Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(koletė @ 2004 10 31, 15:39)
Syeikos,na aš gal nelabai pritampu,bet noriu trumpai atpasakoti savo istorija,taigi:PRIEŠ METUS AŠ PALAIDOJAU SAVO 2METUKŲ DUKRYTĘ,KOKIAME STRESE IR DEPRESIJOJE BUVAU MANAU SUVOKIATE,(tuo labaiui kad mano vyras jūreivis ,tad namuose mes jo nematydavome po puse metų),PO LAIDOTUVIŲ SUVOKIAU KAD NEMOKĖSIU VIENA GYVENTI,NUPROTĖSIU.VYRAS PASIŪLĖ PAKEISTI VIETĄ,IŠVYKTI KURNORS,NA MES PASIRINKOME KELIONĘ Į SENTIMENTALŲJI PARYŽIŲ,VAIKŠTINĖJOME IR UŽĖJOME Į GARSIAJA DIEVO MOTINOS KATEDRĄ,TEN MELDŽIAUSI IŠ VISOS ŠIRDIES,UŽDEGIAU ŽVAKELĘ,MELDŽIAU KAD MAN ATSIŪSTU Į MIRUSIOS DUKRELĖS VIETĄ KITĄ ANGELĖLĮ,KAD SUTEIKTŲ GALIMYBĘ TAPTI MAMA,NES KITAIP AŠ BŪČIAU IŠPROTĖJUSI,NORS DAUG MAN KAS SAKĖ,KAD PO TOKIŲ STRESŲ SUNKU BŪNA,JUOLABIAU KAD MES NETURĖJOME DAUG LAIKO VYRAS TURĖJO IŠVYKTIUŽ MĖNESIO,NA IR KĄ JŪS MANOTEVAŽIAVOME Į KELIONĘ BALANDŽIO MĖNESĮ,MANO MĖNESINNĖ BUVO PRAĖJUSIO,TAD JŲ SULAUKTI TURĖJAU GEGUŽĮ. KĄGI IŠLYDĖJAU VYRĄ,IKI SIRGIMO DAR BUVO LAIKO,BET VIDINĖ INTUICIJĄ DARĖ SAVO,NIEKO NELAUKUSI 8VALANDĄ RYTO AŠ JAU BUVAU VAISTINĖJA,GRYŽAU NAMO SU ŠIUO PIRKINIU,NA IR NEPATIKĖSITE PO KELIŲ MINUČIŲ PAMAČIAU DVI JUOSTELES,LAIMEI NEBUVO RIBŲ,SKAMBINAU VISIEMS DRAUGAMS,MAMAI,VISIEMS,NES NORĖJAU KAD PASAULIS DŽIAIUGTUSI SU MANIM KARTU...KĄ GI KOVO MĖNESI PALAIDOJAU ANGELĖLI,O BALANDŽIO MĖNESI KITAS ANGELĖLIS APSIGYVENO MANYJE.NA O SAUSIO 7DIENĄ PASAULĮ IŠVYDO MANO DUKRELĖ LUKRECIJA,KADANGI GIMDŽIAU SUSITARUSI PAS TAPAČIĄ GYDYTOJA,JI ŽINOJO MANO ISTORIJĄ,TADPO ILGO GIMDYMO VERKIAU IŠ LAIMĖS NETIK AŠ BET IR VISAS BUVES PERSONALAS.TAD MIELOSIOS TVIRTYBĖS JUMS VISOMS,IR PATIKĖKITE STEBŪKLŲ BŪNA... SU PAGARBA KOLETĖ

