Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 10, 23:34)
Taip, naudoju, neseniai temoje minėjau, Natinuel 9 proc. prausiklį, vakarais 12 proc. serumą smile.gif
Kaip kainos neoglis  g.gif

aŠ TAIP APT NATINUEL NAUDOJAU 9 procentų. Patiko labai,tiek,akd kaina kandžiojasi..o kiek pasidomėjau po to, kad prausiklis didelės įtakos neturi todėl prie sebamed perėjau...
Na kainos nėra didelės visų kremukų kur perku,nes dažniausiai man nupila nuo didelės bonkutės į 30 arba 15 ml talpas.Tai visada maždaug ir moku ~30 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 10 11, 23:18)
aŠ TAIP APT NATINUEL NAUDOJAU 9 procentų. Patiko labai,tiek,akd kaina kandžiojasi..o kiek pasidomėjau po to, kad prausiklis didelės įtakos neturi todėl prie sebamed perėjau...
Na kainos nėra didelės visų kremukų kur perku,nes dažniausiai man nupila nuo didelės bonkutės į 30 arba 15 ml talpas.Tai visada maždaug ir moku ~30 lt  smile.gif

Na natinuel kai pirkau pilną prausiklį, man kaina irgi didoka pasirodė, bet šiaip man jis labai taupiai naudojasi, žymiai taupiau, nei bet kokie prausiklaii bandyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
2 men naudoju Rasos krema -geli nuo spuogu su BHA ir Rasos geli ant spuogu tepama, plaunuosi veida su paprastu vandeniu.
geriu argital zaliaji moli (valymui organizmo). cukraus, baltu miltu patiekalu, sokolado sumazinau iki minimumo.
Galiu tyliai pasidziaugti - rezultatas matosi:)))
kad neprisisneketi -spjaunu per peti- tfu tfu tfu smile.gif

Kokia kremudra naudojat?uzsimaniau pasigrazinti kartais....turiu Lumene mineraline krempudra, bet nuo jos kita diena kyla jau spuogiukai:((((
zvalgausi, gal sita visai nieko butu nekasdieniniam naudojimui,,tik retkarciais...
http://www.ecoland.l...hp?id_product=8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~VEGA~: 12 spalio 2010 - 10:10
Galima pasisvitrint su bioptron lempute, jei naudoji priemones su AHA ?
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 10 12, 12:07)
Sveikos,
2 men naudoju Rasos krema -geli nuo spuogu su BHA ir Rasos geli ant spuogu tepama, plaunuosi veida su paprastu vandeniu.
geriu argital zaliaji moli (valymui organizmo). cukraus, baltu miltu patiekalu, sokolado sumazinau iki minimumo.
Galiu tyliai pasidziaugti - rezultatas matosi:)))
kad neprisisneketi -spjaunu per peti- tfu tfu tfu smile.gif
Kokia kremudra naudojat?uzsimaniau pasigrazinti kartais....turiu Lumene mineraline krempudra, bet nuo jos kita diena kyla  jau spuogiukai:((((
zvalgausi, gal sita visai nieko butu nekasdieniniam naudojimui,,tik retkarciais...
http://www.ecoland.l...hp?id_product=8

As naudoju lietuviskos kosmetikos firmos O.D.A. maskuojamaja pudra. Tikrai geras dalykelis, naturali spalva ir puikiai susigeria, pakankamai gerai uzmaskuoja. + tikrai nekemsa poru, taigi kaip tik probleminei odai. thumbup.gif jei idomu pasiskaitinek: http://www.o-d-a.eu/...lerginis-kremas
Atsakyti
nepirma kart girdžiu, kad alergizuoja nuo sieros, kaip tiksliau atrodo ta alergija?
Atsakyti
pagooglinai o.d.a maskuojamaji krema, sudomino..tik kaip suprantu, nera pilnai paviesinta jo sudetis.. neraso nete. o merginos kitoj temutej buvo nurasiusios sudeti nuo pakuotes, kur tikrai laabai mazai ingredientu buvo ivardintu..
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 10 12, 11:07)
Kokia kremudra naudojat?uzsimaniau pasigrazinti kartais....

Šiuo metu kas dienai EM mineralinę, kartais kada vakarais - Clinique anti-blemish solutions
Atsakyti
Issifruokit sutrumpinima EM smile.gif
dekui
Atsakyti
everydayminerals smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zoomzoom @ 2010 10 12, 19:57)
nepirma kart girdžiu, kad alergizuoja nuo sieros, kaip tiksliau atrodo ta alergija?

Man irgi tas pats nuo Rasos buvo. Tiesiog pradejo niezteti, paraudo oda ir labai mazais spuogeliais isbere.
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2010 10 10, 14:49)
drinks_cheers.gif Pritariu aistuliaa 4u.gif O del tokio dalyko, kad visa gyvenima nesidarysiu rugstinio valymo ar pan., tai manau, kad neteisingas poziuris. Kodel nesidaryti, jeigu oda teigiamai i tai reaguoja. Karta per menesi atliekamas palaikomasis valymas tikrai ne odos zalojimas. Ypac jei ta oda problemine. O ir rugstine kosmetika galima naudoti istisus metus. Aisku, vasara iki minimumo sumazinus aha procenta, pasirinkus ne tokia agresyvia pha + apsauga nuo saule (istisus metus). Issakau grynai savo nuomone, remdamasi savo patirtimi 4u.gif

pinigine irgi reaguoja biggrin.gif bet kas labiausiai atstumia, kad reik pamirst deginimasi, soliariuma, taciau sie padeda panaikint kitus odos defektus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(EgleG @ 2010 10 12, 18:18)
As naudoju lietuviskos kosmetikos firmos O.D.A. maskuojamaja pudra. Tikrai geras dalykelis, naturali spalva ir puikiai susigeria, pakankamai gerai uzmaskuoja. + tikrai nekemsa poru, taigi kaip tik probleminei odai.  thumbup.gif  jei idomu pasiskaitinek: http://www.o-d-a.eu/...lerginis-kremas

norejau paklaust ar yra spalvu pasirinkimas? ar islaiko matiskuma? gal galit palygint su actipur? smile.gif

dar del visnevskio, laikiau uztepus 3 naktis, uzklijavau pleistru. Biski guzas susitrauke, bet vis tiek jaucias sukietejimas po oda, o balta virsunele kaip nelenda taip nelenda. gal tas kitas "ilon" tepalas efektyvesnis butu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 12 spalio 2010 - 23:10