, sutrukinejusiai odai gydyti, apie spuogus neuzsimenama. As turiu cinko oksido tepala

Vazelinas porų nekemša. Tik riebiai odai gali būti sunkus ir riebus jausmas juo pasitepus.
Cinkas padeda naikinti bakterias, odai gyti, mažina uždegimą, dėl to puikiai tinka spuogams. Jie kankina aknė, gerti cinką ypač naudinga. Tik svarbu nepadauginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 21 spalio 2010 - 16:25
QUOTE(Amellie @ 2010 10 21, 13:22)

as turiu ir tikrai parasyta spuoguotai odai ..tikrai tikrai.. tai manau tinka... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
As irgi turiu beda, vos tik nustoju gert KT, iskart visa nugara ir krutine isberia dideliais suogais.. sad.gif sad.gif gal kuri nors turi panasiu problemu, kaip sprendziat, nes man jokie tepaliukai nepadeda, o medikai siais laikais irgi.. kol neduosi pinigu tai nieko ir nepasakys, tai tik visokius tepalus israsineja bevercius.. sad.gif pasidalinkit patirtim..
Atsakyti
Na, as siandien po 4to valymo smile.gif laiminga esu, kakta, skruostai grazus, su smakru, kaklu dar problemeliu yra, tvarke siandien, turiu vilties, kad nebers gal po sio valymo jau ir tu vietu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 10 21, 00:40)
Tiesiog tepate ant odos vietoj kremo? Sumaišote abu? Kokiomis dalimis?Kur perkate šiuos aliejus?

perku as is aromanatural.lt nusiprausiu veida tada dar ant dregnos uodos tepu keleta lasu lazdynu riesutu aliejaus sumausyto su laseliu rozmarino ea...naudoju veido kremo...
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 12, 22:45)
Kazkur apie menesi, dabar jau beveik pabaigiau naudot pakuote. Nudziusta tie paprasti spuogai, bet gana ilgai reikia laukti, kazkur 5-7dienas. Odos bukle geresne, bet vistiek nauju spuogu kyla. Bet poodiniams spuogams nepadeda.
Su tais poodiniais nebezinau ka daryt, pradejo jau veistis ir ant skruostu, kur niekada ju nebuvo. Treciadieni keliausiu pas privacia dermatologe, gal ka nors patars. verysad.gif

Sveikos 4u.gif
atejau ir as cia su tokiom paciom problemom doh.gif pas mane jau virs metu vis spuogu atsiranda - ant smakro daugiausiai, tokie skausmingi, kieti, raudoni, poodiniai.. unsure.gif dabar kuo toliau tuo graziau, irgi jau net ant zandu, po nosim, prie ausu pradejo rastis.. ko tik nedariau doh.gif isskyrus kad dar nebuvau pas gydytoja, bet planuoju greitu laiku apsilankyt. ka galetumet patart vilniuj? g.gif dar galvoju - ar pirma eit pas dermatologe, ar pas koki endokrinologa, nes kaip suprantu - gali but netvarkoj hormonai.. pas ginekologa buvau - viskas gerai, jokiu problemu nerado. o spuogai kaip yra, taip yra unsure.gif
tiesa dar labai ieskojau internete nors kokios informacijos apie juos, ir radau idomu dalyka: pavadinima savo spuogams - acne tarda. paieskokit ivedusios i google, yra keli straipsniai apie tai. bent jau tai, ka ten raso, labiausiai atitinka mano situacija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 21, 20:25)
Na, as siandien po 4to valymo smile.gif laiminga esu, kakta, skruostai grazus, su smakru, kaklu dar problemeliu yra, tvarke siandien, turiu vilties, kad nebers gal po sio valymo jau ir tu vietu smile.gif

Norėčiau,kad man taip irgi būtų..Vsigi pastoviai turiu daryt noritn išlaikyt gerą rezultatą..
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 10 24, 02:36)
Norėčiau,kad man taip irgi būtų..Vsigi pastoviai  turiu daryt noritn išlaikyt gerą rezultatą..

Tai dar palauk, manau, kad aš irgi regulariai nuolat darysiuos paskui kas kokį mėnesį biggrin.gif bus matyt.
Atsakyti