Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 08:55)

eglute82, avietės nesualergizavo visai, kaip tik gerai labai atrodė veidas  rolleyes.gif Ačiū tau labai 4u.gif

o EcoTools tai berods Douglas būna  g.gif

nera uz ka, o as vis apie naturado pudra galvoju, jauciu ji man visai tiktu blush2.gif biggrin.gif

reikia eiti siandien paieskoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 08, 09:58)
nera uz ka, o as vis apie naturado pudra galvoju, jauciu ji man visai tiktu blush2.gif  biggrin.gif

reikia eiti siandien paieskoti  g.gif

gera ta Naturado krempudra drinks_cheers.gif Pastebėjau, kad su ja veidą reikia atsakingai drėkinti, nes per ilgesnį jos naudojimą pritrūksta drėgmės. Kai kartais ryte išvis nenaudodavau kremo, tai dabar tepu Argitalio ramunėles su ylang ir nepagailiu smile.gif

parašyk, kaip tie šepetėliai, įvertink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 07, 21:29)
Nu tuoj perkalbesi doh.gif dilema, pirkti lavera ar nepirkti lotuliukas.gif kazkaip i ta sante isiziurejau. Net nezinau, o gal abu imti g.gif Netiks-parduociau, vel galvaskausmis, bet vis iseitis unsure.gif Dabar baigineju purity, OP dar turiu nemazai, nusipirkau ecco purinamaji ir va blaskausi tarp santes brilliant jojoba ir laveros apelsinu g.gif

Etama, mane irgi paveikė geri merginų atsiliepimai apie Lavera aplesinų šampūną, esu lengvai paveikiama ir jau noriu blush2.gif lotuliukas.gif Mano ir panašūs kaip tavo plaukai, nedažyti, tiesūs, ploni, tik neriebūs, o normalūs, nes 2 kartus savaitėje galvą plaunu ax.gif
Atsakyti
as ikisiu savo trigrasi is EM sepeteliu turiu abu ir ta plokscia ir ta pusta,
tai su ploksciu dengiasi taip rimciau, storesniu sluoksneliu jei galima sakyti, raso, kad tinka tom kuriom geresnio maskavimo reikia. Turiu pripazinti, kad kasdien naudoju ta pusta smile.gif kazkaip smagesnis jis naudoti ir dengia taip lengviau, ploniau, tolygiau, su ploksciuoju lengva padauginti, pakabinus daugiau tepasi ruozais ir paskui vargsti kol islygini, siek tiek daugiau igudimo reikalaujantis
na cia mano asmeniniai pastebejimai, gal kitoms kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 09:55)
ir aš šiandien išsimaliavojau mineraline  pagal LL filmuką laugh.gif Tai tikrai, kaip sakė Odrey, atrodo, tarsi kremine pudra tepta, sunkiai suprantu, kaip gaunasi toks efektas nuo miltelių.

thumbup.gif

QUOTE(Odora @ 2010 09 08, 10:32)
as ikisiu savo trigrasi is EM sepeteliu turiu abu ir ta plokscia ir ta pusta,
tai su ploksciu dengiasi taip rimciau, storesniu sluoksneliu jei galima sakyti, raso, kad tinka tom kuriom geresnio maskavimo reikia. Turiu pripazinti, kad kasdien naudoju ta pusta smile.gif kazkaip smagesnis jis naudoti ir dengia taip lengviau, ploniau, tolygiau, su ploksciuoju lengva padauginti, pakabinus daugiau tepasi ruozais ir paskui vargsti kol islygini, siek tiek daugiau igudimo reikalaujantis
na cia mano asmeniniai pastebejimai, gal kitoms kitaip rolleyes.gif

