Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

Man Medimix muilas žiauriai odą išsausino. Net ir kūno.
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2010 09 23, 11:05)
Pigūs,bet labai geri dalykai - medimix muiliukas,molio kaukė,arbatmedžio aliejus,boro plius kremukas. Vo  thumbup.gif

Medimix esu bandžiusi, kažkada patiko, vėliau vėl nusipirkau, tai oda raudona būdavo, nenaudojau..
Arbatmedis man neblogai spuogus nudegina smile.gif
---------------------
Aš vakar buvau antram rūgštiniam valyme, matau pagerėjimą, tikiuosi nenusivilsiu..
Atsakyti
o man vel atsirado kruva giluminiu ir smulkiu doh.gif ir nezinau nuo ko, kas pasikeite, tai pradejau leistis vitaminu B kompleksa, dar Rasa toniku probleminei odai pateplioju, bet labai grauzia nuo jo, gal jis man netinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 09 23, 18:12)
molio kaukė- tikrai gerai, bet geriau negyvosios jūros purvo kaukė

as turiu, kai nepamirstu, tai ir naudoju, negyvosios juros kosmetini juodaji moli. nezinau, ar skyriasi kuom nuo purvo kaukes rolleyes.gif

QUOTE(Amellie @ 2010 09 24, 23:28)
o man vel atsirado kruva giluminiu ir smulkiu  doh.gif ir nezinau nuo ko, kas pasikeite, tai pradejau leistis vitaminu B kompleksa,

man vit. B visa grupe - kosmaras, iskart beria, esu alergiska visai grupei.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 25, 09:26)
as turiu, kai nepamirstu, tai ir naudoju, negyvosios juros kosmetini juodaji moli. nezinau, ar skyriasi kuom nuo purvo kaukes rolleyes.gif

manau tas pats :}

o amn iskilo du tokie giluminiai.Nors ir nelabai dideli,bet galvoju gal nuo pieno produktų,nes labai nemažai jų vartoju pastaruoju metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 09 25, 10:43)
manau tas pats :}

o amn iskilo du tokie  giluminiai.Nors ir nelabai dideli,bet galvoju gal nuo pieno produktų,nes labai nemažai jų vartoju pastaruoju metu g.gif

gali buti, as pieno produktu tokiam grynam pavidale: pienas, jogurtas ir pan. irgi netoleruoju, tiksliau as toleruoju, bet mano organizmas ne biggrin.gif irgi iskart beria. anksciau visada rytais valgydavau jogurtus, kai nustojau - dingo ir isberimai.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 25, 10:26)
O ka daryt, jeigu kraujas blogas ir nesitaiso. Viena gydau, kita gadinu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 09 25, 11:44)
O ka daryt, jeigu kraujas blogas ir nesitaiso. Viena gydau, kita gadinu  verysad.gif

nezinau, kokio tipo jusu "blogumas", bet paprastai kraujo gerinimui (pvz esant zemam hemoglobinui), siuloma gerti gelezi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 25, 12:03)
nezinau, kokio tipo jusu "blogumas", bet paprastai kraujo gerinimui (pvz esant zemam hemoglobinui), siuloma gerti gelezi ax.gif

4 men gelezi geriu ir nieks nesikeicia. Tai prirase B leidziamu.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 09 25, 12:05)
4 men gelezi geriu ir nieks nesikeicia. Tai prirase B leidziamu.

gal yra koks B gr. pakaitalas, duodantis panasu efekta, jeigu jums is tikruju reakcija i B gr. bet cia jau reikia konkreciai su gydytoju kalbetis.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 09 25, 11:44)
O ka daryt, jeigu kraujas blogas ir nesitaiso. Viena gydau, kita gadinu  verysad.gif

čia visai ne į temą. Kokius vaistus geriat geležiui kraujyje "pakelt"?
Atsakyti
[quote=Vitulka,2010 09 25, 15:49]čia visai ne į temą. Kokius vaistus geriat geležiui kraujyje "pakelt"?

[quote=Vitulka,2010 09 25, 15:49]čia visai ne į temą. Kokius vaistus geriat geležiui kraujyje "pakelt"?
[/quote]
Teisybe blush2.gif tardyferon pagrinde, bet geriau ir ferum lek, tothema, feroglobin
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 25 rugsėjo 2010 - 17:44