Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(širma @ 2008 05 26, 08:03)
Naujausiame ,,Savaitė su TV" žurnale buvo straipsnis apie pelargonijų gydomąsias savybes. Straipsnyje buvo minima, kad moterims negalinčioms ilgą laiką pastoti patariama gerti pelargonijų lapų antpilą. Gal reiks pabandyti  g.gif

Aga, saugok savo zydinti balkona... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O įdomu kokie gydymai galėtų būti dėl nesivystančių nėštumų g.gif
Ar irgi gydymas dėlėmis?
Mano anyta vis man aiškina, kad reikia gerti šalavijų arbatą, bet čia nuo nepastojimo.. O aš kartais blush2.gif pastoju (statistiškai per 5m vieną kart) , bet 7 savaitėj vaikiukas nustoja vystytis unsure.gif

Labai sudomino Vitaminuko pasakymas apie purvo SPA. Ar tam reikia gydytojo siuntimo? Ar galima savarankiškai važiuoti pvz. su savo kortele? g.gif
Atsakyti
O man ne vienas gydytojas (tarp ju ir ginekologe) buvo uzsimine, kad moterims su policistiniu kiausidziu sindromu siek tiek padeda toks augalas sabalpalmė (saw palmetto), is jo gaminami vaistai vyru prostatai gydyti (tipo prostamol). As isnarsiau internete, ir is tiesu, raso, kad teoriskai tai imanoma, nes tipo sitas augalas organizme mazina laisvo testosterono kieki, kurio perteklius vyrams sukelia prostatita, o moterims - visus policistukiu dziaugsmus: spuogus, plauku slinkima. Klinikiniai tyrimai nedaryti, todel niekas nieko negarantuoja.

As pati policistuke, bandom kviestis gandra, bet as vasari kaip nutraukiau KT, taip O ir nepasirode (kur pasirodys, kai testosteronas 4.0 buvo), mmm dufastonu gyd. issaukinejo, as nusispuogavau, plaukai pradejo slinkti. Kadangi buvo sutarta pradeti rimta gydyma nuo rugsejo kai cikla sukursim, galvoju, pabandysiu iki tol as ta prostamola, blogiau nebus (skestantis ir uz siaudo...). Pradejau gerti nuo birzelio pradzios, ir ka, po 20 dienu parejo O. Spuogeliai kaip buvo taip ir liko, bet plaukai nustojo slinkti, ir nereikalingu plauku vesejimas atrodo kad sumazejo. Tai vat sedejau ir galvojau, ar cia nuo prostamolo, ar del dufastono g.gif ... bet dufastona jau 6 men. naudoju ir iki siol nieko panasaus nebuvo... g.gif
Dabar sekancio ciklo vidurys, ir vel visi pozymiai, kad O tuoj tuoj bus bigsmile.gif Na, man dabar metformina dar paskyre, bet ji tik trecia diena geriu, tai nemanau, kad itakos gali tureti...

Merginos, cia tik mano asmenine patirtis, ne rekomendacijos! Kiekvienas organizmas gali savaip sureaguoti. Pati kartais pagalvoju, kad beprote esu be gydytojo kazka vartodama.
Atsakyti
Theia , as jau dabar isivaizduoju, kas butu jei pastotum vartodama prostamol doh.gif visas PKS skyrelis suvirstu i vaistines prostamolio pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elijete @ 2008 07 31, 17:51)
Theia , as jau dabar isivaizduoju, kas butu jei pastotum vartodama prostamol  doh.gif  visas PKS skyrelis suvirstu i vaistines prostamolio pirkt  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif isivaizduoju... Nors as pati esu is tu, kurios mano, kad dideles problemos gydomos rimtais vaistais, o mazos problemos gydomos..., aj, ju galima ir negydyti. Ir su sabalpalme prasidejau daugiau noredama tuos antrinius pk pozymius sumazinti, bo suku spalvos per plaukus nesimatydavo pasisukavus. Ta O paciai kaip griaustinis is giedro dangaus buvo, tiesiog viena diena galvoju, kas cia yra, ir su krutine ne taip, ir apacioj slidu, pasidariau testuka, nu jo ok.gif , o paskui ir BT nusipaise pagal visas taisykles...
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2007 12 09, 23:39)
Aš prieš kelias savaites praėjau visą kursą seansų pas bioenergetiką  biggrin.gif  Žiūrėsim kaip čia bus toliau. Ėjau kai tik pasidariau IVF'ą. Deja jis buvo nesėkmingas  verysad.gif .

Na, o bioenergetikas sako, kad poveikis bus po 3mėn. Tai vat dabar lauksim  biggrin.gif

Jau praejo daugiau nei 7 menesiai ir man pastoti dar nepavyko verysad.gif ... Na bet bent jau mmm daug lengvesnes pasidare smile.gif ...

Nuo rugpjucio 5d. einu isbandyti akupunktura smile.gif...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 31 liepos 2008 - 19:31
Nuo kitos savaitės, po atostogų ir aš grįšiu prie akupunktūros.
Ir dar pas labai įdomią masažistę (kur man celiulitą naikino biggrin.gif ) prašysiuosi kokių gimdos dubenį atpalaiduojančių masažiukų, ji domisi visokia netradicine medicina, energetika, reiki ir pan. Bent jau atsipalaiduoti padeda labai, o tai irgi šiais laikais ir su šia problema gyvenant labai svarbu...
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2008 07 31, 21:35)
...Bent jau atsipalaiduoti padeda labai, o tai irgi šiais laikais ir su šia problema gyvenant labai svarbu...

drinks_cheers.gif masaziukai tikrai super smile.gif ... Ir as pries keleta menesiu lankiau masazus, tik paprastus, sprandui ir nugarai smile.gif . Tikrai labai nuima itampa, dirgluma ir t.t. smile.gif
Atsakyti
su masaziukais dubens srityje ir akupunkturomis reikai taip pat atsargiai, nes gali paskatinti endometrioze ar kokius polipus.
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2008 07 31, 20:26)
Jau praejo daugiau nei 7 menesiai ir man pastoti dar nepavyko  verysad.gif ... Na bet bent jau mmm daug lengvesnes  pasidare  smile.gif ...
Nuo rugpjucio 5d. einu isbandyti akupunktura  smile.gif...

as taip pat lankiausi pas bionergetika, dabar lauksiu rezultatu. Kuriame mieste buvai? Kaip gyde? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2008 08 06, 10:48)
as taip pat lankiausi pas bionergetika, dabar lauksiu rezultatu. Kuriame mieste buvai? Kaip gyde? g.gif

EMB, o pati pas koki bioenergetika lankaisi, jeigu ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 08 06, 10:59)
EMB, o pati pas koki bioenergetika lankaisi, jeigu ne paslaptis?  4u.gif

kol kas nelabai noreciau reklamuoti.. palauksiu pora menesiu, gal bus kokiu rezultatu smile.gif
Atsakyti