Sveikutes
jauciu pareiga parasyti ir pasidalinti savo atirtimi
Jau anksciau esu rasiusi, kad isbandziau gydyma delemis. Pries pradedama si kursa zinojau, ko galiu tiketis ir apie ka net neverta svajoti. Taigi... mano problema BUVO (sakau buvo, nes siandien laparaskopijos rezultatai sako ka kita) - nepratekami kiausintakiai. Diagnoze buvo tikrai rimta ir kai kurie gydytojai netgi siule salinti abu kiausintakius, nes jie gali trukdyti IVF'ui.
Didelis Aciu mane gydanciai gydytojai, kuri mane atkalbejo nuo sio zingsnio
. Atlikus laparaskopija ir histeroskopija paaiskejo, kad as turiu visiskai sveika viena kiausintaki, antrasis pratekamas, bet kaip sake gydytojas "suvarges" ir is jo tiketis daug nereiketu
...bet faktas tas, kad vienas kiausintakis SVEIKAS, puikiausiai pratekamas!!!
Kita gera naujiena - abi kiausides sveikos!!! Kazkada buvo diagnozuotos policistines kiausides..
Ir trecias dalykas, labai nustebines gydytoja - praktiskai jokiu saaugu (saaugas rado tik ant vieno kiasintakio, kuris beveik "neveikiantis".
Gydytoja nustebino tai, kad mano istorija (trys laparaskopijos, uzdegimai, apendicitas) pries operacija nieko gero nezadejo. Bent jau saaugu jis tikejosi rasti gerokai daugiau. O rezultatas - priesingas.
Kalbejau su juo po operacijos. Jis taip pat netiki deliu poveikiu, bet kas ivyko su mano organizmu jis paaiskinti negali.
Ir as negaliu patiketi...Bet kokiu atveju - siandien as negaliu patiketi, kad turiu kiausintaki!!!!! ir kas tam turejo itakos, kol kas ir lieka paslaptimi..