Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(Laukiu @ 2007 04 27, 10:21)
Sveikos,

norejau suzinoti ar kas bande, ar padeda. Kokia Jusu nuomone...

Aš buvau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 04 27, 12:23)
Aš buvau  4u.gif

nu i kaip? kokie isgyvenimai ir pagerejimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 27, 11:04)
pas mus yra tokia tema "Netradiciniai gydymo budai", ten kaip tik darviena rase apie galimybe pasigydyti delemis. Bukit geros, pries kurdamos nauja tema (tai kaip taisykle daro tik naujokes) pasiskaitykite visas temas, ir tikrai rasite kur butu apie tai kalbeta  4u.gif

Atsiprasau Euromergele. Nors labai idemiai skaiciau "netradicinius gydymo budus" matyt busiu praleidus. Galime istrinti sia tema, jeigu ji kartojasi. Tik deja, nerandu kur...Kadangi naujoke esu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Nieko tokio zinoma, Aga turbut vistiek perkels viska i netradicinius gydymo budus, nes tai i ta tema ieina smile.gif tik siaip del bendros tvarkos smile.gif

QUOTE(Laukiu @ 2007 04 27, 13:40)
Atsiprasau Euromergele. Nors labai idemiai skaiciau "netradicinius gydymo budus" matyt busiu praleidus. Galime istrinti sia tema, jeigu ji kartojasi. Tik deja, nerandu kur...Kadangi naujoke esu blush2.gif  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 27, 10:04)
pas mus yra tokia tema "Netradiciniai gydymo budai", ten kaip tik darviena rase apie galimybe pasigydyti delemis. Bukit geros, pries kurdamos nauja tema (tai kaip taisykle daro tik naujokes) pasiskaitykite visas temas, ir tikrai rasite kur butu apie tai kalbeta  4u.gif

jo, as domejausi siais reikalais, siuo gydymu. Yra visokiu nuomoniu. Kiausintakiu, jei jie nepratekami, tikrai deles neatkims. Bet, jei problemos kitokios, pvz, endometrioze, tai deles gali padeti ... bet kaip ir rasiau, yra visokiu nuomoniu 4u.gif

Beje, kad tai puikus budas krajo valymui - tai tikrai nuomones visu sutampa 4u.gif
Atsakyti
Laukiu o kur tu gydaisai delemis?
Atsakyti
QUOTE(VEJUNE @ 2007 04 27, 17:19)
Laukiu o kur tu gydaisai delemis?

nezinau ar galima siuose psl skelbti adresus blush2.gif taij gal as Tau Az atsiunciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 02, 10:35)
nezinau ar galima siuose psl skelbti adresus blush2.gif  taij gal as Tau Az atsiunciu 4u.gif  4u.gif

aš galvoju, kad gal galima g.gif informacija gal ir daugiau kam būtų įdomi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

jauciu pareiga parasyti ir pasidalinti savo atirtimi ax.gif

Jau anksciau esu rasiusi, kad isbandziau gydyma delemis. Pries pradedama si kursa zinojau, ko galiu tiketis ir apie ka net neverta svajoti. Taigi... mano problema BUVO (sakau buvo, nes siandien laparaskopijos rezultatai sako ka kita) - nepratekami kiausintakiai. Diagnoze buvo tikrai rimta ir kai kurie gydytojai netgi siule salinti abu kiausintakius, nes jie gali trukdyti IVF'ui.

Didelis Aciu mane gydanciai gydytojai, kuri mane atkalbejo nuo sio zingsnio wub.gif. Atlikus laparaskopija ir histeroskopija paaiskejo, kad as turiu visiskai sveika viena kiausintaki, antrasis pratekamas, bet kaip sake gydytojas "suvarges" ir is jo tiketis daug nereiketu blush2.gif ...bet faktas tas, kad vienas kiausintakis SVEIKAS, puikiausiai pratekamas!!! wub.gif
Kita gera naujiena - abi kiausides sveikos!!! Kazkada buvo diagnozuotos policistines kiausides..
Ir trecias dalykas, labai nustebines gydytoja - praktiskai jokiu saaugu (saaugas rado tik ant vieno kiasintakio, kuris beveik "neveikiantis".

Gydytoja nustebino tai, kad mano istorija (trys laparaskopijos, uzdegimai, apendicitas) pries operacija nieko gero nezadejo. Bent jau saaugu jis tikejosi rasti gerokai daugiau. O rezultatas - priesingas.

Kalbejau su juo po operacijos. Jis taip pat netiki deliu poveikiu, bet kas ivyko su mano organizmu jis paaiskinti negali. doh.gif

Ir as negaliu patiketi...Bet kokiu atveju - siandien as negaliu patiketi, kad turiu kiausintaki!!!!! ir kas tam turejo itakos, kol kas ir lieka paslaptimi.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 17 birželio 2007 - 20:33
[quote=darviena,2007 06 17, 21:25]
Sveikutes 4u.gif

jauciu pareiga parasyti ir pasidalinti savo atirtimi ax.gif

Sveika, na labai džiaugiuosi už tave 4u.gif
Juk gali pavykti ir natūraliai, jei tik vyro grikiai geri 4u.gif wub.gif

Gal gali parašyti plačiau kada darei su dėlėmis, koks kursas ir kur blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Idomi praktika su deliu gydymu g.gif
is tikruju, mergaites (Laukiu, Darviena) pasidalinkit patirtimi gydymu su delemis: kur gydetes, ar svarbi cd, kiek kartu rekomenduojama?
Aciu
Atsakyti
[quote=Spanguole,2007 06 18, 13:21]
Idomi praktika su deliu gydymu g.gif
is tikruju, mergaites (Laukiu, Darviena) pasidalinkit patirtimi gydymu su delemis: kur gydetes, ar svarbi cd, kiek kartu rekomenduojama?
Aciu

na va ispudziai 4u.gif as gydziausi www.lodeksa.com man gyd paskyre 10 (po 5 deles) seansu. As atsilaikiau tik 6 seansus paskui prasidejo atostogos. del kitu 4 labai nezinau ar nueisiu...man kazkaip labai skaudedavo...pagerejimas kaip ir pasijaute...nes is 6 tepliojimo dienu pasiliko tik 2...nepatogumas yra sioks toks nes po deliu apie 12 val turi vaikscioti su pampersu...nes kraujas bego nerealiai bent jau man... pradejau eit per mmm...i savaite 2 kartus... 1kart deda ant uodegikaulio, kita kart ant pilvo(kiausidziu ir gaktikaulio vietoje). zaisdos gija apie 2 savaites... viena dele kainuoja 15 lt...zodziu nezinau dar ka parasyti....klauskit jeigu ka?

ui 12 lt 1 deles kaina....tuos 4 kartus pabaigsiu jeigu 3 kartas IUI bus nesekmingas...ir tada galesiu sakyt, kad pabandziau ir sita reikalo iki galo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 18 birželio 2007 - 12:10