Visiskai sutinku su Odora!!
Man reikia stipresnio maskavimo, nes veidas pilnas randeliu, duobeliu ir demeliu nuo buvusiu senu spuogu, tai man reikia kruopstaus makiazo, todel as renkuosi ploksciaji.
Atsakyti
Merginos, kas naudojat Argital kremuka su eziuole, ar jum nepasausina veido. apskritai, jis man tiko, ir spuogeliu pamazejo ir veido spalva lygesne pasidare, bet nusausejo kakta, smilkiniai ir nosis. pries tepant pasipurskiu ylang-ylang hidrolatu, gal sakau ir jis cia prisidejo. dabar pakeiciau eziuoles kremuka i Neobio su magnolia, kvapas neispasakytas wub.gif ir veidas zymiai labiau padrekintas, dar naudoju tik kelias dienas, bet kol kas dedu pliusiuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 08, 09:34)
žiūriu apie mineralines prakalbot, aš saviškę tai pirkau čiačia 

apžiūrėjau tavo pudrą ir man įdomu,ką ten veikia tas sintetinis ultramarinas? blink.gif Tikrai yra ir geresnių pasirinkimų 4u.gif

dar apie mėginukus. LL mėginuko man, panašu, užteks ilgam: pakankamai įpilta ir skalsu. Mėgstu firmas, kurios mėgsta klientus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 10:53)
dar apie mėginukus. LL mėginuko man, panašu, užteks ilgam: pakankamai įpilta ir skalsu. Mėgstu firmas, kurios mėgsta klientus  rolleyes.gif

Vienos spalvos ėmei mėginuką? ax.gif
Atsakyti
agnuta, vienos - iš kur galėjau žinoti, kad taip prisireiks mineralinės smile.gif Ai, dar skaistalų du mėginukus parsisiunčiau iš LL, bet kol aš iki jų patobulėsiu, tai doh.gif

pirmadienį teko pavartyti kažkokį reklaminį leidinuką, kuriame buvo reklamuojama iš kažkuri iš mineralinių: MM ar BXM, tai parašyta, kad turi SPF 15. Nemažai, sakyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 08, 10:51)
Merginos, kas naudojat Argital kremuka su eziuole, ar jum nepasausina veido. apskritai, jis man tiko, ir spuogeliu pamazejo ir veido spalva lygesne pasidare, bet nusausejo kakta, smilkiniai ir nosis. pries tepant pasipurskiu ylang-ylang hidrolatu, gal sakau ir jis cia prisidejo. dabar pakeiciau eziuoles kremuka i Neobio su magnolia, kvapas neispasakytas wub.gif  ir veidas zymiai labiau padrekintas, dar naudoju tik kelias dienas, bet  kol kas dedu pliusiuka smile.gif

Naudojau apie dvi savaites, nieko panašaus į sausėjimą, kaip tik - jausdavosi pariebalavimas padauginus rolleyes.gif Tepdavau ant sausos odos dažniausiai, ant drėgnos kažkodėl sunkiai kiekį sekdavos nutaikyt
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 11:03)
agnuta, vienos - iš kur galėjau žinoti, kad taip prisireiks mineralinės smile.gif Ai, dar skaistalų du mėginukus parsisiunčiau iš LL, bet kol aš iki jų patobulėsiu, tai  doh.gif

pirmadienį teko pavartyti kažkokį reklaminį leidinuką, kuriame buvo reklamuojama iš kažkuri iš mineralinių: MM ar BXM, tai parašyta, kad turi SPF 15. Nemažai, sakyčiau smile.gif

Tai dar testuok tą vieną (kaip oda jaučiasi ir pan.), gal apskritai nepatiks ax.gif ar jau patinka? biggrin.gif Taip jau būna, vieną dieną nereikia, kitą - jau labai reikia biggrin.gif

Taip taip, apie MM tikrai šitą skaičiau jų puslapy.
LL mini apie SPF, bet neužtikau, kad konkrečiai kiek nurodytų.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 07, 23:07)
aš ir daugiau nekomentuosiu, visos čia nusimanančios, pasirinks, kas geriausiai tinka  drinks_cheers.gif

kodel nekomentuosi?? juk tu supranti tas sudetis, o kiek yra tokiu ziopliu kaip as? Juk padedi mums, brangute.
Atsakyti