Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

QUOTE(Chiara @ 2005 10 03, 09:30)
As uzsirasiau i dvi klinikas.
Viena is karto nelabai patiko, bet siandien pabandymui nueisiu i viena procedura.
Kitoje klinikoje patiko, gydytoja tokia sena zydelka. Bet ji man pasake, kad akupunktura galima daryti tik pirmoje ciklo puseje, tai dabar laukiu.
Be to, as tiksliai paaiskinau, ko man reikia. Tik viena is ju pasake, kad to dar niekada nedare, skaitys ir tik tada darys.
Taigi, kita pirmadieni-antradieni papasakosiu ispudzius ir duosiu tel. tos klinikos, kuri man pasirodys padoriausia. OK?

O gal gali man atsiųst dabar į A. Ž. tų klinikų koordinates
Atsakyti

Aš t.p laukiu naujo ciklo ir bandysiu. Lauksiu Chiara tavo ispudziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolma: 04 spalio 2005 - 19:07
Na, aš jau išbandžiau akupunktūrą.
Mano atvejis buvo- yra toks, kad mano FSH yra per aukštas( 30, 20 doh.gif )
Pusę metų kas 2 mėn. tikrinausi, gėriau KT ( jos turėtu padėti sužeminti skaičiuką), bet jokių pokyčių. Tu nieko negali padaryti- jokių stimuliacijų, jokių IVF-ų.
Ėjau akupunktyruotis, nes tai buvo paskutinė priemonė dar kažką daryti.
Mano FSH- 9 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tikrai buvau labai skeptiškai nusiteikusi, bet kai sužinojau rezultatus man keliai linko iš susijaudinimo ir džiaugsmo.
Atsakyti
jolma, šaunu, kad padėjo, o kur dareisi?
Atsakyti
Nenoriu kad skambėtų kaip reklama.
Padariau 6 dienas iš eilės iki ciklo vudurio, po to 2 prieš mm.
Šiaip kursas 10 kartų.
Pojūčiai labai įdomūs. 1-ą d. sako, jei norėsit miegot, nesipriešinkit, miegokit. Ką jūs, aš su tom baisiom adatom tikrai neužmigsiu, bet vos ir neužmigau.
Išeidavau kaip 50gr. padariusi. Labai relaksuojančiai veikdavo, vos neužmigdavau.
Atsakyti
Visai norėčiau išbandyti tokį dalyką smile.gif
Atsakyti
jolma fantastika thumbup.gif
pas planuotojas viena dabar nestuke.gif rašė apie jonažolių antpilą irgi neitikėtina istorija ax.gif
dėl metodų, tai manau, kad man labiausiai padėjo Jonažolės antpilas, o receptas toks: 300 gr. Jonažolės (iš vaistinės) užpilti 1,5 ltr. degtinės (40 laipsnių) į trijų litrų stiklainį, palikti 7 paras, po to perkošti (per marlę) ir gerti po 1 arb. šaukštelį 3 kartus per dieną po valgio. Kad tikrai nepakenks tai 100 proc. , o ar padės... Kiek žinau, daug kam padėjo
P.s. tikiuosi autorė nesupyks,juk norim visos viską išbandyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leduke: 13 lapkričio 2005 - 21:46
Kaune turėtų irgi kas nors daryti, aš tai Vln. gyvenu.
Šiaip nėra pigu. Bet jei surast akup., kur nors ligoninėj ar vietinėj sanatorijoj tai gal ir pigiau būtų. Aš mokėjau 400lt už 10k.
Jei kuri žinot tai parašykit.
Atsakyti
QUOTE(jolma @ 2005 11 13, 20:41)
Na, aš jau išbandžiau akupunktūrą.
Mano atvejis buvo- yra toks, kad mano FSH yra per aukštas( 30, 20  doh.gif )
Ėjau akupunktyruotis, nes tai buvo paskutinė priemonė dar kažką daryti.
Mano FSH- 9  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tikrai buvau labai skeptiškai nusiteikusi, bet kai sužinojau rezultatus man keliai linko iš susijaudinimo ir džiaugsmo.

Ojei kokia gera žinia, įkvėpei vilties. thumbup.gif Nors dar turiu pakartoti FSH tyrimą, bet nujaučiu, kad ir mano bus peraukštas, nes pirmasis tyrimas buvo 18 :cry:Vyliuosi, kad gal kokia klaida blush2.gif
Bet vat čia tai naujiena thumbup.gif , negaliu patikėti, kad jis taip nukrito po akupunktūros thumbup.gif. Man labai įdomu, kur dareisi Vilniuje.
Atsakyti
Rugele, tikrai įsivaizduoju ką jauti.
Bet gal tikrai klaida buvo. Būtinai pakartok tyrimus.
Jei bus blogi galėsiu viską papasakoti ką dariau ir kur ėjau.
Jei tik yra priemonių ir galimybių, visas kliūtis galima pabandyt įveikt.
Ačiū Dievui už internetą ir ačiū geriems žmonėms forumuose.
Atsakyti
QUOTE(jolma @ 2005 11 13, 22:02)
Rugele, tikrai įsivaizduoju ką jauti.
Bet gal tikrai klaida buvo. Būtinai pakartok tyrimus.
Jei bus blogi galėsiu viską papasakoti ką dariau ir kur ėjau.
Jei tik yra priemonių ir galimybių, visas kliūtis galima pabandyt įveikt.
Ačiū Dievui už internetą ir ačiū geriems žmonėms forumuose.

Laukiu nesulaukiu 3 c.d. kai pakartotini tyrimai įneš aiškumo..nors vilties mažoka...
O ką tu dabar planuoji daryti kai apsitvarkė FSH? IVF? Ar bandysit kitus būdus?
Atsakyti
As dariausi akupunktura pries IVF. Is tiesu, folikulu daugiau nepriaugo, bet jie keliomis dienomis greiciau subrendo, nei paprastai (bent gonaliui sutaupiau) smile.gif
Nepagalvojau, kad ir FSH'ui tai galejo tureti itakos. Betgi tiesa - nuo 10.5 dabar, po vieno pilno 10 k. kurso, turiu 8 blink.gif
Daiva, gal pasikalbeti su klinika del nuolaidu akupunkturai asociacijos narems?
Atsakyti