Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

Papildyta:
Gal kažkur ir Einam, bet ne Ainam biggrin.gif kas ta sole? Soliariumas?

nu taip i soliaruma
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2010 10 10, 11:21)
nu taip i soliaruma

Man soliariumas nu spuogų nepadeda, jei kada ir einu, ne dėl šios priežasties..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 08, 23:40)
Na nežinau kaip dėl ilgaamžiškumo, manau, kad vėliau einant reguliariai kas kokį mėnesį valytis veido, galima išlaikyti odą gražią  g.gif
Apskritai manau, kad turint probleminę odą, ilgalaikių dalykų, tokių kaip išsigydžiau ir viskas, ramu, negali būti. Reikia visą laiką rūpintis.

drinks_cheers.gif Pritariu aistuliaa 4u.gif O del tokio dalyko, kad visa gyvenima nesidarysiu rugstinio valymo ar pan., tai manau, kad neteisingas poziuris. Kodel nesidaryti, jeigu oda teigiamai i tai reaguoja. Karta per menesi atliekamas palaikomasis valymas tikrai ne odos zalojimas. Ypac jei ta oda problemine. O ir rugstine kosmetika galima naudoti istisus metus. Aisku, vasara iki minimumo sumazinus aha procenta, pasirinkus ne tokia agresyvia pha + apsauga nuo saule (istisus metus). Issakau grynai savo nuomone, remdamasi savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 10 10, 07:56)
Na, mano kosmetologe yra sakius, kad odai reikia duot pertrauka, nes ji gali priprasti ir dar kazkas su apsauginiu barjeru gali nutikti, dabar nepamenu. O tai kaip jums, istisai darantis, rezultatas? I menesi po karta darotes? Jei is tikruju oda nepripranta ir nekyla spuogai as pati daryciausi nors ir visa gyvenima..  biggrin.gif g.gif  smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 10, 10:16)
Aš tai vaikščiosiu drąsiai iki vasaros, jei tik matysiu, kad man padeda.
Vaikštau pas lahją iš sm smile.gif
Papildyta:
Gal kažkur ir Einam, bet ne Ainam  biggrin.gif  kas ta sole? Soliariumas?
Papildyta:
Ir kaip sekasi? smile.gif

Rezultatais džiaugiuosi. tai kolkas efektyviausia priemonė noritn išlaikyt odą gražią.
Pirmus kelis valymus dariausi trumpesniu laiko intervalu.(po savaitės,podviejų).O dabar kosmetologė visada sako žiūrėt pačiai apgal situaciją. Tai maždaug kas mėnesį ir einu.Kartais po trijų savaičių nueinu.Kartais ir po daugiau nei keturių.Tieisog tai amn padeda palaikyt normalią odos būklę. nepastebėjau,akd oda priprastų per tiek laiko. Gal todėl,akd kartais daro su silpnesne rūgštimi,kartais su stipresne .
smile.gif
Nusipirkau rasos gelį nuo spuogų, nes iškilo bjaurybė toks vienas prie lūpos ,o trečiadienį turiu atrodyt nepriekaištingai.tai žinokit per porą dienų naudojimo beveik nieko nebeliko iš to spuogo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 10 10, 20:03)
Rezultatais džiaugiuosi. tai kolkas efektyviausia priemonė noritn išlaikyt odą gražią.
Pirmus kelis valymus dariausi trumpesniu laiko intervalu.(po savaitės,podviejų).O dabar kosmetologė visada sako žiūrėt pačiai apgal situaciją. Tai maždaug kas mėnesį ir einu.Kartais po trijų savaičių nueinu.Kartais ir po daugiau nei keturių.Tieisog tai amn padeda palaikyt normalią odos būklę. nepastebėjau,akd oda priprastų per tiek laiko. Gal todėl,akd kartais daro su silpnesne rūgštimi,kartais su stipresne .
smile.gif
Nusipirkau rasos gelį nuo spuogų, nes iškilo bjaurybė toks vienas prie lūpos ,o trečiadienį turiu atrodyt nepriekaištingai.tai žinokit per porą dienų naudojimo beveik nieko nebeliko iš to spuogo  bigsmile.gif

O kur jus darotes valymus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 10 10, 19:03)
smile.gif

Tik kelis?
O šiaip rūgštinės kosmetikos nenaudoji?
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 10 10, 20:04)
O kur jus darotes valymus?  smile.gif

Tu,ne jūs smile.gif Šiauliuose, grožio ir sveikatos klinikoje.

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 10, 20:09)
Tik kelis?
O šiaip rūgštinės kosmetikos nenaudoji?

Pati prieš tai buvau domėjusis apie rūgštines procedūras tai tikėjaus,kad kokius 10 sykių bent darys be didelių petraukų..bet kosmetologė sakė,jog mano odai užteko kelių procedūrų..Na odos nepalyginsi kokia buvo prieš tai..Nors nėra ir ideali. Truputį nelygumų ir randelių dar yra...

Naudoju rūgštinę kosmetiką ,tik kosmetologė patarė padaryt pertrauką ir panaudot drėkinantį kremuką bent mėnesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 10 10, 22:04)
Pati prieš tai buvau domėjusis apie rūgštines procedūras tai tikėjaus,kad kokius 10 sykių bent darys be didelių petraukų..bet kosmetologė sakė,jog mano odai užteko kelių procedūrų..Na odos nepalyginsi kokia buvo prieš tai..Nors nėra ir ideali. Truputį nelygumų ir randelių dar yra...

Naudoju rūgštinę kosmetiką ,tik kosmetologė patarė padaryt pertrauką ir panaudot drėkinantį kremuką bent mėnesį  smile.gif

Na žiūrėsiu kaip man seksis, kolkas 3 kartus buvau, 4tas kartas irgi p dviejų savaičių.. Nusiteikusi, kad kokius 6-8 ir eisiu tokiais laiko tarpais..
O kokią kosmetiką naudoji?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 10, 21:28)
Na žiūrėsiu kaip man seksis, kolkas 3 kartus buvau, 4tas kartas irgi p dviejų savaičių.. Nusiteikusi, kad kokius 6-8 ir eisiu tokiais laiko tarpais..
O kokią kosmetiką naudoji?

na manau irgi viskas bus matyt nuo situacijos ir kaip oda toliau reaguos į procedūras smile.gif šiaip pagrinde iš neoglio įvairius kremus.Nors didžaiusias manoa tradimas m-120 seborsysteme .Na bet čia labiau tept ant spuogų pavienių smile.gif

o tu taip pat rūgštinę kosmetiką naudoji ?
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 10 10, 23:55)
na manau irgi viskas bus matyt nuo situacijos ir kaip oda toliau reaguos į procedūras smile.gif šiaip pagrinde iš neoglio įvairius kremus.Nors didžaiusias manoa tradimas m-120 seborsysteme .Na bet čia labiau tept ant spuogų pavienių  smile.gif

o tu taip pat rūgštinę kosmetiką naudoji ?

Taip, naudoju, neseniai temoje minėjau, Natinuel 9 proc. prausiklį, vakarais 12 proc. serumą smile.gif
Kaip kainos neoglis g.gif
Atsakyti
O gal pasiulytumet koki kremuka ar geli su BHA/AHA, ne zveriskai kainuojanti (geriau Lietuvoje, bet tinka ir siustis), bet be sieros? 4u.gif Rasa tiko ir patiko, kol nesualergizavo...
Atsakyti
Kiek laiko rasos krema-geli naudoji?
Atsakyti