QUOTE(kerzaka @ 2009 11 27, 20:11)
Žinok, aš beveik kaip iš natų viską pildau -nerūkau, kavos beveik negeriu (į savaitę gal 1-2 puodelius maksimum, ir tai ne visada), batono ir baltos duonos nevalgau, pieno produktų beveik nevartoju (nes nemėgstu), nebevalgau jokių saldumynų, šokoladų, pyragų ir pan. Ir ką? ogi nieko
matai man buvo tik stimuliacijos pagalba ovuliacija ir metu pradzioj tik 5 progesteronas,imant krauja. balandi pradejau akupunktura ir pradejau keist maista ir prasau praeita men buvo progesteronas 36 o si men turetu but daugiau nes be proto skaudejo kaip ovuliavo ir ta kur man daro akupunktura is pradziu sake kad tai ilgai uztrunkantis procesas sureguliuot hormonus man prireike puse metu bet cia dar ne pilnai jie susireguliave ir kaip kas raso kad daro 10 kartu bet ju tikrai neuztenka bent man neuzteko,o cia matyt dar priklauso nuo ligos stadijos...aisku as dar plius pageriu hemopatinius vaistus iki O ir po ovuliacijos progesteronas tik as vartoju krema ir geriu su pertraukom salaviju arbata plius pradzioj iki ovuliacijos E vit su folio rugstim o po ovuliacijos Bgrupes vitaminai ir folio rugstis "vargo vakariene" bet ka padarysi juk del saves ir dar galvoju sportu uzsiimt sako gerai ir moraliskai ir fiziskai.Nu ir prirasiau gal suprasit
Papildyta:
QUOTE(Leidaa @ 2009 11 27, 19:44)
O gali priminti, kur tau daro akupunktūrą? Tu Vilniuje?
akupunktura darausi norvegijoj kas gyventu cia tai tikrai ta vieta rekomenduociau nes as pati net 300 km vaziuoju i viena puse