Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

Manau po taurę 100-200ml. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 07 07, 14:32)
Manau po taurę 100-200ml. ax.gif

Aciu Aga wub.gif
Vadinasi dabar kiekviena vakara busiu 'lengvai apgirtus' lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2006 07 07, 15:18)
Sveikos mergytes. Ir as noreciau perskaityti ta laiminga istorija. O ir panarsyti ta internetini puslapi kuris buvo kuriamas butu idomu.
Mes va irgi jau metai laiko nesulaukiam gandru sad.gif Buvom siandien pas ginekologa po visu tyrimu ir gimdos nuotrauku darymo - pasake kad abu esam sveiki ir neturim jokiu kliuciu lialiuko pradejimui. Bet deja deja.... MM kiekviena menesi apsilanko sad.gif

Mergiotes, perskaiciau apie vyna. Bandysiu. Tik va susipainiojau - po kiek reikia jo gerti vakarais? Vienos rase po taure, kitos po taurele. Gal del aiskumo butu geriau ml parasyti  lotuliukas.gif Nors matyt man ir 100ml butu gana, nes po 0.5l alaus as jau galiu dainuoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o man rekomendavo gerti kiekviena vakara raudono vyno 100 ml praskiesta 100 ml vandens:) Visai nieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabre @ 2006 07 07, 15:48)
o man rekomendavo gerti kiekviena vakara raudono vyno 100 ml praskiesta 100 ml vandens:) Visai nieko thumbup.gif

Ir kaip rezultatai? Kiek laiko jau geri?
As nelabai megstu vyna... is viso galima sakyti nemegstu alkoholio, bet del maziuko galiu ir pasistengti. Svarbu kad tik rezultatas butu smile.gif
Atsakyti
Gal as cia ir visai ne i tema paklausiu, bet gal esate girdejusios apie tokius vaistus LIDAZA? g.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif norejau paklausti gal kas zino ka reiktu vartoti norint prisisaukti menesiniu (cia klausiu ne vaistu pagalba, bet kazkokiu vitaminu, zoleliu ir pan.) niekada neturejau reguliariu menesiniu, apie 5 metus vartojau KT. Ir dabar sirgau geguzes pab., buvau pas gyd. ji israse duphaston. Bet taip noretusi naturialiai susirgti verysad.gif
Atsakyti
Žinok, man tai niekaip nepavyko rasti tokių žolelių. Gal kažkiek geriau būdavo vartojant ovuliavitą, bet ne tiek, kad galėčiau pastoviai jį gerti ir tikėtis, kad ciklas atsistatys. Nuo kažkurių homeopatinių tablečių mėnesinių visai nesulaukiau. Ta pati situacija buvo ir geriant specialią arbatą ciklui reguliuoti.
Su tokio ilgumo ciklais geriau nejuokauk, tai nėra sveika. Geriau jau gerk dufastoną, kaip išrašė gydytoja. Deja, turint tokias problemas, tenka pamiršti visokius natūralius būdus.
Atsakyti
QUOTE(rozalinda @ 2006 07 18, 10:18)
Gal as cia ir visai ne i tema paklausiu, bet gal esate girdejusios apie tokius vaistus LIDAZA? g.gif

Taip.
Bet Lietuvoje ju nera, reikia veztis is Baltarusijos.
Tai vaistas, skirtas ivairiu randu graziam gijimui, sausgysliu patologijai gydyti, bei moterims, kas dazniausia, saaugu profilaktikai po pilvo ertmes operaciju.
Yra toks terminas kaip saauginis nevaisingumas.
Jo kaip ir profilaktikai naudojama lidaze. Nors kaip ir kiti laiko, kad tai nera efektyvu.
Dar jam naudoja tuos fermentus - Phlogenzym.
Jie brangus, lidaze - nelabai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 20 rugpjūčio 2006 - 13:02
QUOTE(Erode @ 2006 08 20, 13:58)
Taip.
Bet Lietuvoje ju nera, reikia veztis is Baltarusijos.
Tai vaistas, skirtas ivairiu randu graziam gijimui, sausgysliu patologijai gydyti, bei moterims, kas dazniausia, saaugu profilaktikai po pilvo ertmes operaciju.
Yra toks terminas kaip saauginis nevaisingumas.
Jo kaip ir profilaktikai naudojama lidaze. Nors kaip ir kiti laiko, kad tai nera efektyvu.
Dar jam naudoja tuos fermentus - Phlogenzym.
Jie brangus, lidaze - nelabai.

Gal kam reikia Lidazes? Turiu 10 ampuliu, galioja iki 2006 gruodzio.
Gavau is Erodes, bet pati negaliu panaudoti, nes nezinojau, kad sergant endometrioze negalima jokiu sildymo proceduru daryti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 09 01, 11:01)
Gal kam reikia Lidazes? Turiu 10 ampuliu, galioja iki 2006 gruodzio.
Gavau is Erodes, bet pati negaliu panaudoti, nes nezinojau, kad sergant endometrioze negalima jokiu sildymo proceduru daryti sad.gif

norejau paklausti kodel tau reikejo sildyti su tais vaistai,as juos leidausi i raumenis del saaugu,bet kitom gyd.rekomenduoja is ginekologines puses g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2006 09 01, 11:12)
norejau paklausti kodel tau reikejo sildyti su tais vaistai,as juos leidausi i raumenis del saaugu,bet kitom gyd.rekomenduoja is ginekologines puses g.gif

Elektrolize planavau su ja daryti. Gydytojas sake kol kas negalima...
Del leidimo i raumenis kazkaip negalvojau, tiesa pasakius nelabai ir zinojau kad ir tai galima daryti. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 01 rugsėjo 2006 - 10:20
QUOTE(Sicily @ 2006 09 01, 11:16)
Elektrolize planavau su ja daryti. Gydytojas sake kol kas negalima...
Del leidimo i raumenis kazkaip negalvojau, tiesa pasakius nelabai ir zinojau kad ir tai galima daryti.  unsure.gif

galima leidausi,man dabar geriau,tik pradejau galvoti gal man yra sauginis nevaingumas nes tris metai ir nieko,nors ir pas vyra nekokia padetis bet kaip gyd. sake dar gerai pas ji(vyrui yra persodintas inkstas ir jo kraujo baltymas yra pasikeites,nezinau ar turi reiksmes del spermos kokybes) eisiu vel pas gyd.aiskintis priezasciu,
Atsakyti