net apsiverkiau, Kolete, perskaičius tavo istoriją. kaip gerai, kad ji su laiminga pabaiga. Sėkmės tau. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, as taip pat turiu problemu del vaisingumo, abi kiausides policistines. Seniau menesines pas mane budavo kas 3-6 men. karta teko gerti homeopatinius vaistus ir nuo to laiko ( jau pora metu) mano ciklas reguliarus, tik deja nebaigiau as to gydymo.
Atsakyti
O kokius tu vaistus gėrei?
Atsakyti
Gal galėtum plačiau parašyti kokius homeopatinius vaistus gėrei, kur pirkai, koks pavadinimas. O dabar kur ir pas ką gydaisi
Atsakyti
Kažkas berods buvo klausęs apie bičių pienelį. Tai va - bičių pienelio kapsulės APILAC didina organizmo atparumą. ax.gif
Atsakyti
pratęsiant temą apie netradicinius (o iš tikrųjų tradicinius, tik pamirštus) gydymo būdus, pranešu, kad lietuviškų žolelių mišiniais (Jadvygos Balvočiūtės gamybos) Vilniuje prekiaujama Kulinarinio paveldo fondo parduotuvėje TRADICIJA (Vilnius, Palangos 1/Pylimo g. kampas). pradedant vartoti žoleles, reikia neužmiršti, kad jomis rekomenduojama gydytis ne vieną savaitę, ne vieną mėnesį, o kelis, jei norima sulaukti pageiduajamo efekto. Nuo tradicinės medicinos siūlomų preparatų žolelės skiriasi tuo, kad neturi tokio stipraus šalutinio poveikio, apie ką paprastai nutylima.

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojote akupunktūrą?
Skaiciau amer. forumus tai ten labai populiaru akupunktūra hormonų sureguliavimui, prieš IVF, kad geriau stimuliuotųsi. Tik ten tą daro kinai, na o pas mus tai gal ir nėra gerų specų.
Man tai jau tik netradiciniai ( tradiciniai?) belieka, nes savo FSH neišeina numušt "tradiciškai" sad.gif

Atsakyti
Akupunktūrą iš mūsų naudojo Maya, gal ji daugiau papasakos, bet jai darė JAV smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolma @ 2005 10 02, 21:17)
Gal kuri naudojote akupunktūrą?

užklausk Chiaros, ji planuoja eiti akupunktyruotis. ji irgi skaitė rusų forumuose, kad labai padeda prieš IVF-us.
Atsakyti
Chiara, jei Vln eisi tai parašyk man kur ruošies eiti.
Aš renkuosi info.
Eisiu ir aš.
Skaičiau, kad Maya naudojo akup. ir žoles( ženšenis, donq quai, agnus castus???)
Dar daigintų kviečių aliejaus kapsulės ar sultys gerai turėtų paveikt, bent forumuose apie tai visada mini?
Atsakyti
QUOTE(jolma @ 2005 10 02, 21:39)
Chiara, jei Vln eisi tai parašyk man kur ruošies eiti.
Aš renkuosi info.
Eisiu ir aš.
Skaičiau, kad Maya naudojo akup. ir žoles( ženšenis, donq quai, agnus castus???)
Dar daigintų kviečių aliejaus kapsulės ar sultys  gerai turėtų paveikt, bent forumuose apie tai visada mini?

Ir mane tai domintų, nes prieš 10 metų bandžiau pas tokį senyvą gydytoją Šventojoje, tada dėl skrandžio. Jei kas gali parašykit koordinates smile.gif
Atsakyti
As uzsirasiau i dvi klinikas.
Viena is karto nelabai patiko, bet siandien pabandymui nueisiu i viena procedura.
Kitoje klinikoje patiko, gydytoja tokia sena zydelka. Bet ji man pasake, kad akupunktura galima daryti tik pirmoje ciklo puseje, tai dabar laukiu.
Be to, as tiksliai paaiskinau, ko man reikia. Tik viena is ju pasake, kad to dar niekada nedare, skaitys ir tik tada darys.
Taigi, kita pirmadieni-antradieni papasakosiu ispudzius ir duosiu tel. tos klinikos, kuri man pasirodys padoriausia. OK?
Atsakyti