Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(eglute82 @ 2010 09 08, 10:51)
Neobio su magnolia, kvapas neispasakytas wub.gif  ir veidas zymiai labiau padrekintas, dar naudoju tik kelias dienas, bet  kol kas dedu pliusiuka smile.gif

o kur tokį galima įsigyti?smile.gif man magnolijų kvapas mmm!
Neobio Magnolia Balancing Cream-1.7 oz
Ingredients:
Aqua (Water), Alcohol*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*,Sorbitan Stearate, Cetyl Alcohol, Cocoglycerides, Squalane, Parfum (Essential Oils), Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Sorbitol, Sucrose Cocoate, Xanthan Gum, Distarch
Phosphate, Passiflora Incarnata Seed Oil, Magnesium Aluminum Silicate, Magnolia Liliflora Flower Extract, Cimicifuga Racemosa Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract*, Maltodextrin, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol,
Linalool, Citronellol, Farnesol

Active ingredients:
Rattle root extract: contributes to the self regulation of oil production. Furthermore, the extract has an anti- inflammatory and bactericidal effect.
Corn starch: mattens shiny areas.

kaip manot, ar tas alkoholis ilgainiui neišsausins odos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 08 rugsėjo 2010 - 10:22
QUOTE(ernesin @ 2010 09 08, 00:23)
Kaip įdomu, gal pamenu kur skaitei?

uzmusk, nepamenu sad.gif Bare Minerals gal, jie lyg turi ta naktine mineraline. O tavo parodytas-turimas sepetelis juk kabuki, nors raso, kad idealus mineralinei pudrai, ar tikrai tau jis gerai tinka moneralinei?? o tavo turima pudra , bent jau paveikslelyje, labai grazios spalvos, mano skonio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 07, 23:29)
Ernesin, ar tavoji Bellapierre buvo biri? ziuriu kiekius, mastau ka cia pirkti doh.gif  dilema doh.gif

ir as ja turiu, tik neitrindavau, o kabukiu padengdavau pavirsiu
Atsakyti
Atainau su ispudziais doh.gif
Pasistengsiu trumpai ... biggrin.gif
Madaros tas prausiklis kaip ir maniau, susimaises su vandeniu, nera labai jau bjaurus- ukiskas muilas niekur nedingo, tiesiog daug daug svelnesnis kvapas jo pasidare, metos lyg i virsu islindo, o issimaudzius gan greitai issiveduoja ir nesijauti ukisko muilo gabalu.. Taciau, maudantis vistiek man akyse stovejo suolas, su pridetais visokio muilo likuciais, kaime taip daznai budavo- ivairiausiu spalvu , tokiu nedabaigtu gabaleliu kokiam patvory gulinciu, kojoms plauti ar siaip ka paskalbti- ir ukisku, ir kvepianciu- ir staiga uzlijus, jie tokie visi pateze ten guli sau ir dailiai kvepia biggrin.gif Nors - argi blogai tokie prisiminimai apie kaima?
O dabar tai dieve, dieve ir ne kitaip... doh.gif biggrin.gif Vakar issimaudziusi, prisipurskiau veida nuostabiuoju Campaku hidrolatu... Kol dar siek tiek dziuvo, visa bekrykstaujanti nulekiu prie MB - sakau- uzsimerk! Sako- ko? Sakau- merkis, tuoj pajausi viena is pasaulio stebuklu. Nuo buteliuko paskaiciau kaip ten graziai aprasyta, jog meiles dievas Kama naudojo si kvapa vienai is 5 savo meiles streliu ir kaip pries ji neatsilaikydavo net asketai...
Papurskiau - sakau nuuuu??? Kaip? Tyli... ko tyli? - sako saldu, bet matau kencia.. Paskui kad soooks doh.gif - kas cia per kvapas?? Kad puls praustis blink.gif - baisu!! Saldu!! Nusiprause vandeniu- eina per kambari- as negaliu !!Durnas tas Kama-nuo tokiu streliu tik mirt nebent lotuliukas.gif ! Sakau eik su muilu nusiprausk - nusiprause ir guli. Ateinu as dar su neroliu ant virsaus prisitepusi rolleyes.gif - negalejo salia but biggrin.gif , sake isprotesiu- to kvapo visi namai pilni.Sako nejudek, nes kai pakeli ranka, man ateina kvapas biggrin.gif ... Liepe katei ateit ir atnest savo kvapo- prisiglaude- ir tu CAMPAKINE!! (mat buvau pries tai prigloscius ir prisibuciavome blush2.gif )
Zodziu namie baisus kosmaras- campakiniai visi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ka noriu tuom pasakyti- man gerai, tinka, gal siek tiek noretusi su vandeniu ji pamaisyti, bet kitiems gali laaabai laaabai nepatikti ir buti per saldus sis kvapas! Tad atsargiai.
Kaip man dabar daryt? unsure.gif MB ismest kitur miegot? Ar uzkimsti jam nosi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 rugsėjo 2010 - 10:29
QUOTE(agnuta @ 2010 09 08, 11:11)
Tai dar testuok tą vieną (kaip oda jaučiasi ir pan.), gal apskritai nepatiks ax.gif ar jau patinka? biggrin.gif

patinka, bet LL sudėtis pagrindų pasižiūrėjau ir truputį pakraupau blink.gif Daug kur ultramarino įberta... Va kaip reiks atsiprašyti EM biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 11:13)
kodel nekomentuosi??

