Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 12, 21:28)
Tau gerai, kad tu tuos morkų žiedynus atpažįsti, aš ir mielai prisirinkčiau, tik kad nežinau, kaip atrodo  g.gif

lygiai tą patį pagalvojau drinks_cheers.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 09 12, 21:28)
pažiūrėjus į tą nuotrauką, kur LL pudra, supratau kad man REIKIA išbandyt šią pudrą biggrin.gif

čia vaizdingumui, nes reta surasti gerų, puikios kokybės nuotraukų, kuriose matytųsi mineralinės padaromas stebuklas smile.gif Tikriausiai taip atrodo ir EM, Bellapierre ant veido 4u.gif

dar įdomumo dėlei šiandien pažiūrėjau Clinique mineralinės sudėtį ir foto. Foto nuostabios, bet sudėtis, tai... Yra tų mineralų, bet daug silikonų, o ant pabaigos dar ir bismutas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 12 rugsėjo 2010 - 20:35
QUOTE(Satura @ 2010 09 12, 19:38)
gražus blogas smile.gif Nekertu nė žodelio, bet pažiūrėkit, kaip jai LL pudra odą išlygina wink.gif Ir koks linksmas kabukis biggrin.gif

Aha smile.gif Bet jau nagaiiii, iškart ta foto dėmesį prikaustė blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 12, 15:36)
na atsiprasau,del situ tai tikrai galejau pati issiaiskint,bet esme buvo-kuris geresnis,kazi ar buciau kur radus atsakyma...
Papildyta:
sorry uz ikyruma,bet kokios sudetines dalys galetu buti geresnes,jei jas imanoma ivardint ...

tada siek tiek pasiaiskinsiu biggrin.gif
jau vien tai, kad naudosit sampuna be SLS yra geras pasirinkimas. ir svarbiausias, manau.
O visu kitu sudet daliu vertinimas bus subjektyvus. daugiau maziau. kiekv gamintojas advokatuoja savo naudojamas medziagas; taigi priklausys uz kokio straipsnio uzklius akis.
taigi tai tik mano nuomone, kad vaikui as geriau pirkciau sampuna be sulfatu, ar tokiu medziagu kaip Sodium Lauryl Sarcosinate, SLSa...

QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 12, 15:38)
Gal kokį parekomenduotumėt? smile.gif

nesu nei vieno bandzius, tai sunkiai parekomenduociau. atsimenu, buvau pasizymejus sita , kitu reiktu paieskoti smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 12, 17:38)
Nekertu nė žodelio, bet pažiūrėkit, kaip jai LL pudra odą išlygina wink.gif Ir koks linksmas kabukis biggrin.gif

oho bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 12, 21:28)
veidui, kūnui - veikia regeneruojančiai  cool.gif Smagu - brangiai kainuojančią priemonę beveik nemokamai pasigaminsi pati  bigsmile.gif

Odrey, dar norėjau paklausti, ar savaitgalį dažaisi? Dėl grožio, saulės apsaugos, odos gydymo cinku, esančiu mineralinėse priemonėse? Ir ar dėl hormoninio fono turi problemų dėl visokių spuogelių?   4u.gif

Jeigu neinu i miesta ar su kazkuo nesusutinku, tuomet ne, nesidazau. Nebent esu Kaune lotuliukas.gif
Dabar mano oda yra tokios bukles, kad dazausi tik del grozio. Tfu tfu tfu tik nenusneket, nes savo oda esu patenkinta tik gerus puse metu.
O kas liecia spuogelius, tai pries mmm ant smakro visada ponaitis spuogas pasidoro ir nuo baltymu man isberia smakra.
Beje, dabar berasant prisiminiau. Kad pries metus turejau toki "cūda". Vienu metu pradejo kilti skausmingi raudoni spuogai apatinio zandikaulio kampuose. Nezinau kaip aiskiau apibudinti ta veido vieta biggrin.gif Na ta vieta zemiau ausu, kur zandikaulio kaulo pabaiga. Tikiuosi supratot apie kuria vieta kalbu doh.gif
Tai va, ir kas keisciausia, tiesiog sinchroniskai, jeigu vienoj pusej spuogas iskilo, zinau kad ryte prabudus rasiu toki pat spuoga analogiskai kitoj pusej. Ir tie spuogai tokie spausmingi budavo. Nu kazkoks marazmas, ant veido nei vieno spuogo, o va ten po 3-4 is abieju pusiu. Kazkoks itarima keliantis procesas.
Nieko aisku as ypatingo nedariau, ir niekur nesikreipiau. Bet tuo metu atsirado problemu su moteriskaja kuno dalim
. Ir zinokit tie spuogai, man ir parode sutrikima savo kune. Nes sulyg isgyjimu ten, dingo mano spuogai. Ir lygiai taip pat buvo nutike ir antra karta. Dabar jau zinau, kad jeigu iskilo spuogas toj durnoj vietoj, reikia eit pas ginekologe.
Cia aisku ne i tema pavariau, bet gal kam nors padesiu su savo istorija 4u.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 12, 21:28)
Tau gerai, kad tu tuos morkų žiedynus atpažįsti, aš ir mielai prisirinkčiau, tik kad nežinau, kaip atrodo  g.gif

