Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

Man padėjo Jiva turmeric veido kremas spuoguotai odai. Ilgai ilgai ieškojau ir išbandžiau nemažai kremų, visi buvo per daug riebūs, deja, nors mano oda mišri...bet šitas, rodos, tinka net tokiai, na, bent man. Tiesa, jis toks truputį sausokas, na, žiemą mano oda irgi vietomis gana išdžiūsta, tai tom vietom netinka, nes per daug liesas wink.gif tai dabar mąstau pasiieškoti alternatyvos žiemai...
o spuogai irgi būdavo oi šlykštūs, gilūs ir neišlįsdavo tas gumbas savaites :/ na, jau nuo pavasario tikrai tokių nebeturiu, tai bijau džiaugtis, gal žiemą bus kitaip, bet jau va kiek laiko nei gilių, nei beveik jokių net prieš mmm neišdygsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 09 25, 00:28)
dar Rasa toniku probleminei odai pateplioju, bet labai grauzia nuo jo, gal  jis man netinka?  g.gif

Gali būti, kad siera netinka.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as jau buvau ju atsikracius, dvejus metus ne vieno neturejau schmoll.gif , o va dabar ve pradejo kilt ir net pulingi!! verysad.gif galvojau kad cia nuo maisto is mantingos(te dirbu) bet jau kuris laikas nevalgau bet vistiek kyla verysad.gif
naudoju zeniac krema ta stipru ir daktares skysti israsyta bet nlabai ka padeda g.gif negaliu i save zet net, smakras ziaurus, tik atrodo issigydziau te tau iskyla skausmingas
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2010 09 26, 15:34)
sveikos  4u.gif
as jau buvau ju atsikracius, dvejus metus ne vieno neturejau  schmoll.gif , o va dabar ve pradejo kilt ir net pulingi!! verysad.gif galvojau kad cia nuo maisto is mantingos(te dirbu) bet jau kuris laikas nevalgau bet vistiek kyla  verysad.gif
naudoju zeniac krema ta stipru ir daktares skysti israsyta bet nlabai ka padeda  g.gif negaliu i save zet net, smakras ziaurus, tik atrodo issigydziau te tau iskyla skausmingas

Spuogai giluminiaia ant smakro gali reikšti ginekologines problemas kažkokias.Galbūt tai susiję g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 09 26, 19:31)
Spuogai giluminiaia ant smakro gali reikšti ginekologines problemas kažkokias.Galbūt tai susiję g.gif

as ir pagalvojau kad reik nuait g.gif , bet tik po savaites tektu nes tos dienos jau.
Atsakyti
O man kaklą ir apie ausis beria smulkiais, mažais niežtinčiais spuogučiais... Jų beveik nesimato tik Oda negraži pasidarius....
Gyd. siuntė pas alergologę, bet nieko nenustatė, tipo, nealergiška esu....
Gal kam taip buvo???? 4u.gif
Atsakyti
buvo daug kalbeta apie bha rūgštis, bet taip iki galo ir neišsiaiškinta. Žodžiu lietuvoje prienamos yra tik kelios priemonės su bha, ty rasa ir bioderma. Rasa turi tik 1% bha koncentracija, o bioderma su esteriais, todėl šias priemones skaitom nepačiom geriausiom. Iš užsienio prekių dėl įvairių priežasčių irgi nelabai yra iš ko rinktis, bene vienintelis gerai įvertintas yra paula choice 2% bha. Ar teisingai supratau?(dėl priemonės įvertinimo kalbu tik teoriškaim, aš supranti, kad kiekvienam priemonės veikia skirtingai)
Atsakyti
na kad yra tu priemoniu su BHA. yra ir su AHA + BHA

As net nesiodemejau, bet zinau kad yra Avene priemones su BHA, taip pat ir Noreva, taip pat ir tavo paminetosios Bioderma. Del Iwostin nesu tikras g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sev7n: 27 rugsėjo 2010 - 12:35
QUOTE(sev7n @ 2010 09 27, 13:34)
na kad yra tu priemoniu su BHA. yra ir su AHA + BHA

As net nesiodemejau, bet zinau kad yra Avene priemones su BHA, taip pat ir Noreva, taip pat ir tavo paminetosios Bioderma. Del Iwostin nesu tikras  g.gif

visos išvarintos priemonės turi mažiau nei 1% BHA
Atsakyti
QUOTE(zoomzoom @ 2010 09 27, 12:46)
buvo daug kalbeta apie bha rūgštis, bet taip iki galo ir neišsiaiškinta. Žodžiu lietuvoje prienamos yra tik kelios priemonės su bha, ty rasa ir bioderma. Rasa turi tik 1% bha koncentracija, o bioderma su esteriais, todėl šias priemones skaitom nepačiom geriausiom. Iš užsienio prekių dėl įvairių priežasčių irgi nelabai yra iš ko rinktis, bene vienintelis gerai įvertintas yra paula choice 2% bha. Ar teisingai supratau?(dėl priemonės įvertinimo kalbu tik teoriškaim, aš supranti, kad kiekvienam priemonės veikia skirtingai)

Bioderma 2 porc BHA. kitos rugstys vadinas aha, taciau biodermoj yra tu rugsciu esteriai.
Atsakyti
QUOTE(zoomzoom @ 2010 09 27, 12:46)

o Akne bp 5 ir Aknefug?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 09 28, 01:58)
o Akne bp 5 ir Aknefug?

Šitos priemonės yra su benzoilo peroksidu, ne su BHA.
Atsakyti