Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 13, 12:50)
As zinokites irgi jau raminuosi- dabar susisiunciu, susiperku kur kas pas ka - ir taskas. Jokiu pirkiniu  schmoll.gif  , nes jei MB viska suzinotu, pakrauptu  doh.gif  biggrin.gif - jam tai bile dantu pastos butu ir kokio nors sampuno, o maaan!!!

Būtent, nes jei MB sužinotų - jo reakcija būtų swoon.gif, todėl leidžiu tik iš savo pinigų ir net nesakau kiek vienas ar kitas daiktas kainavo.
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 13, 13:00)
na, kadangi dar bent agurkus šiaip ne taip atskiriu, tai atsisėdau vakar, susitarkavau visus, kiek radau šaldytuve (patikimi, iš tėvų sodo) ir prisispaudžiau sulčių grožio procedūroms žiemą tongue.gif biggrin.gif Smagu, kad labai sultingi ir nemažai vandenėlio išsunkiau  cool.gif Kurios dabar naudojat, nelieka jums to kvapo ant veido? Nes į rankas tai juodai prisigėrė, ilgai dar jaučiau  doh.gif

Tikrai nieko neliko, t.y. jokio kvapo, bet aš į rasulą maišiau vietoj vandens.
P.S. mano irgi naminiai - iš sodo.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 13, 12:00)
ir prisispaudžiau sulčių grožio procedūroms žiemą tongue.gif biggrin.gif Smagu, kad labai sultingi ir nemažai vandenėlio išsunkiau

Tiesiog supylei į indelį ir padėjai į kamerą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 13, 13:06)
Būtent, nes jei MB sužinotų - jo reakcija būtų swoon.gif, todėl leidžiu tik iš savo pinigų ir net nesakau kiek vienas ar kitas daiktas kainavo.

Žiūriu, visos čia panašios lotuliukas.gif Taigi, MB sužinojęs viską detaliai, tai ne tik kad artimiausiems mėnesiams neišskirtų pinigų net kirpyklai (kuo pagirtinas OdreyB), bet dar ir nežinau, keliems mėnesiams į priekį uždraustų ką nors pirkt apskritai. Nors ir atrodo, kad nieko nereikalingo neperku biggrin.gif Kaip Odrey rašė, ką, perku, visko labai labai reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, pakomentuokite si seruma. Sudeti ir siaip savo nuomones smile.gif
http://www.cleopatra...tails.php?id=16
Atsakyti
Dobiliuke, gal man rankos prisigėrė, nes daug aš jų prispaudžiau? g.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 09 13, 13:10)
Tiesiog supylei į indelį ir padėjai į kamerą? 4u.gif

supyliau į polietileninį pūslėtą maišelį, skirtą ledukams gaminti. 28 gavosi ledukai. O kadangi visos sultys netilpo, jas supyliau į du nedidelius plastmasinius indelius, kad sušaltų, o šiandien imsiuos smulkinimo darbų ir supilsiu juos ar į indelį, ar į maišelį bei paliksiu kameroje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 13, 13:13)
Mergaites, pakomentuokite si seruma. Sudeti ir siaip savo nuomones smile.gif
http://www.cleopatra...tails.php?id=16

pirmas PEG'as gali būti iš natūralių aliejų, bet gali būti sintetinis. PPG nesu tikra. Toliau dar gražiau: Butylene Glycol - Vazelininis ingredientas. Toksiškas, čia iš Essenza. Dar yra TEA. Toks įspūdis, kad tarp gerų ingredientų dar šio to įdėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 13, 12:18)
Noriu islieti savo sirdgela cray.gif

cia prie to pacio tongue.gif vakar savajam visa vakara aiskinau kaip mes sutaupytume ,jei jo zmona nusipirktu superine pudra BXM , tada jos veidas svytetu ir ji butu laiminga, o jei nusipirkciau prastesne, tai uzsikistu veido poros, reiktu kosmetologes pagalbos, zinoma iseitu kruva pinigu, o paskuj vel tas pats ir dar didesnes islaidos lotuliukas.gif o dabar nusiperku BXM ir grazi ir sutaupom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 13, 13:35)
cia prie to pacio tongue.gif

thumbup.gif ar pavyko įtikint? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 13, 13:24)
supyliau į polietileninį pūslėtą maišelį, skirtą ledukams gaminti. 28 gavosi ledukai. O kadangi visos sultys netilpo, jas supyliau į du nedidelius plastmasinius indelius, kad sušaltų, o šiandien imsiuos smulkinimo darbų ir supilsiu juos ar į indelį, ar į maišelį bei paliksiu kameroje  4u.gif

Iš kelių agurkų čia tiek tų sulčių gavosi? ax.gif
Atsakyti
[quote=agnuta,2010 09 13, 13:51]
thumbup.gif ar pavyko įtikint? biggrin.gif
Papildyta:
na isiklause lotuliukas.gif tai manau judu teisinga linkme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 13, 13:51)
Iš kelių agurkų čia tiek tų sulčių gavosi? ax.gif

nesugalvojau skaičiuoti ar sverti, bet tikrai bus daugiau kaip 10 g.gif
Atsakyti
Atkeliavo mano Hauschka siunta ( aciu 4u.gif ) . Kvapai tai man visu priemoniu tokie hauschkiniai biggrin.gif , bet jau roziu kremas blink.gif rolleyes.gif - grynos rozes, jetus- sodas roziu. Netikejau kad taip labai bus rozes...Kvepia bigsmile.gif
Bus dar 2 siuntos ir viskas topsecret.gif Jokiu pirkiniu schmoll.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 13 rugsėjo 2010 - 12:57
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 13, 12:58)
Na, jei kalbant apie Royal , tai tiek prikalbeta- vos ne atskiros temos jam biggrin.gif - slapias silkas gi...  Labai geras, masine psichoze prauze- daugelis nusipirko...

na va idomu kur as tuo metu buvau biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 13, 13:55)

Bus dar 2 siuntos ir viskas topsecret.gif  Jokiu pirkiniu  schmoll.gif !

hihihi.gif rolleyes.gif
čis visos mes ,,maniakės'' biggrin.gif
Atsakyti