Dziugu, kad pati sitas vokiskas geris - "ilon Abzess salbe", be jo as nebesivaizduoju, ka tepciau. Turiu dar differin, bet juokas ima, kai palygini zaliojo poveiki su isgirtu differin(aisku, kaip kam) O siaip patariu pirkt kosmetika is led noreva(actipur, zeniac), man dabar netoli 19, bet jau matosi sviesa tunelio gale tik va dar noreciau paklaust, ar "ikibtu" medetku nuoviro kompresai i randelius/raudonumus ? Nes dabar daug raudonu vietu, bet dideliu "puskiu" masyvo. O del "Tormentile tepalas su ichtiolu". Tai man prirase kartu naudot su situo "ilon", is pradziu ilon (3-4 valandos), o paskui pries miega tormentile (3~ valandas), pirmus du menesius istrauka sulig saknim riebalus, po to tepk - netepes. Aisku uz tokia kaina 9~lt, gal ir verta pamegint
P.S. pasiulyciau dar pradejus augti spuogiuka, kuris turi balta galvele, nuimti ta galvele, uzdeginti su (aknefug-el) ir uztepti fucidin -
Ką manote apie šį Garnier Pure Active šveitiklį/prausiklį?
Šiaip garnier nepatys geriausi produktai, bet šitas kažko man nieko atrodo
Šiaip garnier nepatys geriausi produktai, bet šitas kažko man nieko atrodo
oi ne... reklamos manęs senei neveikia šiaip išviso nenaudoju jokių garbierų, cleanclear nes ten daug chemijos, bet ir ji padeda... stengiuosi naudoti kuo natūralesnius produktus. O šitas nu nežinau, patiko, noriu pažaisti o ir atsiliepimai nieko
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 02, 15:48)
O tie spuogai ant skruostų dideli ar smulkūs? Pati vienu metu niekaip negalėjau smulkių spuogučių ant skruostų išnaikinti. Kosmetologė sakė, kad čia kažkokia vidinė problema matyt, galbūt hormoninis bėrimas. Bet paskui kažkaip patys savaime pradingo.
Jei smulkus bėrimas netoli plaukų zonos, dar viena priežastis gali būti dirginančios odą plaukų priežiūros priemonės. Arba alergija, padidėjęs jautrumas. Bet pas tave, jei gerai supratau, jie ne smulkūs?
Jei smulkus bėrimas netoli plaukų zonos, dar viena priežastis gali būti dirginančios odą plaukų priežiūros priemonės. Arba alergija, padidėjęs jautrumas. Bet pas tave, jei gerai supratau, jie ne smulkūs?
nu ne,jie stambus ant veido apacios,tokie poodiniai,raudoni,apie spaudima ju ner kalbos,nes ten ner ka spausti,tik dideli guzxai raudoni ir tiek.o jau link zandikauliu ir link nosies jie smulkesni,tie jau daugiau pulingi.Nesuprantu kas cia kaip ir kaip juos naikinti.Niekas nepadeda.Grisiu i lt tai eisiu valyma veido daryti,tas nors padedavo.O cia nerandu jokio sprendimo.
Papildyta:
QUOTE(sampanines akys @ 2010 10 04, 21:30)
as tik apsidziaugiau, kad jau pusmeti dziaugiausi lygia ir grazia oda ir kaip tycia pries savaitele isaugo trys didziausi pogiliniai spuogai, aisku nesuvaldziau ranku ir prikisau nagus (
tai dabar turiu tris didziulius radulius ant veido, kaip maskuot, kuo gydyt, kad greiciau baigtusi uzdegimas ir uzgytu zaizdeles? gal kas turi kokiu superiniu receptu?
Nes niekas nebepadeda...
tai dabar turiu tris didziulius radulius ant veido, kaip maskuot, kuo gydyt, kad greiciau baigtusi uzdegimas ir uzgytu zaizdeles? gal kas turi kokiu superiniu receptu?
Nes niekas nebepadeda...
As tai maskuoju lorealio true mach,bet nemanau kad jis gerai riebiai odai.bet nors neblogai pamaskuoja man
QUOTE(stalazass @ 2010 10 05, 14:50)
Nu nezinau, as jau pasimokiau su visokiais oriflame, garnier, kad yra nieko verti, gal kitiem ir visai gerai. Bet zmones, nebukit reklamos aukos
Pries kokia savaite isigijau. Kol kas esu patenkinta- inkstiru beveik nebera (nors gal cia del to, kad anksciau naudojau C&C sveitikli), nesausina taip odos ir is tiesu pasalina tas negyvas lasteles.
Siaip mano oda isties problemine, taciau kol naudojau si prausikli, jokiu bedu nekilo. Tik idomu, ar pades man atsikratyti tu tamsiu randeliu...
