Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(Vitulka @ 2010 10 07, 00:22)
Cinko suplaktinė vadinama  smile.gif
išrašo su antibiotikais ir be
kažkuri iš jų be recepto neparduodama net
man tai labai padėjo, tik labai sausina odą. Drėkinimas būtinas  smile.gif

dar tik trece diena naudoju bet jau lyg tie guziukai lygeja ir neskauda ju g.gif galetu greiciau nors daktaras sake kad tik po 3 savaiciu pagerejimas matosi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smeli: 09 spalio 2010 - 10:10
QUOTE(Krisanta @ 2010 10 08, 22:42)
Fucidin - vaistas.... Pirmiausia pasiskaitykit informacinį lapelį....
4u.gif

Taip, receptinis antibiotikas. Galima mėnesį naudoti.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 08, 19:44)
Vistik kur sakiau ką naudoju, suklaidinau, tas serumas, kur sakiau, tai ten natinuel sebium fluidas, 12 proc. O galvojau, kad kremukai mano nerūgštiniai  doh.gif
Tai vadinasi naudoju 9 proc. prausiklį, tą fluidą 12 proc. ir drėkinantį kremą (viskas Natinuel).

Tai BŪTINA apsauga nuo saulės. Dėl to turbūt ir buvo degė, sudirgus oda buvo...
Papildyta:
QUOTE(EgleG @ 2010 10 08, 20:36)
O kas kiek laiko darote valymus? As pati sau dariausi vasara, tikrai rezultatas buvo super, neivienas spuogelis neisdygdavo.. Bet va jau du menesius nebesidarau ir vel sena situacija  doh.gif  galvoju, gal vel reik pasidaryt.

Kaip tuos valymus darėtės ir kokiom priemonėm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 10 09, 11:24)
Tai BŪTINA apsauga nuo saulės. Dėl to turbūt ir buvo degė, sudirgus oda buvo...

Bet tepu jį tik vakarais, rytai to rūgštinio netepu. Vistiek reikia? Gal būtų kosmetologė pasakius.. O gal tas drėkinantis kremas su SPF.. Pasimečiau rolleyes.gif
http://www.prekesgro...tis-kremas.html
Šitas kremukas.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 09, 12:27)
Bet tepu jį tik vakarais, rytai to rūgštinio netepu. Vistiek reikia? Gal būtų kosmetologė pasakius.. O gal tas drėkinantis kremas su SPF.. Pasimečiau  rolleyes.gif
http://www.prekesgro...tis-kremas.html
Šitas kremukas.

Kremas su titanium dioksidu (filtras nuo saulės), bet konkretus apsaugos koeficientas nepaminėtas. Rašo, kad sudėty turi būti bent du iš šių: cinko oksidas, titanium dioksidas ir avobenzonas, kad apsauga būtų tinkama g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 spalio 2010 - 10:46
QUOTE(Victorious @ 2010 10 09, 11:44)
Kremas su titanium dioksidu (filtras nuo saulės), bet konkretus apsaugos koeficientas nepaminėtas  g.gif

Bet gal kai tik vakarais su rūgštimis tepu, užtenka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 09, 11:46)
Bet gal kai tik vakarais su rūgštimis tepu, užtenka  unsure.gif

g.gif na,butu galima pacios kosmetologes uzklausti. Siaip apsauga nuo saules dar niekam nepakenke,net jei isvis rugstiniu priemoniu nenaudojama,spf reiketu. Rauksles ir pigmentines demes nepapuose ne vienos kolkas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 09, 15:36)
g.gif  na,butu galima pacios kosmetologes uzklausti. Siaip apsauga nuo saules dar niekam nepakenke,net jei isvis rugstiniu priemoniu nenaudojama,spf reiketu. Rauksles ir pigmentines demes nepapuose ne vienos kolkas ax.gif

Užklausiu, kai eisiu, ar užtenka iš to kremo apsaugos..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 09, 10:51)
O tai kodėl tada į rūgštinius neinat?? smile.gif  aš vien į mechaninius manau net neičiau smile.gif

Na, juk nevaiksciosi istisai kelis menesius vien i rugstinius, odai reikia kazkokios pertraukos.. ax.gif Be to dar norejau i siltus krastus islekt tai irgi reikejo nutraukt. O gal galima suzinot kur jus darotes tuos valymus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 10 09, 17:14)
Na, juk nevaiksciosi istisai kelis menesius vien i rugstinius, odai reikia kazkokios pertraukos..  ax.gif  Be to dar norejau i siltus krastus islekt tai irgi reikejo nutraukt. O gal galima suzinot kur jus darotes tuos valymus?  smile.gif

O kodėl sakot neit kas mėnesį į rūgštinius ? Aš jau 9 mėnesius vaikštau į rūgtinius+mechaninius valymus g.gif
Atsakyti
gal kuri aina i sole del spuogu ? g.gif as retsykiais nuainu, tai kartais nieko o kartais iskyla spuogas net doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 10 10, 03:01)
O kodėl sakot neit kas mėnesį į rūgštinius ? Aš jau 9 mėnesius vaikštau į rūgtinius+mechaninius valymus  g.gif

Na, mano kosmetologe yra sakius, kad odai reikia duot pertrauka, nes ji gali priprasti ir dar kazkas su apsauginiu barjeru gali nutikti, dabar nepamenu. O tai kaip jums, istisai darantis, rezultatas? I menesi po karta darotes? Jei is tikruju oda nepripranta ir nekyla spuogai as pati daryciausi nors ir visa gyvenima.. biggrin.gif g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 10 09, 18:14)
Na, juk nevaiksciosi istisai kelis menesius vien i rugstinius, odai reikia kazkokios pertraukos..  ax.gif  Be to dar norejau i siltus krastus islekt tai irgi reikejo nutraukt. O gal galima suzinot kur jus darotes tuos valymus?  smile.gif

Aš tai vaikščiosiu drąsiai iki vasaros, jei tik matysiu, kad man padeda.
Vaikštau pas lahją iš sm smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smeli @ 2010 10 10, 08:49)
gal kuri aina i sole del spuogu ?  g.gif as retsykiais nuainu, tai kartais nieko o kartais iskyla spuogas net  doh.gif

Gal kažkur ir Einam, bet ne Ainam biggrin.gif kas ta sole? Soliariumas?
Papildyta:
QUOTE(kamius @ 2010 10 10, 02:01)
O kodėl sakot neit kas mėnesį į rūgštinius ? Aš jau 9 mėnesius vaikštau į rūgtinius+mechaninius valymus  g.gif

Ir kaip sekasi? smile.gif
Atsakyti