Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(himalaia @ 2010 09 28, 09:04)
Šitos priemonės yra su benzoilo peroksidu, ne su BHA.

aciu zinosiu , todel ir su klaustuku rasiau ,nes nebuvau tikra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zoomzoom @ 2010 09 21, 12:03)
Aš kaip suprantu giliminis spuogas užgyja kai pasiskirsto po oda, jai vishnevskis traukia tai butu priešingas veiksmas gyjimui. Suprantu kai giluminis spuogas su viršūnėle tai gal ir ištrauktų.

o kur to visnevskio nusipirkti galima? ar taip ir vadinas tiksliai?
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 09 28, 15:34)
o kur to visnevskio nusipirkti galima? ar taip ir vadinas tiksliai?

Aš "Šeimos vaistinėj" pirkau, bet tikriausiai ir kitose turėtų būti. Vadinasi "Višnevskio balzaminis linimentas" biggrin.gif O šiaip pasiteiraukit vaistininkių dėl "višnevskio" - žinos smile.gif

Man, tiesa sakant, "ilon Abszess- Salbe" labiau patiko. Sumažino pernakt tuos gilesnius spuogus. "Višnevskis" traukė į paviršių net nedidelius spuogelius raudonais spuogais. Bet pasilikau jį kokiems "rimtesniems" atvejams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 28 rugsėjo 2010 - 16:50
QUOTE(Victorious @ 2010 09 28, 16:47)
Man, tiesa sakant, "ilon Abszess- Salbe" labiau patiko. Sumažino pernakt tuos gilesnius spuogus.

o sia priemone irgi vaistinese galima isigyti? ir mazdaug kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(raimute89 @ 2010 09 29, 12:26)
o sia priemone irgi vaistinese galima isigyti? ir mazdaug kokia kaina?

Taip, vaistinėse. Kainuoja apie 15-16Lt.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 rugsėjo 2010 - 12:42
QUOTE(Victorious @ 2010 09 12, 15:43)
Na, sukietėjo ir nenyksta spuogas, o dar skauda palietus. Atrodo, kad apsigyveno ilgam  doh.gif Labiau patinka, kai iškyla ir išsivalo. O gal kietės, džius ir po to žymės neliks?  g.gif

turiu ir as problemele - megsta kilti skaudus gilus spuogai. Anksciau tepdavau juos ivairiais tepalais, bet nieko gero - spuogas susitraukia, bet neissivalo, toks sukietejes lieka po oda ir erzina. Guzas pasidaro. Db jau kuris laikas lankau vakuumo masaza veidui, tai po proceduros tiek "kietuliai" lb graziai islenda virsun ir sugyja. Kol kas nieko geresnio neatradau.
Atsakyti

i 
Su bet kokiais skelbimais prašau į Skelbimų lentą.
Ačiū .
Atsakyti
noreciau klausti himalaia. sios protingos moters patarimai man yra vieninteliai kuriu klausau. domina mane jusu nuomone apie tokius du produktus
1.L'Occitane lavender vinegar.rich in naturally purifying, antiseptic and astrigent lavender essential oil, this concentrated formula reduces small skin blemishes for healthier looking skin.
sudetis:alcohol denat, aqua water, lavandula angustifolia[lavender]oil, acetum vinegar, camphor, limonene, geraniol, linalool.
sis produktas man buvo rekomenduotas pavieniams spuogeliams gydyti ir demelems poju naikinti.bet kadangi jis taip ziauriai uzgrauzia kad bijau ji naudoti doh.gif doh.gif
2.Tormentile tepalas su ichtiolu.
sudetis:petrolatum, zinc oxide,lanolin,aqua, potentilla root extract,ichthammol, sodium borate,vanillin.
manau gal kam ir bus idomu apie siuos produktus ka jus galvojate 4u.gif
Atsakyti
Mokomės suprasti kosmetiką šioj temoj smile.gif
Atsakyti
Sveikos,as pas mane pask.metu kyla tooookie spuogai,kad baisu net paziureti.mano kakta ir nosis neturi jokiu problemu,lygi grazi oda.Nu bet jau zandai ir sonai zandu link ausu tai tikras kosmaras doh.gif Tokiu baisiu spuogu neturedavau.Poodiniai ir tokie raudoni.Kita savaitgali griztu is UK pas vyreli,ir norisi nors kiek padoriau atrodyti. blush2.gif Nezinau nei ka daryti,visi skruostai raudoni.Gal galit kazka patarti?Geriti pradejau kontr.sake gydytoja pades,bet nematau jokio pagerejimo tik blogiau.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 10 02, 14:01)
Sveikos,as pas mane pask.metu kyla tooookie spuogai,kad baisu net paziureti.mano kakta ir nosis neturi jokiu problemu,lygi grazi oda.Nu bet jau zandai ir sonai zandu link ausu tai tikras kosmaras doh.gif Tokiu baisiu spuogu neturedavau.Poodiniai ir tokie raudoni.Kita savaitgali griztu is UK pas vyreli,ir norisi nors kiek padoriau atrodyti. blush2.gif Nezinau nei ka daryti,visi skruostai raudoni.Gal galit kazka patarti?Geriti pradejau kontr.sake gydytoja pades,bet nematau jokio pagerejimo tik blogiau.

O tie spuogai ant skruostų dideli ar smulkūs? Pati vienu metu niekaip negalėjau smulkių spuogučių ant skruostų išnaikinti. Kosmetologė sakė, kad čia kažkokia vidinė problema matyt, galbūt hormoninis bėrimas. Bet paskui kažkaip patys savaime pradingo.
Jei smulkus bėrimas netoli plaukų zonos, dar viena priežastis gali būti dirginančios odą plaukų priežiūros priemonės. Arba alergija, padidėjęs jautrumas. Bet pas tave, jei gerai supratau, jie ne smulkūs? g.gif
Atsakyti
as tik apsidziaugiau, kad jau pusmeti dziaugiausi lygia ir grazia oda ir kaip tycia pries savaitele isaugo trys didziausi pogiliniai spuogai, aisku nesuvaldziau ranku ir prikisau nagus sad.gif(
tai dabar turiu tris didziulius radulius ant veido, kaip maskuot, kuo gydyt, kad greiciau baigtusi uzdegimas ir uzgytu zaizdeles? gal kas turi kokiu superiniu receptu?
Nes niekas nebepadeda...
Atsakyti