Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

merginos yra toks tepaliukas ACKNE berods, visiskai spuogu neisnaikina bet bent man tai zymiai apmazina, patarciau pabandyti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
O sakykit, ar "ikibtu" i randelius/zaidytes medetku nuoviro kompresiukai kasdien ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 10 04, 22:49)
P.S. pasiulyciau dar pradejus augti spuogiuka, kuris turi balta galvele, nuimti ta galvele, uzdeginti su (aknefug-el) ir uztepti fucidin -  thumbup.gif

"Fucidin" kremą ar gelį naudoji?
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2010 10 06, 17:47)
gal kas vartojo daktaro israsyta vaista tepama su drumzlem toki?  g.gif labai smirda jis ir ar padejo kam?

Man visai patiko:}

QUOTE(Čalykušu @ 2010 10 06, 21:59)
Na aisku. O po kiek laiko iskilo vel tie spuogai?  g.gif  db kazkaip neramu net pasidare.. Is tikro ir taip palyginus as ta veida tausojau, nespausdavau nei vieno spuogo, o duobuciu ir raudonu demeliu gan daug.. tai jei vel man kiltu jie, tai jau sakes doh.gif

Gal po pusmečio kokio..Sunku pasakyt iš tikro. Aš taip pat nespausdavau ir nekrapštydvaua,bet yra dėmelių ir duobučiu.Kosmetologė sake,kad kitos visam gyvenimui.taip jau yra,akd spuogai susidarydami ten kažkaippažeidžia odos sluoksnius todėl ir lieka duobutės, net ir nespaudžius
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 10 07, 12:40)
As jau irgi kovoju ne kiek su spuogais, o kiek su demelem. Forume patare nusipirkt Zeniac LP Fort(storai odai), bet karts nuo karto as biski prisizaidziu su juo taip, kad atsilupa oda randeliu vietose, tada vel ta oda reikia atstatyt  doh.gif 

tai gerai, kad atsilupa, ne? oda atsinaujina tose vietose greičiau mastau.gif
Atsakyti
Vitulka klausė ką naudoju, tai Natinuel 9 proc. prausiklį rūgštinį, Natinuel drėkinantį kremą (turiu nusipirkusi nedidelį kiekį iš kosmetologės, bet abejoju, kad pirksiu visą, nes manau, kad nėra jis vertas 90 litų rolleyes.gif ) ir kažkokį serumą, reguliuojantį riebalų išsiskyrimą, bet man jį irgi nupylė, tai ryt aš paklausiu tikslaus pavadinimo, gal reikės nusipirkti didelį kiekį, nes visai man jis patinka.
Kažkaip oda didelio drėkinimo nereikalauja, tai mąstau, gal užtektų drėkinimo iš Rasos kremo-gelio probleminei odai, gal pirksiu, bet svarstau dar..
Ryt kaip tik trečias valymas laukia.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 07, 21:08)
Kažkaip oda didelio drėkinimo nereikalauja, tai mąstau, gal užtektų drėkinimo iš Rasos kremo-gelio probleminei odai, gal pirksiu, bet svarstau dar..

Jis nedrėkina, kaip tik pasausina, matizuoja. Ant viršaus dar būtinai kažką drėkinančio tepu.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 10 07, 20:40)
Jis nedrėkina, kaip tik pasausina, matizuoja. Ant viršaus dar būtinai kažką drėkinančio tepu.

Žiūrėsiu, šiaip kosmetologė minėjo, kad jei naudosiu tą prausiklį, kremukas nebūtinas rūgštinis rimtas, bet toks gal visai nieko būtų su nedideliu procentu g.gif ryt pasiaiškinsiu.
Atsakyti
Labas vakaras. Žiūriu prasidėjo kažkokios nesamonės. Ant krutinės atsirado daug spuogų...nors anksčiau nei vieno nebuvo. Dėl kokių priežasčių čia taip gali būti?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 07, 21:08)
Vitulka klausė ką naudoju, tai Natinuel 9 proc. prausiklį rūgštinį, Natinuel drėkinantį kremą (turiu nusipirkusi nedidelį kiekį iš kosmetologės, bet abejoju, kad pirksiu visą, nes manau, kad nėra jis vertas 90 litų  rolleyes.gif ) ir kažkokį serumą, reguliuojantį riebalų išsiskyrimą, bet man jį irgi nupylė, tai ryt aš paklausiu tikslaus pavadinimo, gal reikės nusipirkti didelį kiekį, nes visai man jis patinka.
Ryt kaip tik trečias valymas laukia.. ax.gif

Ir kaip jums valymai? Patinka, tinka odai? Kokia kita diena buna situacija, ar labai issauseja oda? Ir siap ar jau matomas rezultatas bei kyla maziau spuogu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 10 07, 14:38)
Labas vakaras. Žiūriu prasidėjo kažkokios nesamonės. Ant krutinės atsirado daug spuogų...nors anksčiau nei vieno nebuvo. Dėl kokių priežasčių čia taip gali būti?

Daug kas gali būti... Iš išorinių veiksnių, gal pradėjot kokias nors kūno priemones naujas naudot, kvepalus? Gal skalbiklis naujas ar skalbinių minkštiklis (tiek nuo drabužių, tiek nuo patalynės dalelės gali patekti ant odos, ją dirgint). Pagalvokit, kas naujo atsirado aplink jus, gal atseksit.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 10 07, 21:55)
Daug kas gali būti... Iš išorinių veiksnių, gal pradėjot kokias nors kūno priemones naujas naudot, kvepalus? Gal skalbiklis naujas ar skalbinių minkštiklis (tiek nuo drabužių, tiek nuo patalynės dalelės gali patekti ant odos, ją dirgint). Pagalvokit, kas naujo atsirado aplink jus, gal atseksit.

Taip, naudoju kvepalus ir dažnai purškiu krutinės ir kaklo srityje....nes tokias maikes nešioju. Bliamba. Tikriausiai dėl to. Dėkui 4u.gif
Atsakyti