Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Babi* @ 2010 09 12, 21:28)
Saturos įdėtam bloge pažiūrėjus į tą nuotrauką, kur LL pudra, supratau kad man REIKIA išbandyt šią pudrą biggrin.gif

O aš supratau, kad man jos MIRTINAI REIKIA (tai dabar finansiškai kaupiuosi bigsmile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 13, 09:03)
odrey- na va pabandziau ir as darytis valyma su ricinos aliejum ir sezamo aliejum, na dar tik pora kartu, ir kol kas nezinau ,ka ir sakyti, iskilo klausimas-kai tepi aliejum veida, tai ir paakius tepi, ar dedi tose vietose kaip kauke smile.gif

As pries tai kaip minejau bunu tusa nuo blakstienu nusivalius. O kaip masazuoju veida aliejum, tai einu per visur, ir kakla ir akis. Drasiai valausi ir akis, tikrai negrauzia, nes aliejaus nera toks kiekis, kad varvetu ir i akis patektu. Uzsimerkiu ir pamasazuoju pirstukais smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Natūralia ir ekologiška kosmetika bei jos gamyba domiuosi dar visai neseniai, tad nedrąsu ir kišti savo trigrašį, bet visgi norėčiau papildyti Babi ir Ernesin diskusiją apie Cocamidopropyl betaine

QUOTE(Babi* @ 2010 09 12, 12:16)
Paraudonintas dalykas blogas.

QUOTE(ernesin @ 2010 09 12, 13:25)
Ar tikrai blogas??? Čia juk diskutuotinas klausimas, jis kaip ir augalinės kilmės, išgautas iš kokosų berods g.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 09 12, 16:19)
Aš buvau radusi, kad jis sintetinis, ir dabar dar čia pažiūrėjau, kad negerietis, bet negaliu ginčytis, dar nesu asė sudėčių tikrinime.

„Druide" kompanijos žodynėlis teigia, kad:
„Kokamidopropilbetainas: Išgaunamas iš kokoso riešutų. Tai paviršių veikianti amfoterinė medžiaga. Ši priemonė gausiai putoja ir puikiai plauna, tačiau nedirgina odos ir akių. Naudojama gaminant šampūnus, dušo gelius, vonios putas ir vaikų priežiūros priemones."

Be to, pavyzdžiui, Lavera (bent apie savo naudojamą) rašo:
„INCI/CTFA Cocamidopropyl betaine
Ingredients: Coconut surfactant
Source: Mild surfactant from a compound of natural coconut fatty acids and a sugar beet raw material
Effect: Washing active substance
Used: in Hair, basis sensitiv"

Tikrai nežinau, kokį kokamidopropilbetainą naudoja diskusiją iššaukusio produkto gamintojas — gal ir yra jo sintetinis pakaitalas,— tačiau, Babi, tavo nurodytoje nuorodoje minimas CocOamidopropyl Betaine ax.gif Vėlgi, prisipažinsiu, tikrai nežinau, bet, manau, kad turėtų būti skirtumas tarp, kad ir panašiai skambančių, bet skirtingų pavadinimų medžiagų ax.gif

Šiuo metu, skaitydama jūsų temas, renkuosi savo pirmąjį ekologišką šampūną ir jau beveik apsistojau ties Laveros Apelsinų/Rožių, tai todėl ir užkliuvo už akių tas jūsų minimas koka..., mat įeina į pastarųjų sudėtį rolleyes.gif

Beje, labai noriu padėkoti visoms natūralistėms už tokį nuoširdų dalijimąsi patirtimi ir žiniomis — tai nepaprastai padeda naujokui orientuotis žaliosiose džiunglėse 4u.gif Jūsų temos — tikras lobynas, tik spėk semtis! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Violey- Kaunas.
Blogas.

user posted image

biggrin.gif
Kazkas klause del Aloe dantu pastos skalsumo- tiesa pasakius, tikrai nezinau..Nesekiau, taciau dabar uzsirasau- rugpjucio 13d. pradeta smile.gif - stebesiu!
Dar toks iprotis durnas yra - daugiau tos pastos uzsideti, nei reikia, ten uztenka vos zirniuko, bet vat kazkoks durnas iprotis pas mus su MB-butinai graaazia, ilga juostele uzsivaryt! Tai naudojant teisingai, manau tikrai skalsi. Pirkau be nuolaidos, bet pastoviai Droguose buna jai nuolaida- as kartais budavo, kad ir turiu dar, kai jau tik pamatau, kad nuolaida , tai ir prigriebiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 13 rugsėjo 2010 - 08:56
QUOTE(Satura @ 2010 09 12, 19:38)
gražus blogas smile.gif Nekertu nė žodelio, bet pažiūrėkit, kaip jai LL pudra odą išlygina wink.gif Ir koks linksmas kabukis biggrin.gif

Oi, kaip laikiu savo siuntinuko biggrin.gif

QUOTE(Odrey @ 2010 09 12, 21:13)
tai  prisirinkau laukiniu morku seklu ziedynu, apyniu spurgu, ir uztikau vietele kur daaaug varnalesu. Si karta nekasiau, palauksiu tinkamo laiko spalio pabaigoj smile.gif

wub.gif aš ne tik kad nežinau kaip atrodo morkų sėklų žiedynai, bet ir kaip apynių spurgos ax.gif Bet turėtų būt smagus vien toks rinkimas, o ką jau kalbėt apie surinkto turto naudą ax.gif

QUOTE(Odrey @ 2010 09 12, 21:55)
Ir zinokit tie spuogai, man ir parode sutrikima savo kune.

