Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

o tu ka pamatavai kiek as skausmo patyrus kad taip visaziniskai sudejavai?

QUOTE(tikiu @ 2007 02 22, 20:19)
Stenner, per daug mes skausmo patyrę, kad taip naiviai tikėtume žolelių galia, bet aš nieko prieš jeigu tu tiki, duok Dieve, kad tau jos padėtų.

Atsakyti
QUOTE(stenner @ 2007 02 22, 20:25)

Apie skausmą aš pasakiau, kad mes jo labai daug patyrę, į tą mes galbūt įeini ir tu. Aš žolių pagalba netikiu, nes man gali padėti tik IVF, o tu jeigu užvedei tokią temą tai akivaizdu, kad tiki, tai ir linkiu, kad tau jos padėtų.
Ir daugiau ginčytis aš visai nenusiteikusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stenner @ 2007 02 22, 19:25)

Na, mano kukliomis žiniomis, čia yra nemaža dalis moterų kurios vaikų nesusilaukia ne 1 ir ne 2 metus, o dešimtmečius laukia ir tikisi, kad pastos.
O tam kad pastoti ir imasi atkaklių žygių, kad įgyvendinti tikslą.

O šiaip, galima gi netradicinius metodus taikyti kartu su medicininiais. Per galvą niekas neduos g.gif Bet grynai tik netradicine mediciną aš nepasikilaučiau. schmoll.gif
Atsakyti
del burokeliu, merginos, juk jie skystina krauja. JEi kai kada skiria aspirina, del implantacijos, tai manau burokeliu sultys irgi skystina ir poveikis panasus. Nemanau, kad tai is pirsto lauztas dalykas
Atsakyti
tai kad ten daugiau apie kiniecius, man butu daug idomiau paskaityt apie musu tradicine medicina

QUOTE(Veronika @ 2007 02 22, 20:17)

Yra jau tokia tema http://www.supermama...?showtopic=6376

ir visai nebuvo būtinybės užvesti naujos.
SM taisykles reikia pasiskaityti prieš užvedant naują temą.

Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 22, 20:37)
Na, mano kukliomis žiniomis, čia yra nemaža dalis moterų kurios vaikų nesusilaukia ne 1 ir ne 2 metus, o dešimtmečius laukia ir tikisi, kad pastos.
O tam kad pastoti ir imasi atkaklių žygių, kad įgyvendinti tikslą.
O šiaip, galima gi netradicinius metodus taikyti kartu su medicininiais. Per galvą niekas neduos  g.gif Bet grynai tik netradicine mediciną aš nepasikilaučiau.  schmoll.gif

butent ta ir turejau galvoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stenner @ 2007 02 22, 19:41)
Sveikutes,

mano drauges mama patare gerti burokeliu seklu arbata ir sako kaip mat pastosi, tik reikia senoviskai, ekologiskai isaugintu, o ne siaip is pokelio.
Idomu, gal kas zinot ir kitokiu patarimu, juk liaudies ismintis retai meluoja.

as esu girdejusi kad burokeliu seklos tik gimda sustiprina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2007 02 22, 20:48)
as esu girdejusi kad burokeliu seklos tik gimda sustiprina smile.gif

Taip ir aš girdėjau iš bobutės žolininkės, kad padeda nepamesti leliuką mirksiukas.gif
Atsakyti
O ar bandete kuri nors i zolininke kreiptis pvz pas balvociute ar karaliunaite? Kazkaip galvoju gal nuvykti pas kuria nors, bet nezinau pas kuria geriau butu g.gif
Atsakyti
Yra čia mūsų kurios pas žolininkes vaikšto, gal atsilieps g.gif
Atsakyti
Aha, ir aš norėčiau žolininkės kokios kontaktų pvz. Karaliūnaitės būtų nieko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 03 13, 17:54)
Aha, ir aš norėčiau žolininkės kokios kontaktų pvz. Karaliūnaitės būtų nieko.  4u.gif

Gal kam padės...

Adelė Karaliūnaitė,
Vytauto g.44,
Joniškėlis,
Pasvalio r.
Tel. 8-451-34570,
8-613-38393.
Atsakyti
Tolokai g.gif O pačiai ar teko su ja pabendraut? Nes šiaip kažkur girdėjau kad moteriškė nelabai maloni...
Atsakyti