QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 10 16, 20:07)
Na as ateinu pagirti viena priemone,kuri mane taaip nustebino maloniai (cia turbut aciu Himalaia nes ji kazkurioj temoj rase kad geras dalykas )La Roche Posay Effaclar AI .Vakar isdygo ant zando baisingas giluminis spuogas-net zanda skaudejo niu galvoju sakes,savaite kokia kankinsiuos su juo nes taip dazniausiai budavo.Ir ka,uztepiau sito gerio nakciai,siandien nuo pat ryto teplioju kas pora val ir nzn stebuklas cia turbut,bet guzo nebesijaucia ir tik vos vos raudona toj vietoj as sedziu apsipatenkinus ir negaliu patiket
Kokia kaina jo? ir kur jo yra pirkti?
QUOTE(Young @ 2010 10 17, 11:40)
Kokia kaina jo? ir kur jo yra pirkti?
as pirkau cia,kaina 9,50svaru +siuntimas,perkant daugiau ,siuntimas gaunasi pigesnis,nes bet koki kieki perkant jis 5svarai
http://www.mistrys.c...tor-p-4779.html
Sveikos merginos,
turiu dideliu problemu del spuoguotos odos. Atsibode taip,kad kaskart paziurejus i veidrodi susigadina nuotaika visai dienai.
Buvau neseniai vel pas dermatologe,israse man prausikli,tepaliuka ir kaukes beveik uz 100lt. Pasake,kad turesiu gydytis visa gyvenima,mazdaug cia paveldima,nors net nezino ar pas mane kas nors ju turejo ar ne. Israsyti vaistukai man taip issausino oda,kad nuo veido plesiau gabalus odos,kaip nuo vasaros nukaitintos nugaros . Dar liepe nueiti pas kosmetologe,kad isvalytu. Tikrai nieku gyvu neisiu.nenoriu vaikscioti kaip sugelta. Taigi vel ruosiuosi eiti,piktumu ir barniais aiskintis,kas gi yra mano odai.
Tikrai labai nepatiko,kad atejus,aparatuku paziurejo,per 5min israse vaistu,kuriuos tikriausiai duoda visiems ir visada. O as laiminga iseinu is kabineto,galvoju tikrai pades
turiu dideliu problemu del spuoguotos odos. Atsibode taip,kad kaskart paziurejus i veidrodi susigadina nuotaika visai dienai.
Buvau neseniai vel pas dermatologe,israse man prausikli,tepaliuka ir kaukes beveik uz 100lt. Pasake,kad turesiu gydytis visa gyvenima,mazdaug cia paveldima,nors net nezino ar pas mane kas nors ju turejo ar ne. Israsyti vaistukai man taip issausino oda,kad nuo veido plesiau gabalus odos,kaip nuo vasaros nukaitintos nugaros . Dar liepe nueiti pas kosmetologe,kad isvalytu. Tikrai nieku gyvu neisiu.nenoriu vaikscioti kaip sugelta. Taigi vel ruosiuosi eiti,piktumu ir barniais aiskintis,kas gi yra mano odai.
Tikrai labai nepatiko,kad atejus,aparatuku paziurejo,per 5min israse vaistu,kuriuos tikriausiai duoda visiems ir visada. O as laiminga iseinu is kabineto,galvoju tikrai pades
Kokiu aparatuku?
Gerai nzn kaip jis vadinasi.Prideda prie veido,sukineja,o ekrane rodo,kaip atrodo tavo oda,lyg mikroskopu butu prideta.
Maciau,kaip atrodo merginos isejusios,po proceduros.Veidas atrodo siaubingai. Arba turi buti paemes atostogu arba nebijoti iseiti i viesuma kol viskas sugis.
QUOTE(Emmaa @ 2010 10 17, 22:06)
Maciau,kaip atrodo merginos isejusios,po proceduros.Veidas atrodo siaubingai. Arba turi buti paemes atostogu arba nebijoti iseiti i viesuma kol viskas sugis.
Na aš gydausi valymais, į viešumą vaikštau. Pirmą dieną po valymo prasčiau veidas atrodo, tai galima jau tą vakarą namie pasėdėti, paskui viskas normaliai, jau tikrai ne taip baisia, kad į viešumą negalima būtų eiti.
Kai ir taip gedijiesi savo veido odos,nesinori dar labiau viska gadinti.
QUOTE(Emmaa @ 2010 10 17, 22:13)
Kai ir taip gedijiesi savo veido odos,nesinori dar labiau viska gadinti.
na čia tavo nuomonė. Bent man veido valymai kolkas geriausia atrasta gydymo priemonė.