Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(zoomzoom @ 2010 10 12, 18:57)
nepirma kart girdžiu, kad alergizuoja nuo sieros, kaip tiksliau atrodo ta alergija?

QUOTE(EgleG @ 2010 10 12, 21:25)
Man irgi tas pats nuo Rasos buvo. Tiesiog pradejo niezteti, paraudo oda ir labai mazais spuogeliais isbere.

Man oda kaip nudeginta buvo, visa raudona, degino, perstejo, ir smulkiu spuogiuku milijonas, tokiu gal netgi vandeniniu ar kaip cia pasakius, bet visas visas veidas nubertas ir istines buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 10 13, 07:51)
Man oda kaip nudeginta buvo, visa raudona, degino, perstejo, ir smulkiu spuogiuku milijonas, tokiu gal netgi vandeniniu ar kaip cia pasakius, bet visas visas veidas nubertas ir istines buvo doh.gif

Tai čia labai sunki forma g.gif
Man buvo paprastesnė reakcija. Matyt paraudimas, perštėjimas. Jau gerai ir nepamenu. Nes ne nuo pirmos kosmet. priemonės alergija buvo, o kiekvienu atveju ji skirtingai ir pasireiškia.
O be to, jei matau, kad kažkas negerai, aš nebelaukiu ir iškart nutraukiu tos priemonės naudojimą.
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 10 13, 08:51)

man ant skruostų atsirado mažų spuogelių (tokie raudoni maži neskaudantys iškilę taškeliai), ar gali buti nuo rasos prausiklio su siera? Per kiek laiko praeina ta alergija?
Atsakyti
QUOTE(zoomzoom @ 2010 10 13, 08:52)
man ant skruostų atsirado mažų spuogelių (tokie raudoni maži neskaudantys iškilę taškeliai), ar gali buti nuo rasos prausiklio su siera? Per kiek laiko praeina ta alergija?

Gali būti ir alergija, jei tas bėrimas smulkus.
O per kiek laiko pareis, sunku pasakyti, kiekvienam skirtingai alergija pasireiškia ir trunka.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 10 12, 23:08)
pinigine irgi reaguoja biggrin.gif bet kas labiausiai atstumia, kad reik pamirst deginimasi, soliariuma, taciau sie padeda panaikint kitus odos defektus  doh.gif
Papildyta:
norejau paklaust ar yra spalvu pasirinkimas? ar islaiko matiskuma? gal galit palygint su actipur? smile.gif
dar del visnevskio, laikiau uztepus 3 naktis, uzklijavau pleistru. Biski guzas susitrauke, bet vis tiek jaucias sukietejimas po oda, o balta virsunele kaip nelenda taip nelenda. gal tas kitas "ilon" tepalas efektyvesnis butu?

ilon Abzess jau buvau kazkam patares, sake, kad patiko, o as vat snd jau 4 ar tai 5 tubele nusipirkau, ir jokiu duac, differin ar skinoren nebepirksiu, radau pigia ir daug geresne alternatyva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 13, 09:31)
Tai čia labai sunki forma g.gif
Man buvo paprastesnė reakcija. Matyt paraudimas, perštėjimas. Jau gerai ir nepamenu. Nes ne nuo pirmos kosmet. priemonės alergija buvo, o kiekvienu atveju ji skirtingai ir pasireiškia.
O be to, jei matau, kad kažkas negerai, aš nebelaukiu ir iškart nutraukiu tos priemonės naudojimą.

Bet iskart ir kale sunkia forma doh.gif nors naudojau krema geli ne kasdien, tam tikroms vietoms ir ne is pat pradziu pasireiske alergija, nors mano siaip labai alergiska oda ir bjauri. Na as irgi nenaudojau toliau, kai pradejo nesamones darytis su veideliu verysad.gif nors is pradziu nesupratau, kame reples, bet "nuemiau" priemones, keliavau pas dermatologe, geriau antihistamininius (na priesalerginius vaistus), kremukai ir praejo, atsizegnojau sio gelio, nors patiko jis man. o po kiek laiko dekolte srityje iskilo spuogelis, sumaniau pasitepti, mdaaa ir vel nubere, tik lengviau nei veida.
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 10 13, 14:06)
Bet iskart ir kale sunkia forma doh.gif nors naudojau krema geli ne kasdien, tam tikroms vietoms ir ne is pat pradziu pasireiske alergija, nors mano siaip labai alergiska oda ir bjauri. Na as irgi nenaudojau toliau, kai pradejo nesamones darytis su veideliu  verysad.gif  nors is pradziu nesupratau, kame reples, bet "nuemiau" priemones, keliavau pas dermatologe, geriau antihistamininius (na priesalerginius vaistus), kremukai ir praejo, atsizegnojau sio gelio, nors patiko jis man. o po kiek laiko dekolte srityje iskilo spuogelis, sumaniau pasitepti, mdaaa ir vel nubere, tik lengviau nei veida.

Net nenumaniau, kad tiek daug žmonių yra alergiškų sierai unsure.gif
BIOK galėtų tai turėti omeny.
Atsakyti
Aha, tikrai nemazai zmoniu alergiski, o gaila verysad.gif taip butu puiku rasti koki kremuka ar kita padoria priemone su BHA, AHA.
Atsakyti
Dar noreciau pasiteirauti, paneles, kurios naudojote losjona su levomecitinu (gaminamas vaistinese pagal gydytojo recepta, toks spiritinis smardukas ir laaaabai kartaus skonio biggrin.gif ), gal zinote, kaip jo sudetyje ar yra siera?
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 01 13, 18:03)
Vu vaistineje jau buna pagamintas. Bet sudetis tokia:

ichthioli 1.5
zinci oxydi
talci aa 20.0
ol.olivari ad 100.0

o pas mane suplaktinė be ichtiolio, nes reik recepto:
sulfur depur
streptocidi albi aa 4,0
Sp. Ac. Salicilo 1%
Aq. destillatae aa 40 ml
Aether anaesthet 10,0
sapo puerlis 0,8

siera lotyniškai sulfur, sulpur (google info)

Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 10 13, 17:51)
Dar noreciau pasiteirauti, paneles, kurios naudojote losjona su levomecitinu (gaminamas vaistinese pagal gydytojo recepta, toks spiritinis smardukas ir laaaabai kartaus skonio biggrin.gif ), gal zinote, kaip jo sudetyje ar yra siera?

Nėra sieros.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 10 13, 01:08)
norejau paklaust ar yra spalvu pasirinkimas? ar islaiko matiskuma? gal galit palygint su actipur? smile.gif
dar del visnevskio, laikiau uztepus 3 naktis, uzklijavau pleistru. Biski guzas susitrauke, bet vis tiek jaucias sukietejimas po oda, o balta virsunele kaip nelenda taip nelenda. gal tas kitas "ilon" tepalas efektyvesnis butu?

Gaila, bet yra tik viena spalva. Ziema puikiai tinka, vasara prie idegusios odos noretusi tonu tamsesnes pudros. Del matiskumo. Na, priklauso nuo odos. Man tai vien tik pudra (visos, kurias naudojau) neislaiko. O su actipur tai negaleciau palyginti- nebandziau ir nera noro bandyti smile.gif 4u.gif
Atsakyti