Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

O kaip sudėtis šitų dviejų vaikiškų? Jau pasimesti baigiu... doh.gif
1. Weledos prausiklis su medetkom: Water (Aqua), Coco-Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan), Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*.
* from natural essential oils
2. Logona prausiklis: Aqua [Water], Lauryl Glucoside, Glycerin, Parfum [Essential Oils], Polyglyceryl-6 Dicaprate, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Calendula Officinalis [Calendula Officinalis Flower Extract]*, Prunus Dulcis [Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil]*, Hydrogenated Lecithin, Maris Sal [Sea Salt], Betaine, Sodium PCA, Phytic Acid, Citric Acid
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 12, 16:13)
nubrauktą raudoną šaukštelį emulsinio vaško ir tiek pat - bičių (lašeliais),

reikėjo ne abu, o kurį nors vieną. Nes bičių vaškas kaprizingesnis, ne visuomet idealiai sujungia fazes. Bandyk tą atsiskyrusį vandenį nupilti, į likusią masę įdėti gal emulsinio vaško daugiau, vėl viską pašildyti ir sulašinti vandenį į bendrą masę 4u.gif
Atsakyti
Gal galit patarti kokia valancia kauke veidui nusipirkti? Molio naudoti negaliu nes labai sausina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 12, 16:07)
Gal galit patarti kokia valancia kauke veidui nusipirkti? Molio naudoti negaliu nes labai sausina doh.gif

O baltą molį bandei? Mano oda irgi sausėja nuo molių, o balto molio kaukytės su paturbinimais ir aliejumi ir pavalo, ir paskaistina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 09 12, 13:46)
Nu Jūs duodat  doh.gif  Pvz. aš prieš pirkdama ir prieš ką nors rašydama, pasidomiu  cool.gif apie Sodium Lauryl Sulfoacetate matau jau atsakė, o dėl glicerino, tai Lavera teigia, kad naudoja augalinį:
http://www.lavera.de...html?&L=1#c2261

na atsiprasau,del situ tai tikrai galejau pati issiaiskint,bet esme buvo-kuris geresnis,kazi ar buciau kur radus atsakyma...
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 12, 16:25)
jei jau naudos mazas vaikas, as paieskociau trecio biggrin.gif
(be Sodium Lauryl Sulfoacetate ir sodium coco-sulfate)

sorry uz ikyruma,bet kokios sudetines dalys galetu buti geresnes,jei jas imanoma ivardint ...
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 12, 15:16)
Cia visos liaupsinate butent balinancia aloe pasta ar kuri-kuria? ax.gif jei balinancia, tai ir man reikia tongue.gif

Aš kalbėjau apie balinančią, Diva taip pat mirksiukas.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 12, 15:25)
jei jau naudos mazas vaikas, as paieskociau trecio biggrin.gif
(be Sodium Lauryl Sulfoacetate ir sodium coco-sulfate)

Gal kokį parekomenduotumėt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 12, 16:35)
Aš tai liaupsinu Sensitive pastą  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aš irgi nusipirkau sensitive. Po poros valymų galiu pasakyti, kad ji tikrai bus skalsesnė už Urtekram pastas, nes jos tiek daug nereikia, ir taip labai suputoja. Gaivumas ir slidumas burnoj wub.gif .
Atsakyti
gražus blogas smile.gif Nekertu nė žodelio, bet pažiūrėkit, kaip jai LL pudra odą išlygina wink.gif Ir koks linksmas kabukis biggrin.gif
Atsakyti
Ka tik gryzau is sodybos. Kiek gerio prisirinkau wub.gif
Pavalgiau pusrycius, pasiemiau bliuduka, ilipau i botus ir isejau laukais lotuliukas.gif
tai prisirinkau laukiniu morku seklu ziedynu, apyniu spurgu, ir uztikau vietele kur daaaug varnalesu. Si karta nekasiau, palauksiu tinkamo laiko spalio pabaigoj smile.gif
Is morku seklu darysiu istrauka.O ka paskui su ja darysiu dar nezinau, svarbu, kad kazka pasidaryt paciai lotuliukas.gif O rimtai, kur paskui man ja naudot tai pasidarysiu,aa? doh.gif
Apynius maisysiu su dilgelem (kuriu vasara prisirinkau) ir virsiu nuovira plaukams. Zodziu kaip chamekelis ruosiuosi ziemai.
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 12, 21:13)
Is morku seklu darysiu istrauka.O ka paskui su ja darysiu dar nezinau, svarbu, kad kazka pasidaryt paciai  lotuliukas.gif  O rimtai, kur paskui man ja naudot tai pasidarysiu,aa?  doh.gif

veidui, kūnui - veikia regeneruojančiai cool.gif Smagu - brangiai kainuojančią priemonę beveik nemokamai pasigaminsi pati bigsmile.gif

Odrey, dar norėjau paklausti, ar savaitgalį dažaisi? Dėl grožio, saulės apsaugos, odos gydymo cinku, esančiu mineralinėse priemonėse? Ir ar dėl hormoninio fono turi problemų dėl visokių spuogelių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 12, 20:13)
Ka tik gryzau is sodybos. Kiek gerio prisirinkau  wub.gif
Pavalgiau pusrycius, pasiemiau bliuduka, ilipau i botus ir isejau laukais  lotuliukas.gif
tai  prisirinkau laukiniu morku seklu ziedynu, apyniu spurgu, ir uztikau vietele kur daaaug varnalesu. Si karta nekasiau, palauksiu tinkamo laiko spalio pabaigoj smile.gif
Is morku seklu darysiu istrauka.O ka paskui su ja darysiu dar nezinau, svarbu, kad kazka pasidaryt paciai  lotuliukas.gif  O rimtai, kur paskui man ja naudot tai pasidarysiu,aa?  doh.gif
Apynius maisysiu su dilgelem (kuriu vasara prisirinkau) ir virsiu nuovira plaukams. Zodziu kaip chamekelis ruosiuosi ziemai.

Tau gerai, kad tu tuos morkų žiedynus atpažįsti, aš ir mielai prisirinkčiau, tik kad nežinau, kaip atrodo g.gif
Atsakyti
Sužinojau, kad ir persikas.lt turės LL pudrų mėginukų, tik nežinau kokiomis kainomis smile.gif

Saturos įdėtam bloge pažiūrėjus į tą nuotrauką, kur LL pudra, supratau kad man REIKIA išbandyt šią pudrą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 12 rugsėjo 2010 - 20:29