Aš nuo nevaisingumo gydžiausi 6 mėn. Gydžiausi vaistais, ta prasme reguliavo hormonus,o paskutinius du mėn.stimuliavo ovuliacija. Po antro stimuliavimo pastojau. Buvau labai laiminga. 8 nėštumo sav. buvo gręsiantis persileidimas. gulėjau ligoninėj, leido PREGNIL. Paskui nėštumas buvo be problemų, tačiau 24 sav. staiga prasidėjo pilvo skausmai ir įvyko priešlaikinis gimdymas. Palaidojau savo dukrytę. Gydytojai sakė, kad dėl kažkokios tai infekcijos, bet kai išsityriau, jokios nerado. Dabar bandau atstatyti ir sustiprinti savo organizmą eidama pas moterį, kuri gydo žolelėmis. Prieš kelias dienas maudė pilvo apačia, galvojau, kad prasidės mmm, dėl viso pikto paskambinau tai moteriai. Jinai man pasakė, kad peršaklau ir prasidėjo mankšties uždegimas, sakė ramiai pagulėti ant dešinio šono ir paskui vėl jai paskambint. Paskambinau, ji pasakė, kad viską sutvarkys. Tiesa sakant kitą dieną jau mažiau skaudėjo, o dar kitą dieną buvau pas ją nuėjusi, tai pasakė, kad viskas gerai ir man jau kelias dienas nieko neskauda. Taip pat pasakė kelius žolelių receptus organizmo atstatimui po gimdymo. Tikiuosi kad tai padės, kad greitai vėl pastosiu ir nereikės vėl ovuliacijos stimuliavimo, nes kai girdėjau tai po jos yra nemaža tikimybė persileidimui.
QUOTE(Chiara @ 2005 12 05, 17:00)
Droka, visgi idomu. Tu tiki zolytemis + uzkalbejimais, bet spjauni i akupunktura. Na gerai, zolytes. Bet uzkalbejimai? Juk akupunkturos nors koks fiziologinis poveikis! O uzkalbejimais - ka cia beuzkalbesi nesuderinamuma, policistines ar kiausintakiu nepraeinamuma.
Chiara, as nerasiau kad akupunktura netikiu. Sakiau, ka man yra sake, kad su ja labai atsargiai reikia, nes tos adatos nors yra ir labai plonos, bet bedamos i tam tikru tasku "nervus", todel jeigu nors mm ne ten ibesi gali visai netokios pasekmes buti. Labai panasus metodas yra taskinis masazas ten "nesibrauna" i vidu organizmo, o tuos taskus tiesiog "isbudina". Del uzkalbejimo tikrai tikiu, nes mano ir mociute kai gyva buvo pamenu ateidavo zmones su gyvaciu ikandimais, kazkokia liga "roze" kurias tik uzkalbejimu isgydydavo. Kol kas mano pilvelio gyventojas labai mazas tik 14 savaiciu, todel kol kas nenoriu pasakoti istorijos su laiminga pabaiga (kaip rasiau kazkuriai forumietei, tiesiog man tai yra eksperimentas ir jeigu tikrai bus laiminga pabaiga va tada tikrai isvardinsiu visus dalykus kuriu deka tai ivyko), bet kad jis dabar yra pas mane galiu tvirtai pasakyti, tikrai tik stebuklu deka.....tai ne mano vienos nuomone bet ir 4 gydytoju kurie labai susidomeje "seka" mano nestuma, nors tyria mane kas 5 dienos bet as vistiek esu laiminga
Paciu laiku, Droka, parasei!
Mestelk savo receptukus i AZ
Mestelk savo receptukus i AZ
pakentekit truputuka man jeigu viskas gerai gimdyti birzeli. Vistiek tik tuo laiku galimes ir zolytes tas susirinkti, beto noresiu ir fotonuotraukas ideti su tam tikrom schemom, beto tai buvo tam tikri ir naturalus mineralai,tam tikri jogos pratymai, net mano miegamajame lova stovi visaip ne taip kaip noreciau ir t.t.Kuriama internetine svetaine, bet noriu kad butu pilnai uzbaigtas kurinys ir butinai su gydytoju komentarais, kuriu dauguma dabar pagal mano ir mokslini darba raso. Tikiuosi birzeli viska uzbaigsim, as sekmingai pagimdysiu, o jie sekmingai "apsigins".Ir ta patirti jums perduosim.
