Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(agnuta @ 2010 09 08, 12:00)
Diva:), nu Tu tai thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bis.gif

Del pudros ir sepeteliu nieko nematau ka cia rasot schmoll.gif biggrin.gif , nes man nereikia doh.gif Nereikia..nereikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 rugsėjo 2010 - 11:07
QUOTE(Meskala @ 2010 09 08, 10:18)
o kur tokį galima įsigyti?smile.gif man magnolijų kvapas mmm!

kaip manot, ar tas alkoholis ilgainiui neišsausins odos?

pirkau cia

kazkas yra aiskines kaip su tuo alkoholiu, atrodo Saturele, kad alkoholis yra skysto ir neskysto pavidalo galima pasiskaityti placiau cia ir dar pliusas, kad eina antru numeriu produkte, tai visgi vandens kreme daugiau. Bet siaip as nebijau alkoholio kosmetikoj ir kremukas man tikrai nesausina 4u.gif

Diva:) kaip visada su anekdotais lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 09 08, 11:49)
Aš kadangi perėjus prie presuotos mineralinės,

kokios firmos naudoji? wink.gif

QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 08, 11:50)
O jezau, o tai tas ultramarinas labai blogis unsure.gif ? Nes aš tiek seilę varvinu į tas LL mineralines, kad negaliu.......

man irgi LL labai patraukliai atrodo drinks_cheers.gif Nežinau, skaitau aš apie tą ultramariną ir kažkaip viskas supinta atrodo. Gamtoje randamas mineralas buvo labai brangus, kol žmonės neišmoko jo susintetinti. Tada jis atpigo, pasidarė plačiai naudojamas dėl savo plačios atspalvių paletės. Rašoma, kad jis sintetinamas, yra stabilus ir nekenksmingas žmogui. Kituose šaltiniuose, kad sintetinis, dėl to mineralinei nelabai tinka.

priklausomai nuo CI skaičiukų, toje naujausiai atrastoje duombazėje rezultatus meta nuo tokių sad.gif iki tokių smile.gif veidukų g.gif Kaip CI žymimas būtent LL ultramarinas, nežinau, puslapyje nenurodo.

LL Silk Finishing Powder yra be ultramarino, bet sudėtis Mica, Iron Oxides verčia mane abejoti dėl SPF faktoriaus.

gal dar kuri dėl ultramarino pasisakytų? Negaliu objektyviai spręsti, nes pati noriu LL mineralinės biggrin.gif
Atsakyti
cia kazkas neseniai klause is kur galima AO parsisiusti. radau cia: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics
bet neismanau nei AO kainu,nei nieko blush2.gif
Atsakyti
sakykit o parduotuvej europoj yra nvey kosmetikos?
velnias as nebegaliu isiminti ne vieno pavadinimo jei tik naujesne parduotuve, visi man bio bio.... ir uzsibaigia

isvis kur nvey pakeliui link stepono 6 pameginti? ax.gif
ir dar stepono gatvej imanoma kur nors prisiparkuoti? niekad ratuota ten nebuvau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 08 rugsėjo 2010 - 11:31
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 10:53)
apžiūrėjau tavo pudrą ir man įdomu,ką ten veikia tas sintetinis ultramarinas?  blink.gif Tikrai yra ir geresnių pasirinkimų  4u.gif

dar apie mėginukus. LL mėginuko man, panašu, užteks ilgam: pakankamai įpilta ir skalsu. Mėgstu firmas, kurios mėgsta klientus  rolleyes.gif

Saturel, kas tas LL?
Jus mane su tom mineralkem baigiate i depresija ivaryti smile.gif su sepeteliais taip pat doh.gif
Atsakyti
S.O.S.
baiginejasi mano sampunas (naudojau NS), ir noriu isigyti nauja tik naturalu labai sausiems plaukams, dazytiems. Rekoneduokit koki galeciau isigyti Vilniuje 4u.gif busiu labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 12:32)
Saturel, kas tas LL?

lilylolo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 12:32)
Saturel, kas tas LL?
Jus mane su tom mineralkem baigiate i depresija ivaryti smile.gif su sepeteliais taip pat  doh.gif

LilyLolo 4u.gif

taigi visko turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 12:37)
LilyLolo  4u.gif

taigi visko turi biggrin.gif

neeee, man reikia dar ir tu pudru BM MM ir tos skaistinancios ,ir fiksuojancios ,ir sepetelio naujo, ir plokscio sepetelio, ir mineraliniu skaistalu, ir dar seseliu mineraliniu, nes tik viena turiu, o juo galima ir lupas dazyti (pamoke pardaveja)zinoma jei tik spalvos ne melynos ar zalios,............ir sautuvo dar man reikia pabaigai, kad nusisauciau ir apsiraminciau blink.gif
Meginsiu brautis pas Odrey, apziuresiu jos pudras, sepetelius, skaistalus smile.gif
Dar ir prie Ernesin prilipsiu, nes pas ja is MM pudra, o pas Odrey-BXM
Saturel, taves dar laukia naujas, naturalus sepetelis, gal skaistalams pameginsi, o jei ne, ismesi lauk smile.gif
O dar su ta Lavere sugundete, tai ir paakiu kremo noriu, ir Rasmos isgirto gelio-serumo, ir dar ko nors, o kainos kandziojasi
Dar nerolio ir vaniles eliksyru po puse porcijos manes laukia.
Zodziu, viskas cia per jus, reikia uzblokuoti SM visuose kompuose, prie kuriu tik prieinu, mob. tel. -taip pat g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 08 rugsėjo 2010 - 11:48
Hibisco, dar norėjau tavęs paklausti del AO lūpų blizgesių: nematei ar yra bespalvio? 4u.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 09 08, 10:49)
Aš kadangi perėjus prie presuotos mineralinės, man ji daug patogesnė, tai naudoju kabukį, bronzantui taip pat. smile.gif

Maniškės irgi presuotos (turiu 2 atspalvius), kaip tepi pudras? Su sausu šepetėliu ar drėgnu? 4u.gif
Kažkaip mažai mergaičių naudoja presuotas, net ir internete pvz beveik visi su biriom EM pudrom, kažin kodėl...man kaip ir tau nepatogu biri pudra, šešėliai dar dar, nes juk pasidažai ir viskas, o va pudra kartais gali prireikti pasiimti kur nors smile.gif

QUOTE(Odora @ 2010 09 08, 11:28)
ir dar stepono gatvej imanoma kur nors prisiparkuoti? niekad ratuota ten nebuvau ax.gif

Aš ne vilnietė, bet mano akimis žiūrėti pati Stepono g. labai siaura, nebent kitoj gatvės pusėj statyti (šalia kažkokios bažnytėlės) 4u.gif

QUOTE(Eve-line @ 2010 09 08, 11:32)
baiginejasi mano sampunas (naudojau NS), ir noriu isigyti nauja tik naturalu labai sausiems plaukams, dazytiems.

Lavera mango/ rožių, Druide ožkų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 11:42)
seseliu mineraliniu, nes tik viena turiu, o juo galima ir lupas dazyti (pamoke pardaveja)

Prašom plačiau bigsmile.gif Tiesiog drėgnu šepetėliu perbraukti per lūpos ir prieš tai jas būti patepus, pvz, lūpų balzamu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 08 rugsėjo 2010 - 11:50
QUOTE(Odora @ 2010 09 08, 12:28)
sakykit o parduotuvej europoj yra nvey kosmetikos?
velnias as nebegaliu isiminti ne vieno pavadinimo jei tik naujesne parduotuve, visi man bio bio.... ir uzsibaigia

isvis kur nvey pakeliui link stepono 6 pameginti?  ax.gif

Nera ten nvey, uztat cup`e 3 aukste "biopasaulyje" yra stendas
Atsakyti