Nepastoju jau 2 metai . Is ju puse metu gydziausi tradiciskai - stimuliacijos (3 nesekmingos) . Taigi neziurint organizmo nualinimo, nuotaiku svyravimo, slenkanciu plauku ir aisku kokiu 4000 lt. nuostoliu - jokiu rezultatu. Taigi teko atsigrezti i netradicine medicina, nors drauge, kuri negalejusi pastoti 4 metus, laukiasi butent tik jos pagalba, rekomendavo jau prie gydymasi tradiciskai. As lankausi pas bioneregtike (na dar tik 2 kartus buvau), jauciusi visiskai kitaip, na kol kas nesilaukiu, bet tikrai tikiu, kad lauksiuosi, nes ji man suteike vilti.
QUOTE(Neringute.mama @ 2009 04 16, 13:16)
Nepastoju jau 2 metai . Is ju puse metu gydziausi tradiciskai - stimuliacijos (3 nesekmingos) . Taigi neziurint organizmo nualinimo, nuotaiku svyravimo, slenkanciu plauku ir aisku kokiu 4000 lt. nuostoliu - jokiu rezultatu. Taigi teko atsigrezti i netradicine medicina, nors drauge, kuri negalejusi pastoti 4 metus, laukiasi butent tik jos pagalba, rekomendavo jau prie gydymasi tradiciskai. As lankausi pas bioneregtike (na dar tik 2 kartus buvau), jauciusi visiskai kitaip, na kol kas nesilaukiu, bet tikrai tikiu, kad lauksiuosi, nes ji man suteike vilti.
sveika,mano drauge negalejo pastoti 10 metu,nors pries tai buvo vienas persileidimas,ji kategoriskai pasisake pries IVF,pradejo lankytis abu su vyru pas bionergetike ir po puses metu pastojo...dabar laukiasi antro leliuko...
as kazkaip dar nepribrestu niekaip pirmam vizitui pas bionergetike,drauge sako,kad nueiciau....bet dar neapsisprendziau...
QUOTE(Neringute.mama @ 2009 04 16, 14:47)
As irgi neapsisprendziau, bet pagailo nesekmingai leidziamu pinigu ir rizikos susirgti nuo ju dar rimtesne liga. O mano draugei kuri bionergetikes pagalba pastojo irgi buvo likes tik IVF . Na jai reikejo beveik metu pas ja lankymosi. Mane nuramino kad man tiek nereiks vazineti.
O kur jus lankotes pas tas bioenergetikes?
QUOTE(loriuxas @ 2009 04 16, 18:39)
O kur jus lankotes pas tas bioenergetikes?
siaip,ta pati ir as norejau paklaust,beje o vizitas kiek kainuoja?mano drauge moka 50-70lt.
bet kartais gamtos tiesiog neduota
QUOTE(Akane @ 2009 04 16, 20:40)
bet kartais gamtos tiesiog neduota
Bet ir tiems buna stebuklu
Parasysiu savo istorija kombinacija tradicines medicinos su netradiciniu gydymu - mano vienas kiausintakis buvo pratekamas maziau negu 30 procentu, dariausi pratekamumo testa ir nuotrauka pati maciau. Daug domejausi alternatyvia medicina ir kai kuriuos gydymo budus isbandziau ant saves. Nuvaziavau i sanatorija ir 10 dienu man dare mineralinio vandens ginekologinius praplovimus, purvo tamponus ir magneto terapija kiausidems. Prie viso to dar geriau visa menesi medetku arbata (ji pasalina uzdegiminius procesusme), o antra menesi arbatzoliu rinkini pagerinti kiausidziu veikla. Puse metu negeriau alkoholio, nevalgiau mesos, labai sveikai maitinaus, kasdien geriau svieziai spaustas sultis, reguliariai dariau organizmo valymus ir spec jogos pratimus padedancius pastoti. Po sanatorijos dariausi antra kiausintakiu pratekamumo testa ir pratekamumas 100 %, ir issigydziau gimdos uzdegima be jokiu antibijotiku, naturaliu budu. Dar po siu proceduru pagerejo kiausidziu veikla, dingo menesiniu skausmai, ir be vaistu pagalbos pradejo vykti ovuliacija.
Deje pastojau po 5 metu IVF + icsi deka, nes vyro turtas labai jau prastas... Naturaliai galejau bandyti tik su kitu vyru, kurio turtas geresnis. Bet manau, kad visi sie netradiciniai gydymo budai padejo man pataisyti sveikata (issygydziau alergija, po gydymu dar nesirgau persalimo ligomis, labai gerai jauciausi, numeciau svorio, energija trysko per krastus, pagerejo miegas ), pasisekti IVF is pirmo karto ir isnesioti sveika kudiki.
Deje pastojau po 5 metu IVF + icsi deka, nes vyro turtas labai jau prastas... Naturaliai galejau bandyti tik su kitu vyru, kurio turtas geresnis. Bet manau, kad visi sie netradiciniai gydymo budai padejo man pataisyti sveikata (issygydziau alergija, po gydymu dar nesirgau persalimo ligomis, labai gerai jauciausi, numeciau svorio, energija trysko per krastus, pagerejo miegas ), pasisekti IVF is pirmo karto ir isnesioti sveika kudiki.
labas visoms.
Kazkur skaiciau kad moterims padeda pastot burokeliu seklu arbata,bet ka butent ji daro tai nerase, gal kuri zinot daugiau?
Kazkur skaiciau kad moterims padeda pastot burokeliu seklu arbata,bet ka butent ji daro tai nerase, gal kuri zinot daugiau?
QUOTE(SAULYTE5 @ 2009 04 20, 16:12)
labas visoms.
As irgi skaiciau bet kur jos gauti?
QUOTE(loriuxas @ 2009 04 20, 18:38)
As irgi skaiciau bet kur jos gauti?
man tai mama dave, nes sodina juos, bet nepaaiskino ka jie daro