Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(Victorious @ 2010 09 12, 13:05)
Tiesa, o naudojant "Duac" nebuvo taip, kad spuogelis tarsi "užsicementuoja", sukietėja odoj?  g.gif

neatkreipiau į tai dėmesio. nelabai įsivaizduoju "įsicementavusį" spuogą smile.gif)
nu bet kokiu atveju, duac (benzoilo peroksidas) džiovinantis, gal ir sukietėjo... Šiaip man spuogai, jei uždegiminiai, dažniausiai būna kieti :|
nieko tikro negaliu pasakyt, man kieti skausmingi spuogai - ne naujiena smile.gif
Atsakyti
Gal kuri naudoja Clinique Antiblemish kreminę pudrą, kur riebiai odai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 rugsėjo 2010 - 14:13
QUOTE(Meskala @ 2010 09 12, 15:39)
neatkreipiau į tai dėmesio. nelabai įsivaizduoju "įsicementavusį" spuogą smile.gif)
nu bet kokiu atveju, duac (benzoilo peroksidas) džiovinantis, gal ir sukietėjo... Šiaip man spuogai, jei uždegiminiai, dažniausiai būna kieti :|
nieko tikro negaliu pasakyt, man kieti skausmingi spuogai - ne naujiena smile.gif

Na, sukietėjo ir nenyksta spuogas, o dar skauda palietus. Atrodo, kad apsigyveno ilgam doh.gif Labiau patinka, kai iškyla ir išsivalo. O gal kietės, džius ir po to žymės neliks? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 rugsėjo 2010 - 14:51
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 12, 14:13)
Gal kuri naudoja Clinique Antiblemish kreminę pudrą, kur riebiai odai? smile.gif

as norejau ja pirkt bet pabandzius duty free kazkaip nesuzavejo-atspalviai kazkokie i raudonuma,plius pasirode sunkoka smile.gif manau butu gerai maskuojanti bet kartu matytusi labai ant veido ax.gif man atrodo geriau yra lengva kreminežmaskuoklis kur reikia ax.gif
labiau i tema,nebezinau kas su oda darosi doh.gif taip zandus isbere ir aplink lupas doh.gif pas ginekologe buvau pries savaite,nieko nerado blogo,tai jau nebezinau ko ir griebtis cool.gif gal metus laiko oda atrode pasitaisius o dabar kad eme ir isbere...baisu net darosi :(nebezinau jau ka ir naudot ..vienur berimai apmazeja kitur isberia.. doh.gif uzburtas ratas...jau tiek pinigu ismesta i bala kad gaila net ka naujo ir pirkt verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 09 12, 13:05)
Tiesa, o naudojant "Duac" nebuvo taip, kad spuogelis tarsi "užsicementuoja", sukietėja odoj?  g.gif

As naudoju Duac, ir pastebejau kazka panasaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 12, 21:40)
As naudoju Duac, ir pastebejau kazka panasaus unsure.gif

O kiek laiko tepat? Ar nudžiūsta tie sukietėję spuogai ir ar apskritai gerėja odos būklė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 rugsėjo 2010 - 20:31
QUOTE(Victorious @ 2010 09 12, 21:29)
O kiek laiko tepat? Ar nudžiūsta tie sukietėję spuogai ir ar apskritai gerėja odos būklė?

Kazkur apie menesi, dabar jau beveik pabaigiau naudot pakuote. Nudziusta tie paprasti spuogai, bet gana ilgai reikia laukti, kazkur 5-7dienas. Odos bukle geresne, bet vistiek nauju spuogu kyla. Bet poodiniams spuogams nepadeda.
Su tais poodiniais nebezinau ka daryt, pradejo jau veistis ir ant skruostu, kur niekada ju nebuvo. Treciadieni keliausiu pas privacia dermatologe, gal ka nors patars. verysad.gif
Atsakyti
cia maciau aistulia del kremines klause, as neatsakysiu, bet pagalvojau pasisakysiu, kad meciau naudot pudra, va taip vaikstau be jos, nes kaskart kai tik ja pasitepu tai toks jausmas ir ko gero vaizdas, kad ji tik pablogina padeti... aisku dabar neturiu ne vieno spuogelio ir odos spalva lygi vienoda, gal jei bertu vel tepciaus, nezinau gal neatrandu geros, sau tinkamos...o noreciau vis delto pamaskuot, pasigrazint, o ne paryskint nelygumus g.gif
Atsakyti
naudoju ir as DUAC , tai tikrai,kad poodiniams spuogams nepadeda. Uz Differin kur kas geriau, nes "nenusluoksniuoja" odos , maziau sausina. Nuo smulkesniu spuogu tikrai padeda, ju beveik neliko, taciau vis dar turiu du super didelius giluminius. Et...
Atsakyti
QUOTE(Pariparipau @ 2010 09 13, 13:03)
naudoju ir as DUAC , tai tikrai,kad poodiniams spuogams nepadeda. Uz Differin kur kas geriau, nes "nenusluoksniuoja" odos , maziau sausina. Nuo smulkesniu spuogu tikrai padeda, ju beveik neliko, taciau vis dar turiu du super didelius giluminius. Et...

Kiek laiko jau naudojat?
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 09 12, 23:05)
cia maciau aistulia del kremines klause, as neatsakysiu, bet pagalvojau pasisakysiu, kad meciau naudot pudra, va taip vaikstau be jos, nes kaskart kai tik ja pasitepu tai toks jausmas ir ko gero vaizdas, kad ji tik pablogina padeti... aisku dabar neturiu ne vieno spuogelio ir odos spalva lygi vienoda, gal jei bertu vel tepciaus, nezinau gal neatrandu geros, sau tinkamos...o noreciau vis delto pamaskuot, pasigrazint, o ne paryskint nelygumus g.gif

Konkrečiai šios pudros laukiu, turiu gauti už kelių dienų, galėsiu pasidalinti įspūdžiais smile.gif o šiaip pudra man privalomas dalykas biggrin.gif
Atsakyti
naudoju Duac gal menesi smile.gif
Atsakyti