Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 12:42)
neeee, man reikia dar ir tu pudru BM MM ir tos skaistinancios ,ir fiksuojancios ,ir sepetelio naujo, ir plokscio sepetelio, ir mineraliniu skaistalu, ir dar seseliu mineraliniu, nes tik viena turiu, o juo galima ir lupas dazyti (pamoke pardaveja)zinoma jei tik spalvos ne melynos ar zalios,............ir sautuvo dar man reikia pabaigai, kad nusisauciau ir apsiraminciau  blink.gif
Meginsiu brautis pas Odrey, apziuresiu jos pudras, sepetelius, skaistalus smile.gif
Saturel, taves dar laukia naujas, naturalus sepetelis, gal skaistalams pameginsi, o jei ne, ismesi lauk smile.gif

Vat sio ingrediento tai ir man reikia- tik nezinau ar pabaigai? Gal pradziai- kad is kart ramu butu biggrin.gif
O tai kazin nebutu mums geriau uzsisakyti koki tai Crowne Plaza viesbuti ir surengti ten visko kas ka turi pasibandymu ir pasitepliojimu? biggrin.gif Ot vaizdelis butu- vaikstom rankose su sampanais ir vynais ( anksciau ten organizuodavo grozio konkursus, dabar jau nebezinau, tai esu maciusi ta vaizdeli ) , stovi pvz. Odrey - su savo pudrom ir sepeteliais- pripuolam, stovi Satura su geriais ir visos kitos- tik puolam, tik dazomes doh.gif biggrin.gif Ne, nu isjungiu vaizduote, nes jau ziuriu beveik ant slenkscio CP stoviu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 rugsėjo 2010 - 11:55
Aciu.

o kokie atsiliepimai apie sampunus FAITH NATURE?

http://www.ekolinija...i-sampunas.html
pvz sita:
user posted image
Jūros dumblių šampūnas
Atsakyti
............ir sautuvo dar man reikia pabaigai, kad nusisauciau ir apsiraminciau  blink.gif
Meginsiu brautis pas Odrey, apziuresiu jos pudras, sepetelius, skaistalus smile.gif
Dar ir prie Ernesin prilipsiu, nes pas ja is MM pudra, o pas Odrey-BXM

Tik su sautuvu pas mane neik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 09 08, 12:48)
Prašom plačiau bigsmile.gif Tiesiog drėgnu šepetėliu perbraukti per lūpos ir prieš tai jas būti patepus, pvz, lūpų balzamu? 4u.gif

kadangi pas mane seselis mineralinis tamsiai rozinio atspalvis, tai lupoms supper. Mane moke, kad galima su dregnu sepeteliu, bet as pirmiausiai lupas pasitepu lupu balzamu, tuomet (maskavimui skirtu, nes man jis patogus) sepeteliu pakabinu seselio ir paskirstau ant lupu. Jei norisi prabangiau, galima ant virsaus dar bespalvio blizgio. Arba paprasciausiai-pirmiausiai bespalvis blizgis ant lupu o ant virsasu sepeteliu paskirstyti seseli. Viskas paprasta ir graziai atrodolabai smile.gif (Nidulia pasiima veidrodeli ir pasitikrina ar vis dar grazu-grazu smile.gif )
Keistas tas mano mineralinis seselis. Vakar ant voku jis man tamsiai rozinis i raudonuma buvo o siandien-svelniai roziniai vokai. Hamelionas jis smile.gif GAl nuo nuotaikos keicia spalvas? vakar buvau gana karingai nusiteikusi, tai raudonavo ant voku, o siandien tokia nupiepusi esu, skaudanciu pilvu, tai ir vokai svelniai roziniai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 08 rugsėjo 2010 - 11:54
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 08, 11:50)
O tai kazin nebutu mums geriau uzsisakyti koki tai Crowne Plaza viesbuti ir surengti ten visko kas ka turi pasibandymu ir pasitepliojimu?  biggrin.gif 

Kaip smagu būtų bigsmile.gif thumbup.gif O po pasibandymų visoms garantuotas bankrotas lotuliukas.gif

QUOTE(Eve-line @ 2010 09 08, 11:50)
o kokie atsiliepimai apie sampunus FAITH NATURE?

Visoms skirtingai, kai kam patiko, kitom alergizavo galvos odą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 11:52)
Viskas paprasta ir graziai atrodolabai smile.gif

Aišku, taip ir galvojau 4u.gif O kiek ilgai išsilaiko, nenusivalgo greitai? Juk darbe nelabai patogu išsitraukti miltelius ir tepliotis lūpas biggrin.gif
Atsakyti
neeee, man reikia dar ir tu pudru

Saturel, taves dar laukia naujas, naturalus sepetelis, gal skaistalams pameginsi, o jei ne, ismesi lauk smile.gif

Dar nerolio ir vaniles eliksyru po puse porcijos manes laukia.

na kam tau tiek daug tų pudrų? biggrin.gif Tikrai tikrai nereikia schmoll.gif

puiku, ten juk kabukis? 4u.gif Man reikia dviejų, jei kartais vienas būtų išplautas smile.gif

kai šituos gausi, tikrai kažkiek apsiraminsi, pamatysi mirksiukas.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 08, 12:50)
O tai kazin nebutu mums geriau uzsisakyti koki tai Crowne Plaza viesbuti ir surengti ten visko kas ka turi pasibandymu ir pasitepliojimu?

