Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

O as girdejau, kad zalia arbata (12 puodeliu per diena) padeda pastoti. Be to, manau, medetku arbata tikrai gerai veikia gimda.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 11 13, 01:50)
Sakau, gal metamės visos ir užsisakom nors vieną, išnagrinėsim, kas ten kaip su kuo  tongue.gif

Neperseniausiai ir as aptikau tos knygos reklama ir taip buvau uzsidegusi ja surasti smile.gif aisku, nemokamai nepavyko, bet paskui gerai pagooglinau, tai radau nemazai atsiliepimu biggrin.gif
Uzsienio forumuose, kur bendrauja mums artimomis temomis, merginos irgi svaigo del tos knygos, bet viena nusipirko ir papasakojo, kas ten ir kaip biggrin.gif Tai pasirodo, ten pateikta info, kaip susekti savo vaisingas dienas ir O, patarimai vyrams ir pan. biggrin.gif Vienu zodziu, visa tai, ka mes jau kaip daugybos lentele mokam mirksiukas.gif
Tai va tokia info apie ta knyga radau, o cia ar tikrai tik tokia nauda is tos knygos, tai nezinau smile.gif
Atsakyti
Relaks, geriau skaityti normalias knygas- romanus, atsipalaiduoti ir tada pastojama. Visos mes jau ir taip per daug zinome apie savo situacija.
Atsakyti
QUOTE(fertimore @ 2009 11 13, 10:30)
Relaks, geriau skaityti normalias knygas- romanus, atsipalaiduoti ir tada pastojama. Visos mes jau ir taip per daug zinome apie savo situacija.

Tai as ir skaitau normalius romanus, mezgu, siuvineju, sportuoju ir visaip kitaip atsipalaiduoju biggrin.gif Taip pat kartais ir internete panarsau apie tai, kas man idomu.
cia tik merginoms pasakiau zinomas info apie ta knyga, kuria domisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SAULYTE5 @ 2009 06 12, 12:12)
Na mes vazinejom i Palanga.
As nesenai buvau pas homeopata ir jis patare pagert laukiniu rugstyniu. Ji senovej moterys vartodavo siekdamos skatint vaisinguma ir dar sake jog dazniausiai gimdavo berniukai. Ypatingai ji vartojo po karo . Gal kas zinot daugiau ka nors apie tai? Neturiu mociutes pasiklausineciau. Sakau gal yra ir daugiau kokiu zoleliu?!

As buvau skaiciusi, kad salaviju arbata irgi padeda moterims pastoti. Nupirkau vaistineje, geriu dabar...Lauksiu rezultato nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, Mergaitės smile.gif
Užsukiau į šį skyrelį po 7 nesėkmingų IUI. Perskaičius nusprendžiau pabandyti akupunktūrą arba taškinį masažą.
Todėl labai prašau tų, kurios tai darėsi ir liko patenkintos, parašyti kontaktus Vilniuje. Galite ir į AŽ. Būtų įdomu, sužinoti komentarus, o ypač istorijas su laiminga pabaiga ax.gif
Atsakyti
dar toks mazas patarimas merginom turinciom ovuliacijos sutrikimus (ar policictines kiausides)meskit visus pieno produktus,miltinius produktus,kava rukymus,o pagrindas yra darzoves,zuvis tik truputeli mesos duona balta ir batonas i keiciamas juoda rugine ar kokia kita ekologiska duona ir nebijokit pabandyt akupunkturos nes pasikartosiu man sureguliavus maista ir akupunktura dar jau vyksta ovuliacija bet puse metu reikejo kad atsistatytu ir visom sekmiukes siekiant savo tikslo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2009 11 26, 11:16)
dar toks mazas patarimas merginom turinciom ovuliacijos sutrikimus (ar policictines kiausides)meskit visus pieno produktus,miltinius produktus,kava rukymus,o pagrindas yra darzoves,zuvis tik truputeli mesos duona balta ir batonas i keiciamas juoda rugine ar kokia kita ekologiska duona ir nebijokit pabandyt akupunkturos nes pasikartosiu man sureguliavus maista ir akupunktura dar jau vyksta ovuliacija bet puse metu reikejo kad atsistatytu ir visom sekmiukes siekiant savo tikslo 4u.gif

dar pamirsau viena dalykeli cukraus reikia atsisakyt ir saldukmynu ir prie valgomu dalyku dar paukstiena labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2009 11 26, 12:16)

na kad saldumynai, kava, rukymas, miltiniai negerai, tai logiska smile.gif o kuo pienas nusikalto? na dar pienas kaikuriems zmonems sunkiai virskinamas, bet va koks jogurtas tai visur prie sveikiausiu produktu priskiriamas... g.gif
Atsakyti
as del to nesigincysiu del jogurto poveikio, bet pienas ir pieno produktai del policistiniu kiausidziu negerai nes man kur daro akupunktura tai liepe atsisakyt tu visu dalyku bet ten nieks nesako kad kartais kokio jogurto suvalgius baisiai kas nutiks bet reik biski prisiziuret ir keist kazka gyvenime o man padejo sunku buvo keist visus pomegius del maisto bet turiu sioki toki toki rezultata ir sieksiu toliau to maziuko....as tik parasiau savo pereita dalyka o jis tikrai neskausmingas ir tikrai tik i nauda o cia visom kitom tik sprest paciom nes yra posakis meilej ir kare tinka visos priemones tai ir musu atveju susilaukt maziuka ir viskas tinka svarbu to linkme einama rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2009 11 27, 19:06)
as del to nesigincysiu del jogurto poveikio, bet pienas ir pieno produktai del policistiniu kiausidziu negerai nes man kur daro akupunktura tai liepe atsisakyt tu visu dalyku bet ten nieks nesako kad kartais kokio jogurto suvalgius baisiai kas nutiks bet reik biski prisiziuret ir keist kazka gyvenime o man padejo sunku buvo keist visus pomegius del maisto bet turiu sioki toki toki rezultata ir sieksiu toliau to maziuko....as tik parasiau savo pereita dalyka o jis tikrai neskausmingas ir tikrai tik i nauda o cia visom kitom tik sprest paciom nes yra posakis meilej ir kare tinka visos priemones tai ir musu atveju susilaukt maziuka ir viskas tinka svarbu to linkme einama  rolleyes.gif  thumbup.gif

O gali priminti, kur tau daro akupunktūrą? Tu Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2009 11 26, 10:16)

Žinok, aš beveik kaip iš natų viską pildau -nerūkau, kavos beveik negeriu (į savaitę gal 1-2 puodelius maksimum, ir tai ne visada), batono ir baltos duonos nevalgau, pieno produktų beveik nevartoju (nes nemėgstu), nebevalgau jokių saldumynų, šokoladų, pyragų ir pan. Ir ką? ogi nieko doh.gif
Atsakyti