Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

Kiek teko bendrauti su Zmogumi kuris labai gerai nusimano akupunktoroje (ir kitose kinu medicinos gudrybese ) tai jis patare labai atsargiai si metoda naudoti. Kadangi netik padeti galima, bet ir beveik negriztamai pakenkti.Kiekvienas zmogus yra skirtingas, todel skirtingas ir tu tasku issidestymas, o musu medicinoje dazniausia naudojami "trafaretai" pagal kuriuos ir atliekamas sis gydymas.....Nenoreciau labai issiplesti, bet kaip alternatyva yra labai geras taskinis masazas, kuri net zinodamas tam tikras kryptis ir taskus zmogus gali pats sau atlikti (kas geriau uz pati save gali zinoti kur tam tikras taskas tikrai pas ji issidestes). mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, nezinau kurioj temoj parasyti, nusprandziau sitoj. Gal girdejot apie Viktora Syrcova, atseit nustato ligas pagal akies nuotrauka ir gydo zolelemis. Esu girdejusi apie ji, kad tipo padeda, bet kaip yra is tikruju, gal buvot pas ji ir pavyko pastoti?
Atsakyti
QUOTE(Sabi @ 2005 11 30, 21:58)
Mergaites, nezinau kurioj temoj parasyti, nusprandziau sitoj. Gal girdejot apie Viktora Syrcova, atseit nustato ligas pagal akies nuotrauka ir gydo zolelemis. Esu girdejusi apie ji, kad tipo padeda, bet kaip yra is tikruju, gal buvot pas ji ir pavyko pastoti?

Apie jį galiu parašyt knygą, bet viešai negaliu pasakot. Bandyk, gal tau jis padės, na jis daugiau yra ir bioenergetikas, savo antrai žmonai padėjo pastoti 2 kartus po nevykusių gal net 12 persileidimų, bet žinau, kad jis naudoja ir užkalbėjimus
Atsakyti
QUOTE(Slapukė @ 2005 12 01, 09:46)
Apie jį galiu parašyt knygą, bet viešai negaliu pasakot. Bandyk, gal tau jis padės, na jis daugiau yra ir bioenergetikas, savo antrai žmonai padėjo pastoti 2 kartus po nevykusių gal net 12 persileidimų, bet žinau, kad jis naudoja ir užkalbėjimus

oi kaip baisu uzkalbejimai visokie....

Prisiminiau viena fantastini filma, kur kaip tik apie tai buvo - uzkalba, pastoja moteris, taciau uz tai - vaikas ten kazkaip atpirkineja tevu kaltes. Nu cia gal ne i tema, bet maciau toki filma
Atsakyti
QUOTE(Sabi @ 2005 11 30, 22:58)

Na su gydymu žolelėmis gal dar galima kažkaip susitaikyti - na gali jos hormoninę pusiausvyrą subalansuot. Bet jau gydymas pagal akies nuotrauką tai žemiau bet kokios kritikos.

Gal reiks čia sakau man kokiu auros valymu ir nevaisingumo gydymu užsiimt mirksiukas.gif
Atsakyti
Slapuke, jei gali parasyk daugiau apie Viktorą į AŽ. Man tai labai svarbu. ketinom su vyru pas jį nueiti kad tik rezultatas butų, bet ir nenoriu pinigu veltui isleisti. g.gif O nežinai, jisai gydo vyrų nevaisingumą, nes pas vyrą problems.
Atsakyti
Pirma kart siandien pasiskaiciau sita skyreli... Va ir supratau kodel pas mane fikusai neauga verysad.gif
Du turiu ir abu vos gyvi...
Atsakyti
ax.gif o as jau tikiu, kad ir zoles padeda ir uzkalbejimai, ir tam tikra zvaigzdziu padetis daug ka lemia..... Girdejau gerus atsiliepimus, kad pagal akiu rainele nustatoma kuo zmogus serga, jeigu "moksliskai" tai kiek zinau tam tikra pigmento dali(spalva) jungia ir zmogaus organai ir jeigu kazko truksta ar perdaug nebus teisingas pigmento issidestymas.Tai paprasta juk ir kraujo, slapimo tyrimai irgi pagal spalva svarbus. O ir liaudies ismintis visada bylojo, kad akys sielos veidrodis...Linkiu tik sekmes.. 4u.gif
Atsakyti
Droka, visgi idomu. Tu tiki zolytemis + uzkalbejimais, bet spjauni i akupunktura. Na gerai, zolytes. Bet uzkalbejimai? Juk akupunkturos nors koks fiziologinis poveikis! O uzkalbejimais - ka cia beuzkalbesi nesuderinamuma, policistines ar kiausintakiu nepraeinamuma.
Atsakyti
QUOTE(Sabi @ 2005 11 30, 21:58)

jei čia tas viktoras, kuris iš akių ligas nustato, tai girdėjau. Viena forumietė po apsilankymo pas jį gal po 1-2 mėn. pastojo, bet paraleliai ėjo pas Klimą lotuliukas.gif
Atsakyti
[ Juk akupunkturos nors koks fiziologinis poveikis!

