QUOTE(Satura @ 2010 09 12, 21:28)
veidui, kūnui - veikia regeneruojančiai
Smagu - brangiai kainuojančią priemonę beveik nemokamai pasigaminsi pati
Odrey, dar norėjau paklausti, ar savaitgalį dažaisi? Dėl grožio, saulės apsaugos, odos gydymo cinku, esančiu mineralinėse priemonėse?
Ir ar dėl hormoninio fono turi problemų dėl visokių spuogelių?
Jeigu neinu i miesta ar su kazkuo nesusutinku, tuomet ne, nesidazau. Nebent esu Kaune
Dabar mano oda yra tokios bukles, kad dazausi tik del grozio. Tfu tfu tfu tik nenusneket, nes savo oda esu patenkinta tik gerus puse metu.
O kas liecia spuogelius, tai pries mmm ant smakro visada ponaitis spuogas pasidoro ir nuo baltymu man isberia smakra.
Beje, dabar berasant prisiminiau. Kad pries metus turejau toki "cūda". Vienu metu pradejo kilti skausmingi raudoni spuogai apatinio zandikaulio kampuose. Nezinau kaip aiskiau apibudinti ta veido vieta
Na ta vieta zemiau ausu, kur zandikaulio kaulo pabaiga. Tikiuosi supratot apie kuria vieta kalbu
Tai va, ir kas keisciausia, tiesiog sinchroniskai, jeigu vienoj pusej spuogas iskilo, zinau kad ryte prabudus rasiu toki pat spuoga analogiskai kitoj pusej. Ir tie spuogai tokie spausmingi budavo. Nu kazkoks marazmas, ant veido nei vieno spuogo, o va ten po 3-4 is abieju pusiu. Kazkoks itarima keliantis procesas.
Nieko aisku as ypatingo nedariau, ir niekur nesikreipiau. Bet tuo metu atsirado problemu su
moteriskaja kuno dalim
. Ir zinokit tie spuogai, man ir parode sutrikima savo kune. Nes sulyg isgyjimu
ten, dingo mano spuogai. Ir lygiai taip pat buvo nutike ir antra karta. Dabar jau zinau, kad jeigu iskilo spuogas toj durnoj vietoj, reikia eit pas ginekologe.
Cia aisku ne i tema pavariau, bet gal kam nors padesiu su savo istorija
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 12, 21:28)
Tau gerai, kad tu tuos morkų žiedynus atpažįsti, aš ir mielai prisirinkčiau, tik kad nežinau, kaip atrodo
Esu tikta, kad ir tu zinai, kaip jis atrodo, tik nezinai, kad tai butent morka
As irgi tiesa sakant is googles nuotrauku suzinojau, kaip atrodo morka,paskaiciau kada tinkamas laikas rinkti, vat ir prisikyniau, vakar netycia atsiminus, kad gal jau laikas eit ieskot. o dabar rugsejis pats laikas joms rinkti.