QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 12, 22:45)
Kazkur apie menesi, dabar jau beveik pabaigiau naudot pakuote. Nudziusta tie paprasti spuogai, bet gana ilgai reikia laukti, kazkur 5-7dienas. Odos bukle geresne, bet vistiek nauju spuogu kyla. Bet poodiniams spuogams nepadeda.
Su tais poodiniais nebezinau ka daryt, pradejo jau veistis ir ant skruostu, kur niekada ju nebuvo. Treciadieni keliausiu pas privacia dermatologe, gal ka nors patars.
Sveikos
atejau ir as cia su tokiom paciom problemom
pas mane jau virs metu vis spuogu atsiranda - ant smakro daugiausiai, tokie skausmingi, kieti, raudoni, poodiniai..
dabar kuo toliau tuo graziau, irgi jau net ant zandu, po nosim, prie ausu pradejo rastis.. ko tik nedariau
isskyrus kad dar nebuvau pas gydytoja, bet planuoju greitu laiku apsilankyt. ka galetumet patart vilniuj?
dar galvoju - ar pirma eit pas dermatologe, ar pas koki endokrinologa, nes kaip suprantu - gali but netvarkoj hormonai.. pas ginekologa buvau - viskas gerai, jokiu problemu nerado. o spuogai kaip yra, taip yra
tiesa dar labai ieskojau internete nors kokios informacijos apie juos, ir radau idomu dalyka: pavadinima savo spuogams -
acne tarda. paieskokit ivedusios i google, yra keli straipsniai apie tai. bent jau tai, ka ten raso, labiausiai atitinka mano situacija