Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(Chiara @ 2006 01 18, 22:23)
Jolma, primink dar karteli, kaip tau nukrito FSH?

Istorija tokia.
Pavasarį, dar prieš eidama į VK, pasidariau FSH ir LH. Jie buvo 30 ir 16. Jau VK pasakė, kad gal klaida, pakartojus buvo t.p. Du ciklai KT ir vėl atsakymas t.p. Vėl KT 2 ciklai, tik kitokių, ats. blogas, dar du ciklai KT, FSH 20. Mečiau gerti KT, prisipirkau visokių papildų. Tą mėnesį gėriau Agnukaston ir Ženšenis moterims. Juos pasirinkau ne šiaip sau, bet paskaičiusi forume, ką kiti naudoja, ten sužinojau ir apie akupunktūrą. Beje, kas yra Wheatgrass atitikmens ir neradau, gal tai t.p kas kviečių želmenų sultys g.gif Gal kas žino?
http://www.network54...110040491/Herbs
Ir stengiausi laikytis dietos ( vieną d. per sav. tik obuoliai, nes sodyboj gausiai užderėjo smile.gif , ir vanduo, daug daržovių, mėsos tik kartą per sav.) Jokio alkoholio schmoll.gif
Dar mečiau gerti kavą, (o siaube, kaip sunku buvo), nusipirkau Inkos ir sojų pieno lotuliukas.gif (jis t.p. rekomenduojamas)
Kitą ciklą viskas t.p tik pridėjau akupunktūrą ir įsūdė homeopatinius žirnelius, kiek jais tikėti, nežinau, bet gėriau nuoširdžiai. Netikėjau akupunktūra tikrai, kračiausi iš juoko pirmą kart, atsigulus.
Pasidariau kavos, laukdama atsakymo, ir še tau FSH 9, LH 4 blink.gif
Dabar jau cepelinus valgau, laukiu kito c. pažūrėsim kas bus.
Atleiskit, kad tiek daug, bet gal kam padės.
Atsakyti
Sveikos,

gal galit man neapsisvietusiai pasakyti blush2.gif , kas tas AZ, i kuri jus "metat" telefonus ir kitus gerus dalykus? Kaip ten patekti? Mat man labai reiktu to Viktoro Syrcovo telefono numerio. Aciu, jei kas atsiliepsit. Siaip sis skyrelis labai idomus, gaila, kad toks negausus.....
Papildyta:
Sveikos,

gal galit man neapsisvietusiai pasakyti blush2.gif , kas tas AZ, i kuri jus "metat" telefonus ir kitus gerus dalykus? Kaip ten patekti? Mat man labai reiktu to Viktoro Syrcovo telefono numerio. Aciu, jei kas atsiliepsit. Siaip sis skyrelis labai idomus, gaila, kad toks negausus.....
Atsakyti
QUOTE(gulbe giesmininke @ 2006 04 11, 12:54)
Sveikos,

AZ - tai asmeninė žinutė. Tiesiog kai kam nors ko nors reikia, o kas nors kitas tą informaciją turi ir nenori viešai prie visų skelbti, parašo kitam asmeninę žinutę. Va taip va.

Jei kas nors iš forumiečių turi Tau reikalingo žmogaus telefono numerį, tai irgi gali arba čia paskelbti, arba Tau asmeninę žinutę, kurią tik Tu ir matysi, parašyti.
Atsakyti
QUOTE(Laiminga @ 2006 04 11, 15:04)
AZ - tai asmeninė žinutė. Tiesiog kai kam nors ko nors reikia, o kas nors kitas tą informaciją turi ir nenori viešai prie visų skelbti, parašo kitam asmeninę žinutę. Va taip va.

Jei kas nors iš forumiečių turi Tau reikalingo žmogaus telefono numerį, tai irgi gali arba čia paskelbti, arba Tau asmeninę žinutę, kurią tik Tu ir matysi, parašyti.

Ačiū, Laiminga,

šiek tiek gėda, kad nesupratau iškart blush2.gif Bet to vyruko telefono man reikia vis tiek, gal kas galit padet? ax.gif
Atsakyti
norėjau pasidalinti informacija, kurią išgirdau per tv...gal pravers, gal ką pastūmės pasidomėti daugiau..

Per vietinę Klaipėdos tv rodė laidą kitoks gyvenimas, ją regis rodo per tv3 .... (nesu įsitikinusi) ax.gif ten pasakojo apie gydymą dėlėmis, buvo paminėti ir keli sėkmingi atvejai kai negalinčios pastoti pastodavo...kas žino, gal tikrai verta pabandyt...

tai tiek...gal kam pravers ši informacija blush2.gif

sėkmės visoms...palaikom visomis keturiomis bigsmile.gif
Atsakyti
apie netradicinius metodus.