QUOTE(ashtri @ 2010 09 12, 22:04)
Man buvo paberta ten ir link smakro, spuogai realiai jau kaklo, ne veido zonoj buvo  - Elytė pasakė, kad šitose zonose kylantys spuogai rodo, jog šlamštinis maistelis vartojamas biggrin.gif Prisiminiau iš karto naktinius darbus ir naktipiečius McDonalde...  blush2.gif

Man irgi Elytė pasakojo apie tai, kad priklausomai nuo vietos, kur kyla spuogai, tai susiję su tam tikro organo sutrikimu. Kažkas panašaus aprašyta ir šio mėnesio "Natūralioji medicina" žurnale.

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 13, 09:51)
as kartais budavo, kad ir turiu dar, kai jau tik pamatau, kad nuolaida , tai ir prigriebiu.

drinks_cheers.gif aš irgi taip darau ax.gif
Atsakyti
vakar kaip tik eilej prie kasos stovejau ir svarsciau, kad pas zmones labai ant veidu matosi gyvenimo budas, pvz viena porele apie 30, na ant veidu identiski berimai - tokie raudoni spuogai ant skruostikauliu pas abu, sakyciau grynai rodo, kad abu ta pati valgo ir abiem tai netinka g.gif
Atsakyti
O jei pas mane beria visa veida tai visiski blogai gyvenu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 13, 10:48)
O jei pas mane beria visa veida tai visiski blogai gyvenu? doh.gif

Oda - mūsų organizmo vidinės būklės veidrodis. Sveika, lygi, skaisti oda rodo, kad organizmo reakcijos vyksta darniai, šalinimo sistemos (virškinimo traktas, inkstai, kepenys) yra neperkrautos. Odos būklės pakitimai rodo organizmo vidinės pusiausvyros sutrikimą (šaltinis).
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 13, 09:19)
Man irgi Elytė pasakojo apie tai, kad priklausomai nuo vietos, kur kyla spuogai, tai susiję su tam tikro organo sutrikimu. Kažkas panašaus aprašyta ir šio mėnesio

Jie čia tą teoriją turbūt Žalia žalia visi taiko, ir manau, kad ji teisinga. Bet man buvo taip, nuėjau aš kažko nusipirkti, ir nei aš klausiau nuomonės pardavėjos apie nieką, nei ką. Ji man taip staiga sako, pas jus spuogų yra ant skruostų, čia susiję su krūtinės srities ligomis. Sakau, žinau, paskutiniu metu turėjau baisių bronchitų ir kitokių su kvėpavimo takais susijusių problemų. O ji man tada, ne ne, kažkas rimčiau čia, jums gali būti auglys kur nors doh.gif doh.gif Aš pirmą ir paskutinį kartą ten lankiausi, nes likau tai blink.gif blink.gif blink.gif
Atsigavau po visų ligų, ir baigėsi visi spuogai ant skruostų, na bet šitaip žmogui norėt nuotaiką sugadint, tai nežinau doh.gif doh.gif
Atsakyti
gal galit mergaites priminti, kokia kaina Aquabio kremo, panoramoje, o ten gal meginuku yra, nes ruosiuosi i vilniu, noriu issiaiskinti ar jau leisti man pinigelius ant jo ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 12, 21:34)
lygiai tą patį pagalvojau  drinks_cheers.gif
čia vaizdingumui, nes reta surasti gerų, puikios kokybės nuotraukų, kuriose matytųsi mineralinės padaromas stebuklas smile.gif Tikriausiai taip atrodo ir EM, Bellapierre ant veido  4u.gif
Gerai atrodo, tik reikia nepamiršti jog tame bloge merginos oda lygutėlė, be jokių spuogų, kauburėlių, o jei jų tirima, tai visos gerai maskuojančios pudrytės tiesiog sulygins veiduko spalvą, bet spuogelių tikrai nepradangins wink.gif

QUOTE(Elenytė @ 2010 09 13, 09:47)
Sveikutės 4u.gif

Natūralia ir ekologiška kosmetika bei jos gamyba domiuosi dar visai neseniai, tad nedrąsu ir kišti savo trigrašį, bet visgi norėčiau papildyti Babi ir Ernesin diskusiją apie Cocamidopropyl betaine

Beje, labai noriu padėkoti visoms natūralistėms už tokį nuoširdų dalijimąsi patirtimi ir žiniomis — tai nepaprastai padeda naujokui orientuotis žaliosiose džiunglėse 4u.gif  Jūsų temos — tikras lobynas, tik spėk semtis! bigsmile.gif  4u.gif
Sveika prisijungusi, tikrai bus malonu diskutuoti ir dalintis įspūdiais mirksiukas.gif Ačiū už info apie Cocomidopropyl Betaine

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 13, 11:08)
Atsigavau po visų ligų, ir baigėsi visi spuogai ant skruostų, na bet šitaip žmogui norėt nuotaiką sugadint, tai nežinau  doh.gif  doh.gif

Jo... Ji pati su tuo turėjo problemų, todėl turbūt paniškai vis dar nepaleidžia tos minties nors ir pasveiko, tai matyt bando perspėti visas moteris ax.gif
Atsakyti
Gyvenimo budas, mityba, zalingi iprociai- taip, veidas- veidrodis.Taciau nepamirskim, kad yra genai, genetika... Nieko nepadarysi savo spuogams- gali valgyti , gyventi idealiai( kiek imanoma) , jei tai atsinesta is ten...

Klausykit, o tie dantu sepeteliai su auksu ir sidabru- tai cia tie kinietiski , su nano auksu ir sidabru? Maciau vaistineje, bet ko tai man nelabai g.gif , ar eko parduotuvese jie kitokie buna? Nes tai, ka maciau vaistineje, tai jokiais man budais nesusirisa kinieciu hieroglifai su ekologija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 13 rugsėjo 2010 - 10:22