Aš iki šiol netikėčiau nei akupunktūra, nei žolytem, bet kai situacija buvo tokia, kad nebuvo ko griebtis ir kai gauni tokį rezultatą- hormonai normoj, folikulas 17-19 jau 11 c.d natūraliam cikle, tai blink.gif . Svarbiausia, kad tos priemonės padėtų.

Ką manot apie homeopatiją?
Atsakyti
QUOTE(koletė @ 2004 10 31, 18:38)
Syeikos,na aš gal nelabai pritampu,bet noriu trumpai atpasakoti savo istorija,taigi:PRIEŠ METUS AŠ PALAIDOJAU SAVO 2METUKŲ DUKRYTĘ,KOKIAME STRESE IR DEPRESIJOJE BUVAU MANAU SUVOKIATE,(tuo labaiui kad mano vyras jūreivis ,tad namuose mes jo nematydavome po puse metų),PO LAIDOTUVIŲ SUVOKIAU KAD NEMOKĖSIU VIENA GYVENTI,NUPROTĖSIU.VYRAS PASIŪLĖ PAKEISTI VIETĄ,IŠVYKTI KURNORS,NA MES PASIRINKOME KELIONĘ Į SENTIMENTALŲJI PARYŽIŲ,VAIKŠTINĖJOME IR UŽĖJOME Į GARSIAJA DIEVO MOTINOS KATEDRĄ,TEN MELDŽIAUSI IŠ VISOS ŠIRDIES,UŽDEGIAU ŽVAKELĘ,MELDŽIAU KAD MAN ATSIŪSTU Į MIRUSIOS DUKRELĖS VIETĄ KITĄ ANGELĖLĮ,KAD SUTEIKTŲ GALIMYBĘ TAPTI MAMA,NES KITAIP AŠ BŪČIAU IŠPROTĖJUSI,NORS DAUG MAN KAS SAKĖ,KAD PO TOKIŲ STRESŲ SUNKU BŪNA,JUOLABIAU KAD MES NETURĖJOME DAUG LAIKO VYRAS TURĖJO IŠVYKTIUŽ MĖNESIO,NA IR KĄ JŪS MANOTEVAŽIAVOME Į KELIONĘ BALANDŽIO MĖNESĮ,MANO MĖNESINNĖ BUVO PRAĖJUSIO,TAD JŲ SULAUKTI TURĖJAU GEGUŽĮ. KĄGI IŠLYDĖJAU VYRĄ,IKI SIRGIMO DAR BUVO LAIKO,BET VIDINĖ INTUICIJĄ DARĖ SAVO,NIEKO NELAUKUSI 8VALANDĄ RYTO AŠ JAU BUVAU VAISTINĖJA,GRYŽAU NAMO SU ŠIUO PIRKINIU,NA IR NEPATIKĖSITE PO KELIŲ MINUČIŲ PAMAČIAU DVI JUOSTELES,LAIMEI NEBUVO RIBŲ,SKAMBINAU VISIEMS DRAUGAMS,MAMAI,VISIEMS,NES NORĖJAU KAD PASAULIS DŽIAIUGTUSI SU MANIM KARTU...KĄ GI KOVO MĖNESI PALAIDOJAU ANGELĖLI,O BALANDŽIO MĖNESI KITAS ANGELĖLIS APSIGYVENO MANYJE.NA O SAUSIO 7DIENĄ PASAULĮ IŠVYDO MANO DUKRELĖ LUKRECIJA,KADANGI GIMDŽIAU SUSITARUSI PAS TAPAČIĄ GYDYTOJA,JI ŽINOJO MANO ISTORIJĄ,TADPO ILGO GIMDYMO VERKIAU IŠ LAIMĖS NETIK AŠ BET IR VISAS BUVES PERSONALAS.TAD MIELOSIOS TVIRTYBĖS JUMS VISOMS,IR PATIKĖKITE STEBŪKLŲ BŪNA... SU PAGARBA KOLETĖ

smile.gif Kolete, mane taip sujaudino tavo pasakojimas! Aš tvirtai įsitikinus, kad vaikus siunčia Dievas. Tris metus niekaip nepavykdavo pastoti. Praėjau visus psichologinius pragarus. Viena vakarą gulėjau vonioje ir taip nuoširdžiai apsiblioviau. Verkiau ir meldžiau Dievo vaikelio. Atsiprašiau už viską, ką padariau ir ko nepadariau. Atsiverkiau už visus gyvenimus. Prižadėjau Dievui, kad būsiu tikrai gera mama ir rūpinsiuos vaikeliu. Mano malda buvo išklausyta. Po mėnesio jau nešiojau kūdikėlį.
Tikiu ir medicina ir liaudiškomis priemuonėm ir burtais. Viskas padeda, bet vaikus vis dėlto siunčia Dievas! thumbup.gif
Atsakyti