Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(astrologe_irma @ 2009 10 28, 18:14)
Moterys gali pastoti ne tik iš karto po ovuliacijos ,bet ir tuo metu, kai jų mėnulio padėtis danguje (t.y. tarp mėnulio ir saulės) atkuria tokią pačią padėtį, kuri buvo jų gimimo momentu.  Jeigu mėnulio vaisingiausias laikas sutampa su Jūsų ovuliacija, pastojimo tikimybė yra ypatingai aukšta. . Taip pat galima apskaičiuoti Jūsų vyro vaisingiausią laikotarpį , t.y. kada jų spermos vaisingumas yra labai padidėjęs, ir derinti su Jūsų mėnulio vaisingumu.

O kaip suzinoti kokia menulio padetis buvo mano gimimo momentu? 4u.gif Ir Vyro? Idomu butu paskaiciuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 10 31, 17:17)
Merginos, gal kas nors ką nors girdėjote apie e-knygą "Pregnancy miracle" apie tai, kaip be vaistų, jokių ivf, iui ir pan. pastoti, nors ir turi endometriozę, kiaušintakių uždegimus, nevyksta ovuliacija ir pan. nu skaitau ir kažkaip nesitiki, kad per 2-4 mėnesius va paimi ir užneštėji  g.gif ką manote?  g.gif  skaitancioms angliskai

A kaip ten reik ta knygute parsisiust? Nemoku blush2.gif Gal kuri galit i AZ imesti ja?
Pradejau tiketi stebuklais ir netradiciniais gydymo budais. Knygomis irgi biggrin.gif O kas belieka? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JZ7 @ 2008 10 31, 20:03)
Sveiki! Butu idomu suzinot ar kas nors gydesi alternatyvia medicina-tokiu metodu kaip akupunktura, zolelemis, gal vaiksciojo ir joga ar meditavo - nevaisingumo prezastis gydytis ar tai butu is moteriskos ar vyriskos puses. Pasidalinkit savo patirtim, jei teko gydytis alternatyvia medicina.
As pati vaikstau i akupunktura ir man padejo atiskratyt depresija po persileidimo ir isgyde miego sutrikimus be jokiu "chemiju"-vaistu. Taip pat ruosiuos uzsiimt joga. Gruodi zadam pirmajam IUI.
Vyras geria vitaminus ir paplidus FertilAid. Tikimes pastot ar tai butu naturaliai ar IUI.

Kvieciu visus pasidalint savo mintimis apie akupunktura ir kt. alt. med.

sveikutes as ir prisidedu uz akupunktura nes pradejau darytis siu metu balandzio men ir tesiu iki dabar aisku tik karta ar keleta kartu.kaip ir dauguma ziurejau skeptiskai is pradziu,bet dar jau taip nebeziurau nes papasakosiu savo istorija planuojam leliu jau beveik du metai ir niekaip nesigauna dariausi tyrimus ir rado pas mane policistines kiausides,nereguliari ovuliacija ar net jos nebuvimas dariausi ir stimuliacijas aisku be rezultato.bet dar jau antras menuo kaip turejau naturaliai ovuliacija be jokiu cheminiu vaistu ko deka manau padejo akupunktura aisku dar maista biskiuka pakeiciau,geriu hemopatinius vaistus ir tikiu kad bus ir lelius,tik dar dar maniski biskiuka pagydyt reik tongue.gif ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmosa:) @ 2009 11 05, 20:53)
sveikutes as ir prisidedu uz akupunktura nes pradejau darytis siu metu balandzio men ir tesiu iki dabar aisku tik karta ar keleta kartu.kaip ir dauguma ziurejau skeptiskai is pradziu,bet dar jau taip nebeziurau nes papasakosiu savo istorija planuojam leliu jau beveik du metai ir niekaip nesigauna dariausi tyrimus ir rado pas mane policistines kiausides,nereguliari ovuliacija ar net jos nebuvimas dariausi ir stimuliacijas aisku be rezultato.bet dar jau antras menuo kaip turejau naturaliai ovuliacija be jokiu cheminiu vaistu ko deka manau padejo akupunktura aisku dar maista biskiuka pakeiciau,geriu hemopatinius vaistus ir tikiu kad bus ir lelius,tik dar dar maniski biskiuka pagydyt reik tongue.gif  ax.gif  4u.gif

biskiuka nedarasiau kad per menesi karta ar keliata
Atsakyti
vilmosa, o kur eidavai? kiek kainuoja viena procedura? be to, gal kas zinot, ar vyriu grikiukams gal ir tinka sios proceduros, mazu gal prajudintu tuos lodariukus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2009 11 05, 20:46)
A kaip ten reik ta knygute parsisiust?  Nemoku  blush2.gif  Gal kuri galit i AZ imesti ja?
Pradejau tiketi stebuklais ir netradiciniais gydymo budais. Knygomis irgi  biggrin.gif  O kas belieka?  blush2.gif  smile.gif

Man atrodo, kad ji yra mokama... g.gif As taip pat noreciau ja paskaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2009 11 05, 21:04)
vilmosa, o kur eidavai? kiek kainuoja viena procedura? be to, gal kas zinot, ar vyriu grikiukams gal ir tinka sios proceduros, mazu gal prajudintu tuos lodariukus  ax.gif  4u.gif

as ne lietuvoj gyvenu ir vazineju net tris simtus km i viena puse bet ko nepadarysi del maziuko zirniuko,o pas maniski spermiuku yra ir jie aktyvus tik kad yra infekcija ar koks biesas g.gif jie neprasiskverbia per ta skysti ir nepatenka iki tikslo.
Atsakyti
o del tu akupunkturu vyram tai ten kur as lankausi tai tikrai daro ir sake kazkokie hemopatiniai vaistai butent vyram yra bet kaip jie veikia ie ka sudaro tai tikrai negaliu pasakyt,o ten kur as vaziuoju tai butent uzsiima tik su problemom del nepastojimo,akupunkturos deka reguliuoja hormonus ir t.t.visas kitas bedas ir pas ta daktare yra ne viena atsiusta nuotrauka moteru kurios butent akupunkturos deka pastoja,ji man sake net ne vienas atvejis kaip ir su endometrioze pastojo.manau viski netradiciniai budai tinka tik reik tuo tikek
Atsakyti
aciukas vilmosiuk uz atsakymus!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2009 11 08, 22:20)
aciukas vilmosiuk uz atsakymus!!!!  4u.gif

ner uz ka 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Gal kam teko gydytis čia www.osteopatas.lt ? Ar girdeti kokius nors atsiliepimus?
Atsakyti
Mane taip pat sudomino si knyga, butu idomu perskaityt nors ir neitin moku angliskai. Kiek uzmaciau tai ji kainuoja apie 39 dol.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SAULYTE5: 10 lapkričio 2009 - 19:51
QUOTE(SAULYTE5 @ 2009 11 10, 20:23)
Mane taip pat sudomino si knyga, butu idomu perskaityt nors ir neitin moku angliskai. Kiek uzmaciau tai ji kainuoja apie 39 dol.

Sakau, gal metamės visos ir užsisakom nors vieną, išnagrinėsim, kas ten kaip su kuo tongue.gif
Atsakyti