Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(emb @ 2008 08 06, 12:26)
kol kas nelabai noreciau reklamuoti.. palauksiu pora menesiu, gal bus kokiu rezultatu smile.gif

suprantu, lauksim geru ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2008 08 06, 09:48)
Kuriame mieste buvai? Kaip gyde? g.gif

Kaune... Gyde mus abu su MB. Dare masazus rankomis, glostymai visokie galvos, nugaros, pilvo ir t.t. ... Po seansu jautemes puikiai wub.gif ... Nuotaika labai gera budavo... biggrin.gif

Na ziuresim kaip cia bus su ta akupunktura wub.gif ... Nuo rugsejo 9d. ir MB uzregistravau akupunkturai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(emb @ 2008 08 06, 11:26)
kol kas nelabai noreciau reklamuoti.. palauksiu pora menesiu, gal bus kokiu rezultatu smile.gif

Butinai parasyk kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 14 rugpjūčio 2008 - 10:33
Sveikos merginos..... Man nesiseka pastoti jau metus verysad.gif , nes turiu PKS, o jau 32 metai.Gal kuriai teko darytis gimdos masazus vaginaliniu budu? Zinau, kad net musu mamos tokius netradicius gydymo metodus turejo. Gal kas isbandete ir galetumet daugiau papaskoti 4u.gif .....? 4u.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amigos33 @ 2008 08 20, 23:12)
Sveikos merginos..... Man nesiseka pastoti jau metus  verysad.gif , nes turiu PKS, o jau 32 metai.Gal kuriai teko darytis gimdos masazus vaginaliniu budu? Zinau, kad net musu mamos tokius netradicius gydymo metodus turejo. Gal kas isbandete ir galetumet daugiau papaskoti  4u.gif .....? 4u.gif Aciu  smile.gif

Aš apie tokį dalyką girdėjau tik kai kurios užsienio šalyse, o kiek pati domėjaus (labai rimtai) tai lietuvoje tokių specų nėra. 4u.gif
Atsakyti
Skaitinejau rusiska foruma ir uzmaciau, kad ten merginos visokias zoles geria. g.gif Gal ir musu Lietuvelej kazkam pasitarnaus mirksiukas.gif Viena is ju šalavijas. Stai ka ten rusiskai apie ji raso:

Настой семян шалфея способствует зачатию, помогает как мужчинам, так и женщинам. В отличие от других растений, помогающих зачатию, шалфей повышает у женщин «присасывающий» рефлекс шейки матки.
Настой готовится так: 1 чайную ложку семян заливают стаканом кипятка. Не процеживать. Держать в холодильнике, чтобы не прокис. Пить по 1 десертной ложке 2 раза в день — утром натощак и перед сном в течение 11 дней сразу после прекращения менструации. Курс лечения — 3 месяца. Если не наступит желанная беременность, то сделать на два месяца перерыв и повторить лечение. Результат обязательно будет. А нет — значит надо лечить воспаление труб и яичников.

Kaip suprantu, tai padeda implantacijai g.gif Ir dar uzsiminta, kad ir vyrams gerai, bet ka konkreciai daro, tai neradau info schmoll.gif
Gal kuri zinot kazka daugiau, o gal bandet?
Atsakyti
QUOTE(amigos33 @ 2008 08 20, 23:12)
Sveikos merginos..... Man nesiseka pastoti jau metus  verysad.gif , nes turiu PKS, o jau 32 metai.Gal kuriai teko darytis gimdos masazus vaginaliniu budu? Zinau, kad net musu mamos tokius netradicius gydymo metodus turejo. Gal kas isbandete ir galetumet daugiau papaskoti  4u.gif .....? 4u.gif Aciu  smile.gif

man irgi PKS ir man 30 meteliu, du metus vargom su gydymais tradiciniais, kol ryzausi eiti pas superini masazista, kuris isjudino visa energetika ir taskus spec, masazais. aisku ir pati turejau dirbti- mankstintis ir t.t. siandien jau esu 4.5 men, nescia nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2008 08 21, 12:02)
man irgi PKS ir man 30 meteliu, du metus vargom su gydymais tradiciniais, kol ryzausi eiti pas superini masazista, kuris isjudino visa energetika ir taskus spec, masazais. aisku ir pati turejau dirbti- mankstintis ir t.t. siandien jau esu 4.5 men, nescia nestuke.gif

gal galėtum pasidalinti, pas kokį masažistą lankeisi? ax.gif arba į AZ parašyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lydute @ 2008 08 21, 14:42)
gal galėtum pasidalinti, pas kokį masažistą lankeisi?  ax.gif arba į AZ parašyk 4u.gif

o kokie masazistai buna?
Atsakyti
Sveikutes, as cia gal ne i tema trupuciuka, bet pastoti nesiseka jau beveik 1 metus, gal zinote kokius tyrimus tureciau darytis?
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2008 08 21, 12:02)

Sveika,
Gal gali placiau papasakot, kaip tie masazai vyksta ir kuriam mieste. As taip pat pradejau dometis netradiciniais gydymo metodais, tai butu smagu suzinoti apie tavo masazista, tuo labiau, kad pati esi patyrusi, ka reiskia 2 metus nepastoti, o po masazu pasiseke.
Beje, sveikinu su nestuke.gif Linkiu laimingai isnesiot visus 9 menesiukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 08 21, 19:37)
Sveika,
Gal gali placiau papasakot, kaip tie masazai vyksta ir kuriam mieste. As taip pat pradejau dometis netradiciniais gydymo metodais, tai butu smagu suzinoti apie tavo masazista, tuo labiau, kad pati esi patyrusi, ka reiskia 2 metus nepastoti, o po masazu pasiseke.
Beje, sveikinu su  nestuke.gif  Linkiu laimingai isnesiot visus 9 menesiukus  4u.gif

viska surasiau temoje apie PKS.
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2008 08 22, 08:06)
viska surasiau temoje apie PKS.

Sveikute.....Ilgai ieskojau PKS temoje,.bet per daug puslapiu..... gal praleidau, tai ir neradau apie tuos stebuklingus masazus. Buk drauge, papasakok placiau mirksiukas.gif
Didelis aciu is anksto biggrin.gif ...ir laimingai tau sulaukti angeliuko 4u.gif
Atsakyti