Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(Pasakyte @ 2006 11 28, 14:40)
labukas, noriu infotrmuoti. Gal kas pažįstate žolininkę farmacininkę Jadvygą Balvočiūtę? Gavau sąrašiuką jos daromų arbatų. Nr. 12 - Nuo endometrito, Nr. 12 - Nuo Gerybinių auglių, Nr. 13 - nuo gimdos ir jos priedų uždegimo Nr. 35 - nuo skydliaukės negalavimų. Tas vaiztažoles pardavinėja Palangos g. 1, Justiniskiu g. 91, ateities g. 48, Jasinskio g. 16. ateities g. 91 (mandarinas).
Panos, jei tik pades, pirkit... ir zinoma, tikėkite

Kosulį jos pagydo po pusės metų, bet šiaip aišku mažiau kenkia nei kava biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 28 lapkričio 2006 - 14:21
Dėl kosulio galiu nesutikti, geresnio vaisto neradom kol kas. Bet vat kas dėl nevaisingumo, gėriau asmeniškai paruoštą rinkinį, tai mmm kaip pradingo, tai ilgam. Ne dėl nėštumo, aišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglužė: 28 lapkričio 2006 - 16:09
QUOTE(Miglužė @ 2006 11 28, 17:11)
Dėl kosulio galiu nesutikti, geresnio vaisto neradom kol kas. Bet vat kas dėl nevaisingumo, gėriau asmeniškai paruoštą rinkinį, tai mmm kaip pradingo, tai ilgam. Ne dėl nėštumo, aišku.

Aš ir gėriau sameniškai paruoštus mišinius tiek nuo kosulio, tiek dėl kitų problemų, gėriau daugiau nei 2 metus, na ir schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2004 05 26, 19:03)
Vynas  drinks_cheers.gif . jau is anksciau esu girdejus raudono sauso vyno nauda, o po 40-ies, sako, kad jis tiesiog butinybe - kaip priesvezinis ir priesklimaksinis vaistas.

Bet vynas ypac liuks dar ir todel, kad atpalaiduoja smegenis. Butinai  kada pasinaudosiu situ receptuku thumbup.gif

ale ar tik ne del to visos pijokeles vaikais apsikrove:tokios visos sveikos pasirodo.Bet gal del vaiko neverta lyst i pijokystes liuna,nes ir vaikeliui po to gali tapti liudna.Juk kai kam "gydymasis"gali ir per daug patikti ir po to nuo kaim ko kito gali tekti gydytis
Atsakyti
QUOTE(wwwmama @ 2006 12 16, 16:36)
ale ar tik ne del to visos pijokeles vaikais apsikrove:tokios visos sveikos pasirodo.Bet gal del vaiko neverta lyst i pijokystes liuna,nes ir vaikeliui po to gali tapti liudna.Juk kai kam "gydymasis"gali ir per daug patikti ir po to nuo kaim ko kito gali tekti gydytis

Taigi niekas ir nesako, kad ji kibirais reikia gert. Man net gydytoja yra sakius, kad gera sausa vyna reikia gert. Aisku kas per daug tas nesveika. Net nestuke.gif leidziama sugert raudono vyno. O kai ji geri su saiku tai nemanau kad jis pakenks.
Atsakyti
Per laidą ,,Geriau nebūna" rodė kažkokį žolininką (o gal klystu) g.gif , kuris sakė, kad moterims norinčioms pastoti reikia gerti putinų sirupą 4u.gif
Atsakyti
Aš tai nusivylaiu visomis tomis būrėjomis. Nesąmonė, reikia gerti normalius vaistus ir tikėti gydytojais, o ne kliedesiais. Aišku ir kai kurių gydytojų kalbos būna vien kliedesiai biggrin.gif
Atsakyti
O as siandien girdejau per rusijos TV kaip sveiko gyvenimo budo propaguotojas Malachovas siule, moterims nesulaukiancioms gandru, apsipilineti saltu vandeniu arba tiesiog lysti i ekete doh.gif Tipo organizmas gaus soka ir atsigaus visi organai doh.gif Galvoju, kaip cia man dabar po saltu dusu palysti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Po mano pirmo palindimo atsidūriau su greitąja ligoninej blush-anim-cl.gif Nuo tada ir prasidėjo pastovus šlapimo pūslės uždegimas.
Atsakyti
As girdejau, bet pati dar nebandziau, kad reikia trauklapiu vonioje guleti, kiekvieno sezono pradzioje, bet kelias dienas is eiles nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tolsta laivas @ 2007 01 19, 22:34)
O as siandien girdejau per rusijos TV kaip sveiko gyvenimo budo propaguotojas Malachovas siule, moterims nesulaukiancioms gandru, apsipilineti saltu vandeniu arba tiesiog lysti i ekete  doh.gif  Tipo organizmas gaus soka ir atsigaus visi organai  doh.gif

aha - tada atsiras krūvos kitų ligų ir nebebus kada galvoti apie nevaisingumą lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Mano draugė po apsilankymo Palangos sveikatingumo stovykloje ir draugiško maudymosi ledinėje Baltijos jūroje iki šiol vargsta su kelių sanarių uždegimais schmoll.gif
Atsakyti