Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 19, 22:55)
o kuo prausiklis nepatiko? as kaip tik planuoju isbandyti

Man kazkaip pasirode, kad jis nenuplauna gerai veido ir visai neputoja. Ir siaip nematau prasmes su rugstim prausikliu, kai po 10sek nuplauni veida ir net nespeja suveikti tos rugstys. Jau geriau tada pasirinkti koki antibakterini prausikli, kuris ir malonus, ir putoja, ir dezinfekuoja. biggrin.gif
Atsakyti
aisku, na jeigu del situ priezasciu, tuomet reikes pirkti, isbandyti smile.gif
Atsakyti
Turiu tikrai ne maza patirti sia tema, prasidejus brendimui,prasidejo ir odos problemos,nors jau senokai isaugau is brendimo amziaus,spuogai,inkstirai,randeliai taip ir liko schmoll.gif Daug kartu lankiausi pas odos daktarus,tiek savo poliklinikoje,tiek vazinejau pas dermatologus i kauna,pirkau ivairiausius kremukus,tirpaliukus ir t.t. Zinoma niekas nepadejo ir as tiesiog bandziau susidraugauti su savo problematiska oda...Po keliu metu pradejau vartoti KT,oda siek tiek susitvarke,pamaciusi pokycius nebegalejau sustoti,pradejau ieskoti kokybiskesniu kremuku,pradejau landzioti po ivairius forumus. Dabar perku kremus tik vaistinese ( gyvenu ne Lietuvoje),mano problematiskai odai labai tinka Avene firmos kremai,prausikliai ir losjonas,jie atlieka "mikropeeling" funcija ir taip lengvai pasalina nuo odos pavirsiaus visus nesvarumus.BET nei KT, nei Avene nesuteike taip norimo rezultato.
Jau 3 men. naudoju CINKA, nusipirkau vaistineje,vienoje tabl. yra 50 mg cinko,tai atitinka,kiek zinau, 333% reikiamos normos,taigi tabletes pjaunu per puse ir kasryt po valgio isgeriu pusyte cinko...Galiu pasakyti,kad cinkas tikrai daro mazus stebuklus,oda beria labai mazai,na nebent pati sugalvoju paspaudineti minimaliai matomus spuogelius ir pati suerzinu oda ax.gif Oda tapo tolygesne,matine,bendradarbes pradejo girti,kad graziau atrodau ( tikrai jauciuosi geriau),naguciai taip pat pradejo greiciau augti,tapo tvirtesni.Kiek zinau cinkas gerai ir plaukuciams,tik cia dar didelio pokycio nepastebejau.
Taigi merginos,patariu nusipirkti gryno cinko ( jokiu budu ne eiliniu papildu!!!) ir apsisarvuoti kantrybe,tikiu,kad ir jums pasiseks tokiu budu atsikratyti erzinanciu spuogeliu ir nereikes bandyti vis nauju ir nepigiu kremu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2010 10 20, 14:37)
Turiu tikrai ne maza patirti sia tema, prasidejus brendimui,prasidejo ir odos problemos,nors jau senokai isaugau is brendimo amziaus,spuogai,inkstirai,randeliai taip ir liko schmoll.gif Daug kartu lankiausi pas odos daktarus,tiek savo poliklinikoje,tiek vazinejau pas dermatologus i kauna,pirkau ivairiausius kremukus,tirpaliukus ir t.t. Zinoma niekas nepadejo ir as tiesiog bandziau susidraugauti su savo problematiska oda...Po keliu metu pradejau vartoti KT,oda siek tiek susitvarke,pamaciusi pokycius nebegalejau sustoti,pradejau ieskoti kokybiskesniu kremuku,pradejau landzioti po ivairius forumus. Dabar perku kremus tik vaistinese ( gyvenu ne Lietuvoje),mano problematiskai odai labai tinka Avene firmos kremai,prausikliai ir losjonas,jie atlieka "mikropeeling" funcija ir taip lengvai pasalina nuo odos pavirsiaus visus nesvarumus.BET nei KT, nei Avene nesuteike taip norimo rezultato.
Jau 3 men. naudoju CINKA, nusipirkau vaistineje,vienoje tabl. yra 50 mg cinko,tai atitinka,kiek zinau, 333% reikiamos normos,taigi tabletes pjaunu per puse ir kasryt po valgio isgeriu pusyte cinko...Galiu pasakyti,kad cinkas tikrai daro mazus stebuklus,oda beria labai mazai,na nebent pati sugalvoju paspaudineti minimaliai matomus spuogelius ir pati suerzinu oda ax.gif Oda tapo tolygesne,matine,bendradarbes pradejo girti,kad graziau atrodau ( tikrai jauciuosi geriau),naguciai taip pat pradejo greiciau augti,tapo tvirtesni.Kiek zinau cinkas gerai ir plaukuciams,tik cia dar didelio pokycio nepastebejau.
Taigi merginos,patariu nusipirkti gryno cinko ( jokiu budu ne eiliniu papildu!!!) ir apsisarvuoti kantrybe,tikiu,kad ir jums pasiseks tokiu budu atsikratyti erzinanciu spuogeliu ir nereikes bandyti vis nauju ir nepigiu kremu drinks_cheers.gif

o tai kaip tos tab vadinasi,cinko tabletes? ax.gif
Atsakyti
Cinkas is tikro gerai smile.gif Pagerus menesi matosi skirtumas - ne tiek kad spuogu maziau kyla, nors gal ir taip, bet jie daug greiciau uzgyja ir nelieka raudonu demeliu - dingsta paraudimas per kelias dienas.
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2010 10 20, 13:37)

Aš, kai gėriau cinką irgi mačiau pagerėjimą smile.gif Bet amžiani jo negersi irgi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2010 10 20, 17:36)
Cinkas is tikro gerai smile.gif Pagerus menesi matosi skirtumas -  ne tiek kad spuogu maziau kyla, nors gal ir taip, bet jie daug greiciau uzgyja ir nelieka raudonu demeliu - dingsta paraudimas per kelias dienas.

Sudomino bigsmile.gif Reikia ir man pabandyti pagerti. Bet įdomu, kuris cinkas geras? Na jei pirkti atskirai cinką kaip maisto papildą, ar jis bus veiksmingas?
Atsakyti
O jum ar labai priklauso odos bukle nuo to, ka valgot? Ar isvis cia teisybe, kad nuo riebaus, saldaus maisto kyla spuogai? Nes kitoms tai valgo ka nori, kiek nori, bet neivieno spuogelio ne nematyti. Kazkaip pradedu galvoti, kad ir tas maistas man daug zalos pridaro.. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
mane nuo pieno produktu beria ir nuo B grupes vitaminu. sokoladus galiu tonomis valgyti - ir nieko
Atsakyti
turiu spuoguota oda..visada pilna inkstyru ...man labiausiai padejo rasos kosmetika..bet kurio laiko nustojo buti veiksminga ...dabar naudoju lazdyno riesutu alieju su rozmarinu eteriniu ..labai padeda..oda lygeja kasdien wub.gif
Atsakyti
quote=Mulana,2010 10 20, 15:37]Turiu tikrai ne maza patirti sia tema, prasidejus brendimui,prasidejo ir odos problemos,nors jau senokai isaugau is brendimo amziaus,spuogai,inkstirai,randeliai taip ir liko schmoll.gif Daug kartu lankiausi pas odos daktarus,tiek savo poliklinikoje,tiek vazinejau pas dermatologus i kauna,pirkau ivairiausius kremukus,tirpaliukus ir t.t. Zinoma niekas nepadejo ir as tiesiog bandziau susidraugauti su savo problematiska oda...Po keliu metu pradejau vartoti KT,oda siek tiek susitvarke,pamaciusi pokycius nebegalejau sustoti,pradejau ieskoti kokybiskesniu kremuku,pradejau landzioti po ivairius forumus. Dabar perku kremus tik vaistinese ( gyvenu ne Lietuvoje),mano problematiskai odai labai tinka Avene firmos kremai,prausikliai ir losjonas,jie atlieka "mikropeeling" funcija ir taip lengvai pasalina nuo odos pavirsiaus visus nesvarumus.BET nei KT, nei Avene nesuteike taip norimo rezultato.
[/quote]

as siuo metu naudoju cinko tepaliuka..ir dar tepaliuka su cinku... na tai zinokite tikrai mazina spuogiukus.... ir gana greitai.... asiku ne taip geritai kaip noretusi blush2.gif bet tikrai padeda....
jo yra kiekvinoje vaistineje.... paprasykite cinko tepalo, jis skirtas spogotos odos prieziurai, serpeojanciai, galima net kudikiukams naudoti, tai manau tikrai nebijokite nepakenks.... 4u.gif
p.s kaina apie 13 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akutivo: 20 spalio 2010 - 21:30
QUOTE(EgleG @ 2010 10 20, 20:08)
O jum ar labai priklauso odos bukle nuo to, ka valgot? Ar isvis cia teisybe, kad nuo riebaus, saldaus maisto kyla spuogai? Nes kitoms tai valgo ka nori, kiek nori, bet neivieno spuogelio ne nematyti. Kazkaip pradedu galvoti, kad ir tas maistas man daug zalos pridaro..  biggrin.gif  doh.gif

ia kiekvienam labai individualiaia. negalima teigiti,kad maistas nedaro jokios įtakos,arba ,kad yra pagrindinė spuogų priežastis.
MAn nuošokolado,miltinių aptirkalų ir pan šiaiap neberia odos,tačiau po švenčių ir gimtadienių,jei tęsiasi kelias dienas ir privalgau daug visko oda sureaguoja kažkiek arba jei epr duag pieno produktų vartoju smile.gif
Atsakyti