nekomentuosiu vis to paties apie Bare tas pudras tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 08, 11:23)
Liepe katei ateit ir atnest savo kvapo- prisiglaude- ir tu CAMPAKINE!! (mat buvau pries tai prigloscius ir prisibuciavome  blush2.gif  ) 

lotuliukas.gif

palauk, pakol užsimirš jam tas kvapas - po kokios savaitės gali sueiti už labai gerą ir labai malonų ax.gif MB neįsimena niekad kvapų pavadinimų ir pati nesistengiu jų kažkaip akcentuoti, tai po kurio laiko ištrauki kokį buteliuką ir jau gerai tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 10:53)
apžiūrėjau tavo pudrą ir man įdomu,ką ten veikia tas sintetinis ultramarinas?  blink.gif Tikrai yra ir geresnių pasirinkimų  4u.gif

aamm, kiek skaičiau, tai tas ultramarinas yra dviejų rušių, natūralus ir sintetinis. ale kai aš žaloka dar visose dalykuose, tai tiksliai nežinau ir tikrai tikiu, kad yra geresnių pasirinkimų, ačių už informavimąsmile.gif 4u.gif

o vakar pabandžiau ir aš pasidaryt agurkų kaukytę, dar turėjau svarainį, tai čiut čiut įlašinau, efektas tai nepakartojamas drinks_cheers.gif thumbup.gif odytė taip atsigavo, kad beveik nesimatė mano dvejų bemiegių naktų thumbup.gif

dabar aš irgi mastau dėl kremuko, norėčiau pirkt argitalio su varnalėšom, bet bijau, kad išsausins odą, turiu aš tokį jivos Turmeric kremą probleminiai odai, bet niekaip neprijaukinau, kažkoks sausumas jaučias. nors kai užsitepi, tai maloniai visas veidas matinis pasidaro, lygus ( kaip kažkokios švytinčios dalelės būtų kreme atrodo, kurios sulygina spalvą) na bet ne apie tai aš, gal yra mergaičių bandžiusių argital varnalėšas ir šį kremą, kad sulygint galėtų?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 08:55)
atradimas - gerai Dovish sakė, kad paprastam dieniniam variantui gerai ir kabukis. Sutaupiau pinigų  thumbup.gif LL šepetėlis minkštas, švelnus, tankus, gerai dengia, net nežinau, ko dar iš jo galėčiau norėti  ax.gif

Nu va, kaip gerai thumbup.gif Kabuki šepetėlį galėsi ir bronzatui panaudoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 08, 11:23)
Atainau su ispudziais doh.gif 
Sako nejudek, nes kai pakeli ranka, man ateina kvapas biggrin.gif ... Liepe katei ateit ir atnest savo kvapo- prisiglaude- ir tu CAMPAKINE!! (mat buvau pries tai prigloscius ir prisibuciavome  blush2.gif  ) 

***** prisiklykiau balsu beskaitydama. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Net kolege debtelejo i mane su klausimu "Tau cia kas?"
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 08, 10:45)
thumbup.gif
Visiskai sutinku su Odora!!
Man reikia stipresnio maskavimo, nes veidas pilnas randeliu, duobeliu ir demeliu nuo buvusiu senu spuogu, tai man reikia kruopstaus makiazo, todel as renkuosi ploksciaji.

Aš sakyčiau su plokščiuoju reikia įgusti ir išmokti nepasemti per daug pudros, kad neužtepti per storai, įgudus jis padengia geriau ir lengviau birią mineralinę.
Aš kadangi perėjus prie presuotos mineralinės, man ji daug patogesnė, tai naudoju kabukį, bronzantui taip pat. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 11:30)
patinka, bet LL sudėtis pagrindų pasižiūrėjau ir truputį pakraupau  blink.gif Daug kur  ultramarino įberta... Va kaip reiks atsiprašyti EM biggrin.gif

O jezau, o tai tas ultramarinas labai blogis unsure.gif ? Nes aš tiek seilę varvinu į tas LL mineralines, kad negaliu.........Ką dabar daryti cry.gif ? Tai kuri čia geriausia, nes jeigu įsigyti, tai reikia geriausią. Gal MM ar EM?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dobiliukė: 08 rugsėjo 2010 - 10:51
QUOTE(ernesin @ 2010 09 08, 00:23)
Turiu tokį iš MM - labai švelnutis.

Tai juo ir tepiesi MM pudra, ir be jokio papildomo maskuoklio, ir gerai maskuoja?
Dilema dabr - plokscias sepetelis is EM ar apvalus is MM, pudra BXM ar MM g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 08, 11:42)
***** prisiklykiau balsu beskaitydama.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Net kolege debtelejo i mane su klausimu "Tau cia kas?"

Matai kaip tavo pazistamiems sunku gyventi su tokiom gyvatem kaip as lotuliukas.gif lotuliukas.gif , campakais nunuodyt norejo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 rugsėjo 2010 - 10:59
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 08, 11:58)
Matai kaip tavo pazistamiems sunku gyventi su tokiom gyvatem kaip as  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , campakais nunuodyt norejo!

Diva:), nu Tu tai thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti