Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Babi* @ 2010 09 11, 19:16)
Etama, labai labai lauksiu atsiliepimų apie LL smile.gif
bus! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš kaip šarka, ką perskaitau apie jusų atsiliepimus, to ir man reikia. Šiandien ėjau pro Eurovaistinę, tai prisiminiau kaip kažkuri rašė, jog ten Aloe dent pastų yra. Nusipirkau sensitive, nes urtekramas baigiasi, violey dar negreit bus, o dantis su kažkuo reikia plauti. Dabar, jei pasibaigtų natūrali pasta, turbūt geriau su niekuo neplaučiau dantų, nei su ta colgate kuri dar voliojasi kažkur namie...
Gerai kažkur išskaičiau, kad domėjimasis ekologija smegenis paveikia negrįžtamai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Diva:), o kaip tau Aloe dent kainos ir kiekybės (kaip ilgai) santykis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dobiliukė: 11 rugsėjo 2010 - 19:27
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 11, 20:17)
Aš kaip šarka, ką perskaitau apie jusų atsiliepimus, to ir man reikia. Šiandien ėjau pro Eurovaistinę, tai prisiminiau kaip kažkuri rašė, jog ten Aloe dent pastų yra. Nusipirkau sensitive, nes urtekramas baigiasi, violey dar negreit bus, o dantis su kažkuo reikia plauti. Dabar, jei pasibaigtų natūrali pasta, turbūt geriau su niekuo neplaučiau dantų, nei su ta colgate kuri dar voliojasi kažkur namie... 

Kiek si pasta kainuoja Euro vaistinej? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 11, 20:20)

Be nuolaidos - 23,38, o su 15 proc. nuolaida(su medaus kortele) - 19,87 (pasižiūrėjau į čekį).
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 11, 19:22)
CUP'e maciau mirksiukas.gif

buvau cupe ir neradau, o kurioje vietoje?
as ziurejau prie visu sampunu ir paskui probegomis per visur, bet blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 11, 19:20)

QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 11, 19:25)
Be nuolaidos - 23,38, o su 15 proc. nuolaida(su medaus kortele) - 19,87

Mergičkos, Droge ši pasta be akcijų beveik 20 Lt. Aš paskaičius atsiliepimus nutariau nusipirkt ir kaip tik pataikiau ant akcijos bigsmile.gif , tai kainavo 15 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 11 rugsėjo 2010 - 19:55
šiandien? Iki kada ta akcija galios? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 11, 20:05)
šiandien? Iki kada ta akcija galios? wink.gif

Oi, ne. Aš pirkau prieš kokį mėnesį ax.gif , tik norėjau pasakyt merginoms, kad Droge tiek pat kainuoja be akcijos kaip Eurovaistinėje su akcija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 09 11, 18:48)
Nes netinka smile.gif Specialiai gamintojo neklausėm, tiesiog taip nurodyta ant etiketės.

Klausiau, nes idomiai skamba- misriai odai...veidui netinka... g.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 10, 00:16)
semi mate-pusiau matine?
tai visgi pati paciausia ar kelia kazkokias problemas?

Taip, pusiau matinė.
Kaip jau minėjau - pati geriausia iš naudotų, nes nuo kitų iš viso žiauriai berdavo ir kimšdavo poras. Matote, esu labai jautrios odos savininkė, tad nederėtų mano patirties pritaikyti sau schmoll.gif Nes šiaip EM semi-matte labai natūraliai atrodo, puikiai maskuoja (mano akimis, geresnio maskavimo ir nereikia dieniniam makiažui), neturi akis badančio žerėjimo...
Atsakyti
Vis ieškau natūralaus šampūno vaikams ir nelabai randu iš ko rinktis unsure.gif Pvz. kuris iš šių būtų geriausias?
http://www.ekolinija...vera-200ml.html
http://www.ekolinija...kram-250ml.html
http://www.ekolinija...kram-250ml.html
Satura dar minėjo kažkokį Logonos persikinį, bet tokio neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 11, 20:40)
buvau cupe ir neradau, o kurioje vietoje?
as ziurejau prie visu sampunu ir paskui probegomis per visur, bet blink.gif

Eurokose prie šampūnų/kondicionierių pačioje viršutinėje lentynoje wink.gif

Dar Akropolio Eurokose yra, kai įeisi per duris, tai pačiame gale per vidurį mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti