Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 17, 23:18)
na čia tavo nuomonė. Bent man veido valymai kolkas geriausia atrasta gydymo priemonė.

O mano geriausia atrasta priemonė - kremų atsisakymas biggrin.gif Naudoju tik serumus, neturiu nei vieno spuogo, oda nebesiteršia thumbup.gif
Atsakyti
Teisingai cia mano nuomone.
Atsakyti
aistuliaa reikėjo rašy,t kad tavo valymai rūgštiniai.
kaip ten bebūtų jų metu rankomis spuogus, inkštrus spaudžia mažiau nei mechaniniu būdu.
gal Emmaa apie mechaninius rašė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pulsatilla @ 2010 10 17, 22:24)
O mano geriausia atrasta priemonė - kremų atsisakymas biggrin.gif Naudoju tik serumus, neturiu nei vieno spuogo, oda nebesiteršia thumbup.gif

Dėl kremų sutinku, aš jų irgi minimaliai naudoju, tik tiek, kiek oda reikalauja.
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 17, 22:34)
aistuliaa reikėjo rašy,t kad tavo valymai rūgštiniai.
kaip ten bebūtų jų metu rankomis spuogus, inkštrus spaudžia mažiau  nei mechaniniu būdu.

Pas mane kombinuoti - rūgštiniai + mechaniniai.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 17, 22:42)
Pas mane kombinuoti - rūgštiniai + mechaniniai.

rūgštis gi nuplonina odą, visus brudus lengviau išspaust, oda ne taip žalojama.
Mechaninio valymo aš irgi nesidaryčiau, bijočiau pasekmių.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 17, 22:45)
rūgštis gi nuplonina odą, visus brudus lengviau išspaust, oda ne taip žalojama.
Mechaninio valymo aš irgi nesidaryčiau, bijočiau pasekmių.

Vien mechaninio ir aš nebūčiau dariusi smile.gif
Bet toks įspūdis, kad Emmaa prieš visus valymus nusistačius, arba aš klaidingą nuomonę susidariau.
Atsakyti
Manau jei daraisi ne pas profesionalus tai ir po rūgštinio valymo gali baisia atrodyt ne vieną dieną.. Bet kai tokie informacijos klodai šiais laiakis, tai amanu galiam tikrai puikiaia atsirinkti kosmetologę ir veido valymo būdą,kuris tikrai ne viena syra ir tada jau gali tikėtis gerų rezultatų smile.gif

o pas mane netoli lūpų prie smakro 3 spuogai jau išdygę stovi visą savaitę ir nepadeda niekas .. fuj tokiauzsitersusi jauciusi...bet akzaip ajuciu,akd cia dėl nekokio maitinimosi pastarasiais dvi svaites..tieisog laaaabai prastai maitinausi,aks manau pasimatė ir odoje..
Atsakyti
patarkite, kuo tepti ta vieta, kur buvo spuogas, kad graziai odele uzgytu? bandziau imex, dabar lasinu arbatmedzio EA
Atsakyti
Gal kas esat susidure su O.D.A. kosmetika ? Kazkaip sudomino, kad lietuviska preke, bet kaina irgi nemaza smile.gif . Atradau, tai, ko man mazdaug dabar reikia - Regeneruojantis stangrinantis kremas 7% 50 ml. Ar esat susidure kas akis i aki ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 10 19, 20:44)
Gal kas esat susidure su O.D.A. kosmetika ? Kazkaip sudomino, kad lietuviska preke, bet kaina irgi nemaza  smile.gif . Atradau, tai, ko man mazdaug dabar reikia - Regeneruojantis stangrinantis kremas 7% 50 ml. Ar esat susidure kas akis i aki ?  smile.gif

Taip, esu naudojusi regeneruojanti krema jautriai ir spuoguotai odai. Tai man visai patiko sie kremukai, pradzioje biski veida pagrauzdavo nuo tu rugsciu, bet veliau priprasdavo oda. Kazkaip pirmus du menesius man labai tiko ir patiko, poto nezinau gal iprato oda, kad atrode sumazejo poveikis, tai nutraukiau. Bet siaip tikrai geras dalykas, man geresni sie kremukai pasirode uz iki tol naudotus probleminei odai. Dar naudojau prausiklius sios firmos, tai nepatiko. Ir dar turiu seruma odai- labai super dalykas. Jeigu issausejus oda, arba po valymo, tai kaip tik, skatina gyjima, odos atsistatyma. Ir zinoma maskuojamasis kremas- thumbup.gif Del kainos tai pritariu, nemaza, bet manau jeigu geras dalykas ir tinka tai tikrai verta tiek moketi.
Atsakyti
o kuo prausiklis nepatiko? as kaip tik planuoju isbandyti
Atsakyti
apie O.D.A yra visa tema 4u.gif
Atsakyti