imam Revalį, ten salė didesnė laugh.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 09 08, 12:53)
O po pasibandymų visoms garantuotas bankrotas lotuliukas.gif

jo, bus galima iškart po tiltu maut plėšikauti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 12:58)

irnesakyk.gif ne iskart - pora dienu "pabaliavosim", pasipuosim ir tada jau po tilteliu... Mazu kas ir pagelbes laugh.gif
Atsakyti
stovi pvz. Odrey - su savo pudrom ir sepeteliais- pripuolam, stovi Satura su geriais  ir visos kitos- tik puolam, tik dazomes doh.gif  biggrin.gif 

Su kokiais sepeteliais... (?) as stoveciau aliejuotu veidu su ranksluosciu ant galvos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vat sio ingrediento tai ir man reikia- tik nezinau ar pabaigai? Gal pradziai- kad is kart ramu butu  biggrin.gif
O tai kazin nebutu mums geriau uzsisakyti koki tai Crowne Plaza viesbuti ir surengti ten visko kas ka turi pasibandymu ir pasitepliojimu?  biggrin.gif  Ot vaizdelis butu- vaikstom rankose su sampanais ir vynais ( anksciau ten organizuodavo grozio konkursus, dabar jau nebezinau, tai esu maciusi  ta vaizdeli ) , stovi pvz. Odrey - su savo pudrom ir sepeteliais- pripuolam, stovi Satura su geriais  ir visos kitos- tik puolam, tik dazomes doh.gif  biggrin.gif  Ne, nu isjungiu vaizduote, nes jau ziuriu beveik ant slenkscio CP stoviu  biggrin.gif

brangu butu toje plazoje smile.gif paprasciau toks variantas: padarome pas mane mergu pirti-maliavojimu vakareli ax.gif visos susinesa terbas su lobiais..salia miskas, tai nebus kam issigasti jei issoksite su molio kauke i kiema, nebent voveres issibegios nuo riesutmedzio , o tada, po tokios vakarones galesime visos nusisauti, nes reikes dar daugiau visko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 08 rugsėjo 2010 - 12:20
QUOTE(Odrey @ 2010 09 08, 13:09)
as stoveciau aliejuotu veidu su ranksluosciu ant galvos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif

o tu rankšluostuką vieną vienintelį tiems valymams naudoji? g.gif Kartais SP Jakšto gatvėje, spintutėje šalia durų, kur nukainuotos prekės, būna ekologiškos medvilnės rankšluostukų mažų su nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 09 08, 12:54)
Kaip smagu būtų bigsmile.gif  thumbup.gif O po pasibandymų visoms garantuotas bankrotas lotuliukas.gif
Visoms skirtingai, kai kam patiko, kitom alergizavo galvos odą 4u.gif
Papildyta:

Aišku, taip ir galvojau 4u.gif  O kiek ilgai išsilaiko, nenusivalgo greitai? Juk darbe nelabai patogu išsitraukti miltelius ir tepliotis lūpas biggrin.gif

as 8 ryto pasidaziau, dar laikosi nes su niekuom nesibuciavau smile.gif gali i maza induka is karto susitaisyti toki spalvota blizgesi-ipili bespalvio blizgio, iberi kiek nori miltuku (ziurint kokio aktyvumo spalvos nori) ir turi norima naturalu lupu blizgesiuka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 12:58)
na kam tau tiek daug tų pudrų?  biggrin.gif Tikrai tikrai nereikia  schmoll.gif

puiku, ten juk kabukis?  4u.gif Man reikia dviejų, jei kartais vienas būtų išplautas smile.gif

kai šituos gausi, tikrai kažkiek apsiraminsi, pamatysi  mirksiukas.gif
imam Revalį, ten salė didesnė laugh.gif

kuriuos kai gausiu apsiraminsiu?? dar nei vienos neturiu ir neuzsisakiau. Pasimeciau tarp MM ir BXM ie MXB noriu pudros ir finalines, zodziu.......
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 13:13)
brangu butu toje plazoje smile.gif paprasciau toks variantas: padarome pas mane medgu pirti-maliavojimu vakareli  ax.gif visos susinesa terbas su lobiais..tada, po tokios vakarones galesime visos nusisauti, nes reikes dar daugiau visko  lotuliukas.gif

O gal atvirksciai. Daugelis issvajotu dalyku, gali tiesiog netikti. Ir jau ant dusios ramiau! lotuliukas.gif
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 13:14)
biggrin.gif

o tu rankšluostuką vieną vienintelį tiems valymams naudoji?  g.gif Kartais SP Jakšto gatvėje, spintutėje šalia durų, kur nukainuotos prekės, būna ekologiškos medvilnės rankšluostukų mažų su nuolaida  mirksiukas.gif

Taip, tik viena turiu. Aciu Satura, pamatysiu, tai butinai paimsiu, bet niekur akis neuzkliuvo. Dabar atkreipsiu demesi
Atsakyti