QUOTE(Droka @ 2005 12 23, 13:48)
pakentekit truputuka man jeigu viskas gerai gimdyti birzeli. Vistiek tik tuo laiku galimes ir zolytes tas susirinkti, beto noresiu ir fotonuotraukas ideti su tam tikrom schemom, beto tai buvo tam tikri ir naturalus mineralai,tam tikri jogos pratymai, net mano miegamajame lova stovi visaip ne taip kaip noreciau ir t.t.Kuriama internetine svetaine, bet noriu kad butu pilnai uzbaigtas kurinys ir butinai su gydytoju komentarais, kuriu dauguma dabar pagal mano ir mokslini darba raso. Tikiuosi birzeli viska uzbaigsim, as sekmingai pagimdysiu, o jie sekmingai "apsigins".Ir ta patirti jums perduosim.
Kaip idomu reikes butinai apsilankyti ir pasmalsauti
tau dideles dideles sekmes ir gero nestumo!!
QUOTE(Droka @ 2005 12 23, 13:25)
Chiara, as nerasiau kad akupunktura netikiu. Sakiau, ka man yra sake, kad su ja labai atsargiai reikia, nes tos adatos nors yra ir labai plonos, bet bedamos i tam tikru tasku "nervus", todel jeigu nors mm ne ten ibesi gali visai netokios pasekmes buti. Labai panasus metodas yra taskinis masazas ten "nesibrauna" i vidu organizmo, o tuos taskus tiesiog "isbudina". Del uzkalbejimo tikrai tikiu, nes mano ir mociute kai gyva buvo pamenu ateidavo zmones su gyvaciu ikandimais, kazkokia liga "roze" kurias tik uzkalbejimu isgydydavo. Kol kas mano pilvelio gyventojas labai mazas tik 14 savaiciu, todel kol kas nenoriu pasakoti istorijos su laiminga pabaiga (kaip rasiau kazkuriai forumietei, tiesiog man tai yra eksperimentas ir jeigu tikrai bus laiminga pabaiga va tada tikrai isvardinsiu visus dalykus kuriu deka tai ivyko), bet kad jis dabar yra pas mane galiu tvirtai pasakyti, tikrai tik stebuklu deka.....tai ne mano vienos nuomone bet ir 4 gydytoju kurie labai susidomeje "seka" mano nestuma, nors tyria mane kas 5 dienos bet as vistiek esu laiminga
Sekmes Tau!
Lauksiu stebuklingojo receptuko!
Tegu viskas buna sekmingai.
QUOTE(Droka @ 2005 12 23, 12:48)
Tai, kad kentėti kai kam tiek ilgai nesinori, nes ankstyvas klimaksas gali užpult Gal anksčiau tą internetinį kūrinį išleistum
Droka, kad viskas tau būtų
QUOTE(leduke @ 2005 01 13, 23:22)
as skaiciau,kad svieziu burokeliu sultys padeda tvarkyti mmm cikla ir vaisingumo problemas!reikes bandyti pratintis gerti,bet turbut labai feeeeeee!
nera jau taip blogai,tik kartu su burokeliais issispausk morku ir obuoliu labai skanu ir sveika.patariama gerti ryte,kad organizmas greiciau pasisavintu vitaminus.
Jolma, primink dar karteli, kaip tau nukrito FSH?
va brach.....cia pasirodo visokiais fokusais dalinates
kazhi pas mane kairej zhydroj aky ruda demele..visada galvojau kad as ishskirtine...ale pasiskaichius tuoj imsiu galvot kad pazhenklinta...nebuti mama...o varge....
kazhi pas mane kairej zhydroj aky ruda demele..visada galvojau kad as ishskirtine...ale pasiskaichius tuoj imsiu galvot kad pazhenklinta...nebuti mama...o varge....
QUOTE(Droka @ 2005 12 05, 17:24)
o as jau tikiu, kad ir zoles padeda ir uzkalbejimai, ir tam tikra zvaigzdziu padetis daug ka lemia..... Girdejau gerus atsiliepimus, kad pagal akiu rainele nustatoma kuo zmogus serga, jeigu "moksliskai" tai kiek zinau tam tikra pigmento dali(spalva) jungia ir zmogaus organai ir jeigu kazko truksta ar perdaug nebus teisingas pigmento issidestymas.Tai paprasta juk ir kraujo, slapimo tyrimai irgi pagal spalva svarbus. O ir liaudies ismintis visada bylojo, kad akys sielos veidrodis...Linkiu tik sekmes..
Geriau gal pati negalvok, o kreipkis pas tuos kurie tai tikrai supranta
QUOTE(euromergele @ 2006 01 19, 15:36)
va brach.....cia pasirodo visokiais fokusais dalinates
Euromergele, nepaisant mano "raganisku" akiu su demelis, su vienu vyru as vaisinga, o su kitu - ne Ale po 3 IVFu gal ir pagal akiu rainele pradesiu "gydytis".