Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

Gal kam aktualūs "Logona" plaukų dažai - tai www.groziosodas.lt jiems dabar 50 proc. nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 13:18)
kuriuos kai gausiu apsiraminsiu??

vanilę su neroliu 4u.gif Pasiskaityk aprašymus: sušildys tave, atgaivins, prablaivys protą, surinks į reikiamą vietą mintis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 13:30)
vanilę su neroliu  4u.gif Pasiskaityk aprašymus: sušildys tave, atgaivins, prablaivys protą, surinks į reikiamą vietą mintis  cool.gif

dar reikia "davaziuoti" iki ju smile.gif kol kas mintys padrikos:)
Atsakyti
[quote=Dezdemona*,2010 09 08, 12:49]
Nera ten nvey, uztat cup`e 3 aukste "biopasaulyje" yra stendas
[/quote]

aciu kaip tik pakeliui 4u.gif

[quote=Diva:),2010 09 08, 12:50]

O tai kazin nebutu mums geriau uzsisakyti koki tai Crowne Plaza viesbuti ir surengti ten visko kas ka turi pasibandymu ir pasitepliojimu?
[/quote]
(Nidulia pasiima veidrodeli ir pasitikrina ar vis dar grazu-grazu smile.gif )

[/quote]
thumbup.gif

[quote=Nidulia,2010 09 08, 13:13]
brangu butu toje plazoje smile.gif paprasciau toks variantas: padarome pas mane mergu pirti-maliavojimu vakareli ax.gif visos susinesa terbas su lobiais..salia miskas, tai nebus kam issigasti jei issoksite su molio kauke i kiema,
[/quote]

lotuliukas.gif briedziai baubdami begs is misko i lotuliukas.gif laukus

oi negaliu ir taip nuotaika siandien umn.gif stupid.gif o sita tema tik prisideda prie visisko nuprotejimo
nu va dar ir citavimas sugedo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 08 rugsėjo 2010 - 12:41
Odrey, veido masazui-prausimui patarei man sezamo alieju+ricinos, o kaip marulos, ar tinkamas, lengvas? o kaip Vynuogių sėklų aliejus ? raso, Lengvos tekstūros, gerai susigeria (lengvesnis už simondsijų aliejų)
Nekemša porų. Ricinos alieju perki vaistineje, ar kur nors gauni ekologisko?
Pas mane kieme auga ricinmedis, kazi ar cia tas? gal paspausti ji gerokai, isvarvetu ekologisko aliejaus koks lasas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 08 rugsėjo 2010 - 13:23
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 13:10)
kokios firmos naudoji? wink.gif
man irgi LL labai patraukliai atrodo  drinks_cheers.gif Nežinau, skaitau aš apie tą ultramariną ir kažkaip viskas supinta atrodo. Gamtoje randamas mineralas buvo labai brangus, kol žmonės neišmoko jo susintetinti. Tada jis atpigo, pasidarė plačiai naudojamas dėl savo plačios atspalvių paletės. Rašoma, kad jis sintetinamas, yra stabilus ir nekenksmingas žmogui. Kituose šaltiniuose, kad sintetinis, dėl to mineralinei nelabai tinka.

priklausomai nuo CI skaičiukų, toje naujausiai atrastoje duombazėje rezultatus meta nuo tokių sad.gif iki tokių smile.gif veidukų  g.gif Kaip CI žymimas būtent LL ultramarinas, nežinau, puslapyje nenurodo.

LL Silk Finishing Powder yra be ultramarino, bet sudėtis Mica, Iron Oxides verčia mane abejoti dėl SPF faktoriaus.

gal dar kuri dėl ultramarino pasisakytų? Negaliu objektyviai spręsti, nes pati noriu LL mineralinės biggrin.gif

apie ultramarina,
melynos spalvos ultramarinas dedamas i mineralines pudrytes nes numusa geltonuma kuri suteikia gelezies oksidai todel isgaunamas saltokas tonas.
svarbiausia yra tai kad ultramarinas nepkliutu i akis ir ant lupu nes labai kenkia, juo labiau i vidu, nusilaizant lupytes. Yra grieztai uzdraustas lupdaziu gamyboje.
ant lupu pakliuves gali sukelti lupu puslelines ir panasiai, tad turint tokias pudras su ultramarinu svarbu pudruojantis apeiti lupas. ir maziau palei akis makaluoti.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 14:21)
Odrey, veido masazui-prausimui patarei man sezamo alieju+ricinos, o kaip marulos, ar tinkamas, lengvas?  o kaip Vynuogių sėklų aliejus ? raso, Lengvos tekstūros, gerai susigeria  (lengvesnis už simondsijų aliejų)
Nekemša porų.  Ricinos alieju perki vaistineje, ar kur nors gauni ekologisko?
Pas mane kieme auga ricinmedis, kazi ar cia tas? gal paspausti ji gerokai, isvarvetu ekologisko aliejaus koks lasas smile.gif

