Nezinau, ar kas rase, bet is senoviniu metodu zinau toki, kad reikia gerti uzpila is dziovintu rugiu zelmenu.Tiksliai nezinau kaip jie veikia, turi turbut kokio E vitamino, ar dar kokio stimulianto, bet kad sitos arbateles padejo pastoti, zinau ne viena atveji.Dziovintus zelmenis uzplikyt verdanciu vandeniu ir gert po stikline tris kart per diena. Kiek zinau, tai uzteko pagert 1-2 men ir .Gal kam pades, Sekmes!
as jau pusantro menesio gydausi akupunktura..pirmas seansas praejo su asarom, nes siaubingai saves gailejau ir maniau , kad tai neverta..visa subadyta adatomis...dabar jau pradedu apsiprasti su ta mintimi..gydytoja mano is kinijos turi 20 meetu praktikos..pas ja dabar lankosi dar dvi moteris kurios jos deka jau yra nescios ....dziuagiuosi uz jas, ir tikiuosi, kad man pavyks...prie viso sito "malonumo" (prie kurio jau baigiu priprassti) man dar dave gerti zoleliu arbata..kurios sudeties nezinau ir zinoti nenoriu...skonis jos siaubingai bjaurus , kvapas irgi nekoks ... bet tikiu, ateis diena ir as turesiu leliu...
pirmojo vizito metu ji man pasake, kad mano gimda yra nepilnai issivysciusi, taip pat turiu problemu su inkstais ( man tai nebuvo naujiena) ...viszito metu ji patikrina mano rankas..paspaudineja keliose vietose ir paziuri i liezuvi , cia visa jos apziura tada prasideda adateles...man beda apie 20 - 25 adatas ant pilvo, koju, i ausis ir galva...guliu apie 30 minuciu vaistazolemis "kvepianciame kambaryje" ant medines lovos.. tada apsiverciu ir man beda adateles i nugara , prijungia laidus ir dar dirgina nervus elektra.. malonumo tikrai is to nejauciu, bet paskutiniu metu uzmiegu..ji sake taip ir turi buti...
gydymas tesis apie 3-6 menesius..tikiuosi , kad pades...
QUOTE(tax @ 2004 12 28, 17:08)
Labutis,
ne taip seniai lankiausi pas savo seimos daktare, suzinojusi mano problema, tiksliau preizasties nebuvima, ji pasiule man netradicini metoda, dave telefona moters, kuri musu problemas bando spresti akupunkturos pagalba, tiesa si gydytoja akla...
Nezinau, kol kas nesikreipiau, kazkaip bijau, gal kas norit, galiu duoti jos telefona
ne taip seniai lankiausi pas savo seimos daktare, suzinojusi mano problema, tiksliau preizasties nebuvima, ji pasiule man netradicini metoda, dave telefona moters, kuri musu problemas bando spresti akupunkturos pagalba, tiesa si gydytoja akla...
Nezinau, kol kas nesikreipiau, kazkaip bijau, gal kas norit, galiu duoti jos telefona
Viena sena moteriske man sake, kad labai padeda pastoti vyro prakaitas. Tiesiog po pasimylejimo pauostyti vyro prakaita ir viskas.
Man buvo labai juokinga...
O dabar prisiminiau ir pradejau ieskoti internete ir zinote ka suradau?
Следует знать, что запах свежего пота играет немаловажную роль в любви. Аромат от гладких вымытых подмышек является сильным возбуждающим средством для партнера. Известно также, что мужской подмышечный пот действует на женщин успокаивающе, благотворно влияет на менструальный цикл, сокращая период между овуляциями. В медицине вытяжку из мужского пота используют для восстановления репродуктивной способности.
Man buvo labai juokinga...
O dabar prisiminiau ir pradejau ieskoti internete ir zinote ka suradau?
Следует знать, что запах свежего пота играет немаловажную роль в любви. Аромат от гладких вымытых подмышек является сильным возбуждающим средством для партнера. Известно также, что мужской подмышечный пот действует на женщин успокаивающе, благотворно влияет на менструальный цикл, сокращая период между овуляциями. В медицине вытяжку из мужского пота используют для восстановления репродуктивной способности.
Nu cia su tuom prakaitu tai geras!!!Nu nei ka pridurt.Del tu grudu-rugiu uzpilo,tai man rodos cia daugiau simboline gydymo metodika,rugys vaisingumo simbolis ir aisku gaalbut vitamino E saltinis.Beje as esu girdejusi,kad obuolys yra vaisingfumo simbolis,todel seimai nesusilaukianciai seimos verta tureti paveikslu su obuoliais ir salia lovos laikyti vaza su obuoliais(galit galu galvos pries mylintis pasidet)
QUOTE(Daiva @ 2005 01 13, 10:14)
Oi geras Aš matyt niekada vaikų neturėčiau, jei vyras prakaitu "smirdėtų"
eik eik o man patinka, kai vyras "po to" suprakaitavęs būna
QUOTE(Eglė M. @ 2005 01 13, 15:20)
eik eik o man patinka, kai vyras "po to" suprakaitavęs būna
Tai "po to" jau bala nematė "Po to" jau ir vaikų gali būti
Tai ka, mergaites ar norite pabandyti akupunktura, nera ten labai brangu 1 kartas kainuoja apie 10lt.
As pas ja viena karta buvau, tai pagal ausyje esancius taskus pasake mano problemas., liepe valyti organizma, (kepenis ir inkstus, pagal jos nurodyta metodika) zinoma tai padaryti neturejau kada, todel ir nebenuejau...
As pas ja viena karta buvau, tai pagal ausyje esancius taskus pasake mano problemas., liepe valyti organizma, (kepenis ir inkstus, pagal jos nurodyta metodika) zinoma tai padaryti neturejau kada, todel ir nebenuejau...
QUOTE(viltis @ 2005 01 12, 20:33)
o kur tų džiovintų želmenų gauti kas juos turi gerti, ar vyras?
Gerti turi moteris.O gaut, tai reik prisiskint, kai suzaliuoja rugiu laukai pavasari ir prisidziovinti.Gal galima ir vazone uzsiauginti, tiksliai nezinau.