Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

Vistik kur sakiau ką naudoju, suklaidinau, tas serumas, kur sakiau, tai ten natinuel sebium fluidas, 12 proc. O galvojau, kad kremukai mano nerūgštiniai doh.gif
Tai vadinasi naudoju 9 proc. prausiklį, tą fluidą 12 proc. ir drėkinantį kremą (viskas Natinuel).
Papildyta:
QUOTE(EgleG @ 2010 10 07, 21:42)
Ir kaip jums valymai? Patinka, tinka odai? Kokia kita diena buna situacija, ar labai issauseja oda? Ir siap ar jau matomas rezultatas bei kyla maziau spuogu?  smile.gif

Šiandien trečiame valyme buvau, patinka. Daro su rūgštimis+mechaninį. Poveikį tikrai jaučiu. Praeitą kartą labiau skruostus, kaktą valė, tai tose vietose žymiai lygesnė oda, naujų spuogelių neatsiranda. Šiandien kaklą ir smakrą tvarkė daugiau, tikiuosi ir ten pagrėjimo. Kosmetologė pati džiaugėsi, kad matosi efektas, kad valosi jau lengviau oda.
Oda po valymo kokią savaitę lupasi, sausa, paskui viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 08, 18:44)

o tai kaip i paskaitas, darba nereikia? ar pasilupus einat? nes man tas ir baisiausia kad po rugstiniu savaite oda baisi tai i zmones lyst niekip negaleciau...
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 10 08, 19:08)
o tai kaip i paskaitas, darba nereikia? ar pasilupus einat? nes man tas ir baisiausia kad po rugstiniu savaite oda baisi tai i zmones lyst niekip negaleciau...

Na man tikrai ne tokia baisi, kad negalėčiau į žmones eiti, einu visur, kaip ir įprastai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 08, 19:44)
Vistik kur sakiau ką naudoju, suklaidinau, tas serumas, kur sakiau, tai ten natinuel sebium fluidas, 12 proc. O galvojau, kad kremukai mano nerūgštiniai  doh.gif
Tai vadinasi naudoju 9 proc. prausiklį, tą fluidą 12 proc. ir drėkinantį kremą (viskas Natinuel).
Papildyta:
Šiandien trečiame valyme buvau, patinka. Daro su rūgštimis+mechaninį. Poveikį tikrai jaučiu. Praeitą kartą labiau skruostus, kaktą valė, tai tose vietose žymiai lygesnė oda, naujų spuogelių neatsiranda. Šiandien kaklą ir smakrą tvarkė daugiau, tikiuosi ir ten pagrėjimo. Kosmetologė pati džiaugėsi, kad matosi efektas, kad valosi jau lengviau oda.

O kas kiek laiko darote valymus? As pati sau dariausi vasara, tikrai rezultatas buvo super, neivienas spuogelis neisdygdavo.. Bet va jau du menesius nebesidarau ir vel sena situacija doh.gif galvoju, gal vel reik pasidaryt.
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 10 08, 19:36)
O kas kiek laiko darote valymus? As pati sau dariausi vasara, tikrai rezultatas buvo super, neivienas spuogelis neisdygdavo.. Bet va jau du menesius nebesidarau ir vel sena situacija  doh.gif  galvoju, gal vel reik pasidaryt.

Aš dabar planuoju visą kursą pasidaryti - 6-8 kartus. Kolkas atlikti 3 valymai, po pirmojo buvo savaitės pertrauka, visi kiti kas 2 savaites. Jei pasiteisins man tie valymai, po viso kurso vaikščiosiu profilaktiškai kas kažkiek laiko, reikės čia jau kosmetologės paklausti kas kiek smile.gif
O jūs tik vieną pasidarėt ar visą kursą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 08 spalio 2010 - 18:53
QUOTE(Victorious @ 2010 10 07, 16:54)
"Fucidin" kremą ar gelį naudoji?

Nu geliukas pagal mane, balta tubele su oranzine juostele 15g, uztenka tikrai ilgam. Likusius kietumus labai suminkstina ir raudonuma nuima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 10 08, 21:33)
Nu geliukas pagal mane, balta tubele su oranzine juostele 15g, uztenka tikrai ilgam. Likusius kietumus labai suminkstina ir raudonuma nuima  thumbup.gif

Fucidin - vaistas.... Pirmiausia pasiskaitykit informacinį lapelį....
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 08, 20:52)
Aš dabar planuoju visą kursą pasidaryti - 6-8 kartus. Kolkas atlikti 3 valymai, po pirmojo buvo savaitės pertrauka, visi kiti kas 2 savaites. Jei pasiteisins man tie valymai, po viso kurso vaikščiosiu profilaktiškai kas kažkiek laiko, reikės čia jau kosmetologės paklausti kas kiek smile.gif
O jūs tik vieną pasidarėt ar visą kursą?

As dariausi visa kursa, irgi rugstinis+mechaninis valymai. Tikrai labai geras dalykas, tik gaila, kad ne ilgalaikis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 10 08, 22:37)
As dariausi visa kursa, irgi rugstinis+mechaninis valymai. Tikrai labai geras dalykas, tik gaila, kad ne ilgalaikis doh.gif

Na nežinau kaip dėl ilgaamžiškumo, manau, kad vėliau einant reguliariai kas kokį mėnesį valytis veido, galima išlaikyti odą gražią g.gif
Apskritai manau, kad turint probleminę odą, ilgalaikių dalykų, tokių kaip išsigydžiau ir viskas, ramu, negali būti. Reikia visą laiką rūpintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 08 spalio 2010 - 22:41
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 09, 00:40)
Na nežinau kaip dėl ilgaamžiškumo, manau, kad vėliau einant reguliariai kas kokį mėnesį valytis veido, galima išlaikyti odą gražią  g.gif
Apskritai manau, kad turint probleminę odą, ilgalaikių dalykų, tokių kaip išsigydžiau ir viskas, ramu, negali būti. Reikia visą laiką rūpintis.

Taip, zinoma reikia nuolat tokia oda rupintis. Dabar vaikstau tik i mechaninius valymus, bet jie vistiek ne iki galo sutvarko oda. Ir vel traukia mane prie rugstiniu biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 10 09, 08:27)
Taip, zinoma reikia nuolat tokia oda rupintis. Dabar vaikstau tik i mechaninius valymus, bet jie vistiek ne iki galo sutvarko oda. Ir vel traukia mane prie rugstiniu  biggrin.gif  g.gif

O tai kodėl tada į rūgštinius neinat?? smile.gif aš vien į mechaninius manau net neičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 08, 14:01)
Del smakro berimo, man jau ilga laika, jei buna spuogu, pagrindiniai ir buna ant smakro  g.gif  kai gerdavau kt irgi budavo  g.gif
Nors gal ir butu neblogai atsilankyti pas ginekologe, nes isvis nesu buvus  doh.gif  blush2.gif

man irgi beria smakra, tai prisiskaicius nuejau pas ginekologe(niekad nebuvau buvus) tai ji pasake, kad viskas yra gerai, cia hormonai sukyla ir ju nesuvalgysiu, tipo, galiu tik apmazint priemonem arba naudojant kt.
Atsakyti