Marulu nesu turejusi, negaliu pasakyt. Ricina perku is vaistines. Vynuogiu kauliuku irgi thumbup.gif
Na as valymui stengiuosi nenaudoti paciu brangiausiu alieju. Brangiausi is kuriu buvau pasidarius valikli, buvo ersketuogiu ir avieciu seklu. Bet kadangi ji nuvalai, tai, as pasilieku prie pigesniu. Nors jokiu budu nereiskia, kad jie prasti. Juk visi nerafinuoti yra geris. O po prausimosi geriau, pora lasu kokio geresnio vieno ant slapiu delnu ir per veideli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odrey: 08 rugsėjo 2010 - 13:26
spf faktorius priklauso nuo cinko oksido ir titano dioksido kiekio pudroje. kuo daugiau siu mineralu tuo didesnis spf, nes tik sie mineralai duoda apsauga nuo saules spinduliu
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 08, 14:26)
Marulu nesu turejusi, negaliu pasakyt. Ricina perku is vaistines. Vynuogiu kauliuku irgi  thumbup.gif
Na as valymui stengiuosi nenaudoti paciu brangiausiu alieju. Brangiausi is kuriu buvau pasidarius valikli, buvo ersketuogiu ir avieciu seklu. Bet kadangi ji nuvalai, tai, as pasilieku prie pigesniu. Nors jokiu budu nereiskia, kad jie prasti. Juk visi nerafinuoti yra geris. O po prausimosi geriau, pora lasu kokio geresnio vieno ant slapiu delnu ir per veideli.

tuomet pasilieku prie sezamu, arba vynuogiu kauliuku nusipirksiu. Sezamu man labai patinka, labai gerai isigeria, ale turiu 100 mll, tai norejau varnalesu milteliais uztaisyti ir deti ant gyvatuko, o kai jau susijungsim sildyma-ant radiatoriasu, laiaks jau vel plaukams si geruma susitaisyti smile.gif Avieciu kauliuku aliejaus ir man gaila tokiems prausimams. Pameginau ji paakiams ir vokams, labai tiko.
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2010 09 08, 14:25)
svarbiausia yra tai kad ultramarinas nepkliutu i akis ir ant lupu nes labai kenkia, juo labiau i vidu, nusilaizant lupytes. Yra grieztai uzdraustas lupdaziu gamyboje.
ant lupu pakliuves gali sukelti lupu puslelines ir panasiai,

aš jau tai skaičiau kažkurioje temoje ir pašiurpau mažumėlę bijau.gif Parašiau LL ir naiviai tikiuosi, kad atrašys, jog ultramarino nugremžė nuo tų kelių baisiai retų akmenų gabalų ir mums nėra ko bijoti biggrin.gif Aišku, jei išvis teiksis atsakyti g.gif
Atsakyti
Satura, ar marulu aliejus su ricinos al. tinkamas veido masazams? Labai maga man tos marulos smile.gif su kokiu tu aliejumi maisai ricinos al.?
o is mineraliniai seseliai ant lupu laikosi labai ilgai, ka tik paziurejau i veidrodeli-dar lupos padazytos. Kazkaip stebuklingai tie mineralai prilipo prie lupu, o juk pietavau, kava geriau su sausainiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 08 rugsėjo 2010 - 13:38
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 12:10)
kokios firmos naudoji? wink.gif

tas pačias EM ax.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 09 08, 12:48)
Maniškės irgi presuotos (turiu 2 atspalvius), kaip tepi pudras? Su sausu šepetėliu ar drėgnu?  4u.gif
Kažkaip mažai mergaičių naudoja presuotas, net ir internete pvz beveik visi su biriom EM pudrom, kažin kodėl...man kaip ir tau nepatogu biri pudra, šešėliai dar dar, nes juk pasidažai ir viskas, o va pudra kartais gali prireikti pasiimti kur nors smile.gif

Aš tepu sausu. Man irgi daug patogiau. Jeigu pudros niekur nereikia neštis/vežtis tai tada neblogai ir biri, bet aš kaip truputį migruojanti tai man presuota daug labiau tinka. smile.gif 4u.gif
Atsakyti