Turejau labai problemiska oda.. net vasara saule mazai apnaikindavo spuogus. Jais buvo nuseti skruostai ir smakras, tokiais giluminiais, raudonais. O dabar nei vieno nebera, tik liko randeliai ir demeles po spuogu, nors ju ir nespaudziau. Padejo tepaliukas Duak (30 ml apie 50 lt). Labai man matyt atitapo. Spuogai visiskai visi dingo mazdaug per menesi su puse, tepaliuka pirkau vasara, o turiu dar dabar, nors kiekis nedidelis, bet kazkaip ilgam man jo uztenka.
Dabar kazkaip baisoka koki krema pirkt.. bijau, kad odos nesuerzinciau, tai nusipirkau naturalu, ekologiska kremuka kuris tinka ir paakiam ir veidui, kaip ir patinka jis mano odai. Tai vat, ka kankina spuogai, pabandyt galit tepaliuka, nieko neprarasit, nes as tai atsidziaugt negaliu, kad issigydziau. Perbrauki tokia oda lygute.. tik va dabar noretus tas raudonas demes naikint.
Dabar kazkaip baisoka koki krema pirkt.. bijau, kad odos nesuerzinciau, tai nusipirkau naturalu, ekologiska kremuka kuris tinka ir paakiam ir veidui, kaip ir patinka jis mano odai. Tai vat, ka kankina spuogai, pabandyt galit tepaliuka, nieko neprarasit, nes as tai atsidziaugt negaliu, kad issigydziau. Perbrauki tokia oda lygute.. tik va dabar noretus tas raudonas demes naikint.
QUOTE(Čalykušu @ 2010 10 06, 15:59)
Turejau labai problemiska oda.. net vasara saule mazai apnaikindavo spuogus. Jais buvo nuseti skruostai ir smakras, tokiais giluminiais, raudonais. O dabar nei vieno nebera, tik liko randeliai ir demeles po spuogu, nors ju ir nespaudziau. Padejo tepaliukas Duak (30 ml apie 50 lt). Labai man matyt atitapo. Spuogai visiskai visi dingo mazdaug per menesi su puse, tepaliuka pirkau vasara, o turiu dar dabar, nors kiekis nedidelis, bet kazkaip ilgam man jo uztenka.
Kiek žinau Duac galima vartot tik 30 dienų nuo atidarymo
Man jis irgi buvo pagerinęs situaciją labai.bet vėliau vėl viskas grįžo.matyt todėl,kad tai kremas su antibiotikais
QUOTE(kamius @ 2010 10 06, 17:52)
Kiek žinau Duac galima vartot tik 30 dienų nuo atidarymo
Man jis irgi buvo pagerinęs situaciją labai.bet vėliau vėl viskas grįžo.matyt todėl,kad tai kremas su antibiotikais
Ane... nu sakes, as sito net nezinojau.. ant pakuotes uzrasyta iki 2011.. bet gal cia neatidarius. Hmm o as vis tepuos ir nieko kaip ir. Manes daktare visai neispejo, kad cia tik menesi galioja po atidarymo. Tai sakai viskas grizo... o isvien su antibjotikais matyt negalima vartot, nes jei ka as ji nors ir visa gyvenima tepciau...
QUOTE(Čalykušu @ 2010 10 06, 17:01)
Ane... nu sakes, as sito net nezinojau.. ant pakuotes uzrasyta iki 2011.. bet gal cia neatidarius. Hmm o as vis tepuos ir nieko kaip ir. Manes daktare visai neispejo, kad cia tik menesi galioja po atidarymo. Tai sakai viskas grizo... o isvien su antibjotikais matyt negalima vartot, nes jei ka as ji nors ir visa gyvenima tepciau...
Na kiek pamenu ant dėžutės ar informaciniamelapelyje tikrai rašė apie galiojimą jo.
Na man sugrįžo,kitiem gal nesugįš.Manau labai individualiai.O kad visą gyvenimą naudot su antibiotikais tikrai nemanau,akd gerai.be to manau po kieklaiko oda priprastų ir nebeveiktų ar taip ar taip jis:}
gal kas vartojo daktaro israsyta vaista tepama su drumzlem toki? labai smirda jis ir ar padejo kam?
QUOTE(smeli @ 2010 10 06, 17:47)
gal kas vartojo daktaro israsyta vaista tepama su drumzlem toki? labai smirda jis ir ar padejo kam?
Bent isivaizduok, kiek siais laikais yra vaistuku, skirti sitos temoms zmonems, kurie smirda ? ir dar su drumzlem ? Tai gal bent pavadinima kazkoki parasyt galetum