QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 12:42)
neeee, man reikia dar ir tu pudru BM MM ir tos skaistinancios ,ir fiksuojancios ,ir sepetelio naujo, ir plokscio sepetelio, ir mineraliniu skaistalu, ir dar seseliu mineraliniu, nes tik viena turiu, o juo galima ir lupas dazyti (pamoke pardaveja)zinoma jei tik spalvos ne melynos ar zalios,............ir sautuvo dar man reikia pabaigai, kad nusisauciau ir apsiraminciau
Meginsiu brautis pas Odrey, apziuresiu jos pudras, sepetelius, skaistalus
Saturel, taves dar laukia naujas, naturalus sepetelis, gal skaistalams pameginsi, o jei ne, ismesi lauk
Meginsiu brautis pas Odrey, apziuresiu jos pudras, sepetelius, skaistalus
Saturel, taves dar laukia naujas, naturalus sepetelis, gal skaistalams pameginsi, o jei ne, ismesi lauk
Vat sio ingrediento tai ir man reikia- tik nezinau ar pabaigai? Gal pradziai- kad is kart ramu butu
O tai kazin nebutu mums geriau uzsisakyti koki tai Crowne Plaza viesbuti ir surengti ten visko kas ka turi pasibandymu ir pasitepliojimu? Ot vaizdelis butu- vaikstom rankose su sampanais ir vynais ( anksciau ten organizuodavo grozio konkursus, dabar jau nebezinau, tai esu maciusi ta vaizdeli ) , stovi pvz. Odrey - su savo pudrom ir sepeteliais- pripuolam, stovi Satura su geriais ir visos kitos- tik puolam, tik dazomes Ne, nu isjungiu vaizduote, nes jau ziuriu beveik ant slenkscio CP stoviu