Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(stalazass @ 2010 10 06, 21:09)
Bent isivaizduok, kiek siais laikais yra vaistuku, skirti sitos temoms zmonems, kurie smirda ? ir dar su drumzlem ?  lotuliukas.gif  Tai gal bent pavadinima kazkoki parasyt galetum  smile.gif

pavadinimo nera, man ji gamino pagal daktaro recepta g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 10 06, 18:36)
Na kiek pamenu ant dėžutės ar informaciniamelapelyje tikrai rašė apie galiojimą jo.
Na man sugrįžo,kitiem gal nesugįš.Manau labai individualiai.O kad visą gyvenimą naudot su antibiotikais tikrai nemanau,akd gerai.be to manau po kieklaiko  oda priprastų ir nebeveiktų ar taip ar taip jis:}

Na aisku. O po kiek laiko iskilo vel tie spuogai? g.gif db kazkaip neramu net pasidare.. Is tikro ir taip palyginus as ta veida tausojau, nespausdavau nei vieno spuogo, o duobuciu ir raudonu demeliu gan daug.. tai jei vel man kiltu jie, tai jau sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2010 10 06, 18:47)
gal kas vartojo daktaro israsyta vaista tepama su drumzlem toki?  g.gif labai smirda jis ir ar padejo kam?

Cinko suplaktinė vadinama smile.gif
išrašo su antibiotikais ir be
kažkuri iš jų be recepto neparduodama net
man tai labai padėjo, tik labai sausina odą. Drėkinimas būtinas smile.gif
Atsakyti
Gal kas zino efektyvia priemone, kuri padetu panaikinti demeles likusias nuo spuogu? spuogu dar iskyla, bet ji viena uzmaskuociau ir tiek, o dabar visas demeles reikia maskuoti...
Atsakyti
Cinko suplatinė man kažkada padėjo, pati pirkau forume paskaičius, bet paskui gydytoja pasakė, kad ji neva netinkama mano odai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 07 spalio 2010 - 08:47
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 07, 09:46)
Cinko suplatinė man kažkada padėjo, pati pirkau forume paskaičius, bet paskui gydytoja pasakė, kad ji neva netinkama mano odai..

cinko suplaktine parduodama tik su receptu ar ne ir ar kiekvienoje viastineje? o kokia tavo oda?
as dabar stengiuosi naudoti kuo maziau priemoniu - tik prausiklis, kremas dienai ir kitas nakciai, bei aknefug. bet tos demeles jau kankina mane. jei einu kur, visada pasitepu aknecolor. beje, gal zinai kokia priemone, kuri gerai uzmaskuotu demeles ar koki piestuka? o ir viastinese nelabai ka gali pasiulyti...
Atsakyti
QUOTE(Zimbabve2010 @ 2010 10 07, 09:58)
cinko suplaktine parduodama tik su receptu ar ne ir ar kiekvienoje viastineje? o kokia tavo oda?
as dabar stengiuosi naudoti kuo maziau priemoniu - tik prausiklis, kremas dienai ir kitas nakciai, bei aknefug. bet tos demeles jau kankina mane. jei einu kur, visada pasitepu aknecolor. beje, gal zinai kokia priemone, kuri gerai uzmaskuotu demeles ar koki piestuka? o ir viastinese nelabai ka gali pasiulyti...

Pirkau be recepto, vaistinėje, kurioje gamina vaistus.
Oda mano riebi. Tai pasakė, kad riebiai odai netinka ta suplaktinė rolleyes.gif nors man ji tikrai padėjo kurį laiką.
Priemonių aš irgi daug nenaudoju, vaištau rūgštinius valymus, o kas dieną ryte prausiklis ir kremas (jei oda reikalauja), vakare prausiklis, serumas ir kremas (pagal situaciją).
O šiaip dienomis naudoju pudrą, nesidažius nelabai vaikštau, tai man papildomų maskavimų pieštukais ir pan. nereikia.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 07, 10:08)
Pirkau be recepto, vaistinėje, kurioje gamina vaistus.
Oda mano riebi. Tai pasakė, kad riebiai odai netinka ta suplaktinė  rolleyes.gif  nors man ji tikrai padėjo kurį laiką.
Priemonių aš irgi daug nenaudoju, vaištau rūgštinius valymus, o kas dieną ryte prausiklis ir kremas (jei oda reikalauja), vakare prausiklis, serumas ir kremas (pagal situaciją).
O šiaip dienomis naudoju pudrą, nesidažius nelabai vaikštau, tai man papildomų maskavimų pieštukais ir pan. nereikia.

as pudru is vis nenaudoju... ech, jei dingtu tos demeles, nereiketu is vis niekuo tepliotis. nes po vasaros dar esu idegus, tai tokia grazi odos spalva, bet tos nelemtos demes kankina. reikes isbandyti ta suplaktine. gal koks rezultatas bus. aciu tau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zimbabve2010 @ 2010 10 07, 09:15)
as pudru is vis nenaudoju... ech, jei dingtu tos demeles, nereiketu is vis niekuo tepliotis. nes po vasaros dar esu idegus, tai tokia grazi odos spalva, bet tos nelemtos demes kankina. reikes isbandyti ta suplaktine. gal koks rezultatas bus. aciu tau wink.gif

Bijau sumeluoti, bet rodosi, kad rūgštinė kosmetika tas demėles šviesinti turėtų. Berods net yra Eurovaistinėse specialus Neostrata kremas, skirtas šviesinti dėmelėms (tas kremas tubūt rūgščių pagrindu, kaip ir visa kosmetikos linija).
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 07, 10:08)

suminėk pavadinumus priemonių, kurias naudoji 4u.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 07, 10:20)
Bijau sumeluoti, bet rodosi, kad rūgštinė kosmetika tas demėles šviesinti turėtų.

drinks_cheers.gif
AHA rūgštis šviesina dėmeles, tik apie veido deginimą tektų pamiršt smile.gif ir ji aplamai visą odą šviesina, todėl jei dingtų vasaros įdegis nesistebėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zimbabve2010 @ 2010 10 07, 10:15)

Aš vasarą nenaudojau, nes buvo gražiai veidas įdegęs ir spalva lygesnė, tai tik bronzanto šiek tiek ir viskas. O dabar dažausi jau..
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 07, 10:39)
suminėk pavadinumus priemonių, kurias naudoji  4u.gif

Vakare namo parsiradus parašysiu smile.gif
Atsakyti
As jau irgi kovoju ne kiek su spuogais, o kiek su demelem. Forume patare nusipirkt Zeniac LP Fort(storai odai), bet karts nuo karto as biski prisizaidziu su juo taip, kad atsilupa oda randeliu vietose, tada vel ta oda reikia atstatyt doh.gif Bet siaip liuks, sviesina oda ir tuos randelius 4u.gif O siaip ir ta pati Duac tepciau ant randeliu tik, kad brangokai iseitu..
Atsakyti