Esu tikta, kad ir tu zinai, kaip jis atrodo, tik nezinai, kad tai butent morka smile.gif
As irgi tiesa sakant is googles nuotrauku suzinojau, kaip atrodo morka,paskaiciau kada tinkamas laikas rinkti, vat ir prisikyniau, vakar netycia atsiminus, kad gal jau laikas eit ieskot. o dabar rugsejis pats laikas joms rinkti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odrey: 12 rugsėjo 2010 - 20:57
QUOTE(Pasaulė @ 2010 09 12, 14:39)
O kaip sudėtis šitų dviejų vaikiškų? Jau pasimesti baigiu... doh.gif
1. Weledos prausiklis su medetkom: Water (Aqua), Coco-Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan), Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*.
* from natural essential oils
2. Logona prausiklis: Aqua [Water], Lauryl Glucoside, Glycerin, Parfum [Essential Oils], Polyglyceryl-6 Dicaprate, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Calendula Officinalis [Calendula Officinalis Flower Extract]*, Prunus Dulcis [Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil]*, Hydrogenated Lecithin, Maris Sal [Sea Salt], Betaine, Sodium PCA, Phytic Acid, Citric Acid
4u.gif

abu gerai atrodo. pagal sudeti pirma turbut rinkciaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 12, 21:55)
Na ta vieta zemiau ausu, kur zandikaulio kaulo pabaiga.

Man buvo paberta ten ir link smakro, spuogai realiai jau kaklo, ne veido zonoj buvo - Elytė pasakė, kad šitose zonose kylantys spuogai rodo, jog šlamštinis maistelis vartojamas biggrin.gif Prisiminiau iš karto naktinius darbus ir naktipiečius McDonalde... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 12, 22:04)
Man buvo paberta ten ir link smakro, spuogai realiai jau kaklo, ne veido zonoj buvo  - Elytė pasakė, kad šitose zonose kylantys spuogai rodo, jog šlamštinis maistelis vartojamas biggrin.gif Prisiminiau iš karto naktinius darbus ir naktipiečius McDonalde...  blush2.gif

Aha kartais ir man ant "pagurklio" iskyla spuogas. Reiks pastebet sasajas.
Gerai, kad parasei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odrey: 12 rugsėjo 2010 - 21:10
QUOTE(Odrey @ 2010 09 12, 21:55)
Nebent esu Kaune  lotuliukas.gif

Dabar mano oda yra tokios bukles, kad dazausi tik del grozio.

net neabejoju biggrin.gif

o tu kasdien daraisi aliejinius valymus? Neatsižvelgiant, koks mėnulis, ar mmm ir etc?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 12, 21:59)
abu gerai atrodo. pagal sudeti pirma turbut rinkciaus smile.gif

karsta.gif Taip ir padariusi esu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 12, 22:51)
net neabejoju  biggrin.gif

o tu kasdien daraisi aliejinius valymus? Neatsižvelgiant, koks mėnulis, ar mmm ir etc?

Saziningai kasdien, nepaisant ar esu pasidazius ar ne. cia man jau kaip dantis valyt iprociu patapo.
Atsakyti
odrey- na va pabandziau ir as darytis valyma su ricinos aliejum ir sezamo aliejum, na dar tik pora kartu, ir kol kas nezinau ,ka ir sakyti, iskilo klausimas-kai tepi aliejum veida, tai ir paakius tepi, ar dedi tose vietose kaip kauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 12, 22:51)
net neabejoju  biggrin.gif

nu gražiausia merginos biggrin.gif ar kaunas jus įpareigoja atrodyti gražiau nei vilnius? biggrin.gif angel.gif biggrin.gif
O jei rimtai ir į temą tai kol kas man Lavera Mangų šampūnas kažkaip nelimpa, esu seniau bandžius atrodė geras, o dabar plaukus pavelia blink.gif , neguli taip gerai.., ech tie plaukų poreikia pastoviai kinta smile.gif
Atsakyti