Su vyru gyvenom jau ne vieni metai. ne visada saziningai saugojomes (bet gandru dar nekvietem). po vestuviu, kai jau nusprendem kad laikas leliukui - pradejom "darba". menuo, antras, trecias - nieko. jau pradejo visokios mintys i galva listi.. Bet keli men. dar nieko nereiskia gi. smile.gif taip dar keli men praejo... ir dar keli... poto netycia gimtadienio proga gavau taskini masaza KAuno SOthys (jei teisingai atsimenu) centre. ta masaza dare kinietis, kuris moka tikriausiai tik kinu kalba (cia noriu pasakyti, kad jam tikrai nepasakojau savo gyvenimo istoriju). va. Po to masazo administratore issitare, kad tas kinietis gali pagal tuos taskus pasakyti silpnasias mano kuno vietas ir netgi atitinkamus taskus pastimuliuoti. zodziu ten siaip ne taip issiaiskinom kad silpnoji mano vieta "kazkas su moteriskaja puse" blink.gif nu ir tos ilgos istorijos pabaiga yra tokia, kad sekanciu menesiniu nebesulaukiau. thumbup.gif vyras grasino kad jei gims leliukas siaurom akim - gausiu i kaulus biggrin.gif

nesakau kad tas masazas itakojo pastojimo sekme, bet gal...
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2004 06 14, 18:38)
As Turkijoje susiradau diideli fikusa - pridejau prie jo delnus ir paprasiau, kad duotu man savo gyvybiniu vaisingumo jegu. Taip ramiai pastovejau su juo... Patyrinejau jo kamiena - jame buvo dvi rieves kaip man pasirode - gimdos formos. Nusprendziau, kad taip jis dave man atsakyma  smile.gif

Pabandykite ir jus kai turesite galimybe

Pagal Feng Shui sako, kad norincioms pastoti - reikia miegamajame laikyti fikusa ...
Atsakyti
Dar sako, kad fikusas butinai turi buti tas tradicinis - dideliais lapais smile.gif Ir reikia isivaizduoti, kad jis tai vaikas, t.y. ziureti i ji ir rupintis juo su didele meile ax.gif Siaip cia yra ir pagal rusu tradicijas toks prietaras.
Atsakyti
O Floros skyrely yra tokia tema, kur visokie prietarai apie augalus, tai jei neklystu kaip tik ten skaičiau, kad fikuso NEGALIMA laikyt miegamajam lotuliukas.gif o gal temoj apie fikusus g.gif nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tesoraite: 26 birželio 2006 - 21:36
QUOTE(Daiva @ 2006 06 26, 21:32)
Dar sako, kad fikusas butinai turi buti tas tradicinis - dideliais lapais smile.gif Ir reikia isivaizduoti, kad jis tai vaikas, t.y. ziureti i ji ir rupintis juo su didele meile ax.gif Siaip cia yra ir pagal rusu tradicijas toks prietaras.

Vaje, as savo fikusa laikau prie savo lovos, ranka istiesciau lapus paliesciau, beje taip ir darau smile.gif glostau kaip vaika, dulkeles valau, jis puikiai auga, bet gandru nematyt... reiks matyt bandyt masaza susirast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2005 12 23, 13:48)
4u.gif pakentekit truputuka man jeigu viskas gerai gimdyti birzeli. Vistiek tik tuo laiku galimes ir zolytes tas susirinkti, beto noresiu ir fotonuotraukas ideti su tam tikrom schemom, beto tai buvo tam tikri ir naturalus mineralai,tam tikri jogos pratymai, net mano miegamajame lova stovi visaip ne taip kaip noreciau ir t.t.Kuriama internetine svetaine, bet noriu kad butu pilnai uzbaigtas kurinys ir butinai su gydytoju komentarais, kuriu dauguma dabar pagal mano  nestuke.gif  ir mokslini darba raso. Tikiuosi birzeli viska uzbaigsim, as sekmingai pagimdysiu, o jie sekmingai "apsigins".Ir ta patirti jums perduosim. mirksiukas.gif

Droka, sveikinu sulaukus dukrytės 4u.gif .
Vis prisimindavau tavo pažadus smile.gif , o dabar būtų įdomu perskaityt tą istoriją. Ir manau, ne man vienai mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2006 07 06, 16:09)
Droka, sveikinu sulaukus dukrytės  4u.gif .
Vis prisimindavau tavo pažadus  smile.gif , o dabar būtų įdomu perskaityt tą istoriją. Ir manau, ne man vienai  mirksiukas.gif .

Sveikos mergytes. Ir as noreciau perskaityti ta laiminga istorija. O ir panarsyti ta internetini puslapi kuris buvo kuriamas butu idomu.
Mes va irgi jau metai laiko nesulaukiam gandru sad.gif Buvom siandien pas ginekologa po visu tyrimu ir gimdos nuotrauku darymo - pasake kad abu esam sveiki ir neturim jokiu kliuciu lialiuko pradejimui. Bet deja deja.... MM kiekviena menesi apsilanko sad.gif

Mergiotes, perskaiciau apie vyna. Bandysiu. Tik va susipainiojau - po kiek reikia jo gerti vakarais? Vienos rase po taure, kitos po taurele. Gal del aiskumo butu geriau ml parasyti lotuliukas.gif Nors matyt man ir 100ml butu gana, nes po 0.5l alaus as jau galiu dainuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti