Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Babi* @ 2010 09 12, 12:16)
Praudonintas dalykas blogas.

Dėl gliceryn, tai kaip aš suprantu jis nėra sintetinis, tačiau išgautas iš gyvūnų g.gif

Radau Versmės įdėtą postą apie SLS ir pabrauktą ingredientą:
Gerasis:
Sodium Lauryl Sulfoacetate - Natrio laurilsulfoacetatas Paviršiaus įtempio mažinimo medžiaga/valiklis/putodaris
Blogasis:
Natrio laurilsulfatas / lauretsulfatas - Tai paviršinio aktyvumo medžiagos, naudojami šampūnuose, vonios dušo priemonėse, dantų pastose. Išgaunami iš naftos, todėl pigūs. Nors priemonės su šia medžiaga gerai plauna ir putoja, tačiau tai ypač šiurkštus detergentas, dirgina akis, sudaro galvos odos atplaišas, panašias į pleiskanas, odos bėrimus ir kitas alergines reakcijas
Ir angliškai:Sodium lauryl sulfoacetate vs. Sodium lauryl sulfate
Although an ingredient's name may sound similar to another, it does not mean that the molecules are similar with respect to shape, size, performance or even function. Sodium Lauryl Sulfoacetate sounds similar to Sodium Lauryl Sulfate, however, the two molecules are quite different from each other. Sodium Lauryl Sulfoacetate is a large molecule ingredient. Large molecule ingredients are considered to be mild, gentle, and non-irritating, as they cannot penetrate the skin. In contrast, Sodium Lauryl Sulfate is a small molecule ingredient, and is capable of penetrating the skin, which can increase the occurrence of skin irritation.

aha,tai laurilsulfoacetatas- geras, o laurilsulfatas- blogas.reiks isidemet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 12, 12:29)
Aš irgi laukiu tai pastai nuolaidos būtent Droge, nes ten iš tikrųjų pigiausia gaunasi ax.gif

Beje, man ką tik pavyko padaryt užsakymą iš LL yahoo.gif Satura, šešėliai bus biggrin.gif

kai užmatysit, parašykit - už 15 litų ir aš mielai nusipirkčiau išbandyti drinks_cheers.gif

jėga thumbup.gif Vistik naršyklė buvo kalta, tai tas ištaisoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 11, 21:05)
šiandien? Iki kada ta akcija galios? wink.gif

Vakar pirkau Droge be nuolaidos, 20 Lt su kapeikėlėm. Išbandžiau - na, super thumbup.gif Dantukai slidūs slidūs, smagiai putoja, užtenka nedidelio žirniuko, maniškė balinanti. Skonis, kvapas - nešokiruos pereinant nuo sintetinių biggrin.gif Žiūrėsiu ar pašviesins su laiku rolleyes.gif
Atsakyti
Gal esat bandžiusios šį paakių serumą? Arba kaip vertintumėt jį? 4u.gif

http://www.cleopatra...tails.php?id=15
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 09 12, 12:16)
Praudonintas dalykas blogas.

Dėl gliceryn, tai kaip aš suprantu jis nėra sintetinis, tačiau išgautas iš gyvūnų g.gif

Ar tikrai blogas??? Čia juk diskutuotinas klausimas, jis kaip ir augalinės kilmės, išgautas iš kokosų berods g.gif

Glicerinas gyvulinės kilmės? Tik sintetinį ir augalinį žinau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 12, 10:46)

Pirmasis Lavera  - Sodium Lauryl Sulfoacetate (cia nepanasu i SLS ???) , Lauryl Glucoside, Sucrose Laurate, Glucose Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate

Be to Laveroj raso kad yra glycerin, ir nepazymi,kad tai augalinis. tai reik suprast kad sintetinis?

Nu Jūs duodat doh.gif Pvz. aš prieš pirkdama ir prieš ką nors rašydama, pasidomiu cool.gif apie Sodium Lauryl Sulfoacetate matau jau atsakė, o dėl glicerino, tai Lavera teigia, kad naudoja augalinį:
http://www.lavera.de...html?&L=1#c2261

Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 09 12, 12:46)
Nu Jūs duodat  doh.gif  Pvz. aš prieš pirkdama ir prieš ką nors rašydama, pasidomiu  cool.gif apie Sodium Lauryl Sulfoacetate matau jau atsakė, o dėl glicerino, tai Lavera teigia, kad naudoja augalinį:
http://www.lavera.de...html?&L=1#c2261

Babi, ragana, ačiū, kad čia aptarėt sudėtis, man jau lengviau apsispręsti 4u.gif

QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 12, 11:08)
Kitą kartą prašom iš karto pasigirti, kad taip pigiai nusipirkai mirksiukas.gif . O dar geriau būtų, kad ir iki kada akcija tęsiasi parašytum - būtų super - ne vienai pinigėlių sutaupytum smile.gif

pioneer.gif
Atsakyti
Panos, pagelbėkit 4u.gif

Taigi viriau kremą šiandien pirmą sykį, jau buvau apsidžiaugusi, kad gavosi, kol nepamačiau, kaip dailiai atsiskyręs vanduo dugne smile.gif Ką galėjau padaryti ne taip ir kaip galėčiau išgelbėti tą makalą visą? Ėmiau ~40 ml vandens, ~50 ml sviestmedžio ir sezamų mišinio, nubrauktą raudoną šaukštelį emulsinio vaško ir tiek pat - bičių (lašeliais), dar lašinau eko konservanto 15 lašų.

Ištirpinau vašką, sudėjau aliejus. Jiems ištiprus, iš gretimai sušilusio vandens (temperatūra, manau, turėjo būti tikrai panaši) sėmiau po kelis lašus, lašinau, maišiau. Pravėsus supyliau konservantą. Maišiau viską gal 10 min, sudėjus. Mažai? Daug? mažai vaško? g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 11, 20:54)
Mergičkos, Droge ši pasta be akcijų  beveik 20 Lt. Aš paskaičius atsiliepimus nutariau nusipirkt ir kaip tik pataikiau ant akcijos bigsmile.gif , tai kainavo 15 Lt.
Cia visos liaupsinate butent balinancia aloe pasta ar kuri-kuria? ax.gif jei balinancia, tai ir man reikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 12, 13:25)
Ar tikrai blogas??? Čia juk diskutuotinas klausimas, jis kaip ir augalinės kilmės, išgautas iš kokosų berods g.gif

Glicerinas gyvulinės kilmės? Tik sintetinį ir augalinį žinau mastau.gif

Aš buvu radusi, kad jis sintetinis, ir dabar dar čia pažiūrėjau, kad negerietis, bet negaliu ginčytis, dar nesu asė sudėčių tikrinime.

Apie gliceriną radau Monicos postą:
Glicerinas tai įprastinis glicerolio pavadinimas. Tai paprasčiausias trihidroksilis alkoholis. Jo yra augaliniuose ir gyvūnų kilmės riebaluose, kuriuose yra 10% glicerino gliceridų pavidalu.
Poveikis:
Žymiai pagerina epidermio minkštumą ir elastingumą. Prasiskverbia į giliąsias raginio sluoksnio zonas bei lieka ten, užtikrinant odai tinkama drėkinimą, riboja transepiderminį vandens netekimą.
Kaip suprantu gali būti ir gyvūninės kilmės, ar nusišneku? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 12, 09:46)
tai man idomu, kuris cia savo sudetim tada geresnis,gal kas zinantis pakomentuotu:

jei jau naudos mazas vaikas, as paieskociau trecio biggrin.gif
(be Sodium Lauryl Sulfoacetate ir sodium coco-sulfate)

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 12, 14:13)
Panos, pagelbėkit 4u.gif

Taigi viriau kremą šiandien pirmą sykį, jau buvau apsidžiaugusi, kad gavosi, kol nepamačiau, kaip dailiai atsiskyręs vanduo dugne smile.gif Ką galėjau padaryti ne taip ir kaip galėčiau išgelbėti tą makalą visą? Ėmiau ~40 ml vandens, ~50 ml sviestmedžio ir sezamų mišinio, nubrauktą raudoną šaukštelį emulsinio vaško ir tiek pat - bičių (lašeliais), dar lašinau eko konservanto 15 lašų.

Ištirpinau vašką, sudėjau aliejus. Jiems ištiprus, iš gretimai sušilusio vandens (temperatūra, manau, turėjo būti tikrai panaši) sėmiau po kelis lašus, lašinau, maišiau. Pravėsus supyliau konservantą. Maišiau viską gal 10 min, sudėjus. Mažai? Daug? mažai vaško? g.gif

4u.gif gal dar sujungsi. as kazkada esu pasildzius ir ilgai ilgai maisius ir susijunge.

smile.gif kiek gramu vasku? kodel naudojai biciu, o ne vien emulsini?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 12, 15:16)
Cia visos liaupsinate butent balinancia aloe pasta ar kuri-kuria? ax.gif jei balinancia, tai ir man reikia tongue.gif

Aš tai liaupsinu Sensitive pastą wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti