Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(ashtri @ 2010 09 11, 13:17)
Nes prie jų asortimento nieko panašaus neradau  lens.gif

Tai dabar pasispalvosiu po chna kaukės?  g.gif

nete nėra įdėta, bet gyvai yra smile.gif

čia ievvvva turėtų prisiimti dabar atsakomybę biggrin.gif O kaip rusiškai ant pakelių parašyta? Gal nufotografuoti gali, ar perrašyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 11 rugsėjo 2010 - 12:30
QUOTE(Babi* @ 2010 09 10, 18:33)
Etama, dėl spalvų gali parašyti LL laišką, jie man patarė kokios spalvos tiktų. LL man patinka už tai, kad rūpinasi klientais ax.gif
O per kiek laiko atraso? savaitgali gal nelabai ten kas sedi g.gif mat siandien jau noreciau uzsisakyti... rolleyes.gif
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 11, 11:00)
Miargai!!  O jus zinote apie sia dantu pasta??
Ar esate kas bandziusi ir ar yra pirkti LT??? Viespaciausiai- kokie atsiliepimai uzsienio forumuose blink.gif - belenkaip balinanti, geriu geris.Tik as vieno nesuprantu- cia ji juoda? blink.gif  Juodos spalvos?? Atseit isbalina neitiketai stebuklingai g.gif 
Butinai noriu isbandyti!
Aha, yra pirkti LT , bet idomu ar kas bande- gal eilinis pletkas.
Kaip tik siandien norejau rasyti, klausti ar yra realiai balinanciu natur. pastu. Tai kaip supratau, jamsi? Laukti atsiliepimu? biggrin.gif
QUOTE(Satura @ 2010 09 11, 12:44)
MB nesiterlioja su jais, aš viena naudoju vakarais - jie tikrai puikiai šveičia  bigsmile.gif
milteliai tokie rusiški, Aliejaus parduotuvėse kainuoja 4-5 litus smile.gif
Kaip malonu skaityti apie gerus daiktus zema kaina lotuliukas.gif irgi ieskosiu. dabar kartas nuo karto gintaro pudros ant pastos uzsidedavau, bet nei silta nei salta man nuo jos g.gif

Papildyta:
QUOTE(Sulu @ 2010 09 10, 11:45)
Etama, kaip baigėsi Mėtos ekstrakto paieškos?
Pradėjau gerti Jadvygos arbatą nuo plaukų slinkimo, atsiliepimus parašysiu baigusi pirmąją pakuotę.
Beje, geri 30nr.? as galvoju ar gerti i vidu, ar plaukams naudoti. jei gausiu ekstrakto, arbata eis i vidu biggrin.gif o jei negausiu, tada i virsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 11, 13:32)
Beje, geri 30nr.? as galvoju ar gerti i vidu, ar plaukams naudoti. jei gausiu ekstrakto, arbata eis i vidu biggrin.gif  o jei negausiu, tada i virsu biggrin.gif

Taip,30 nr. Geriau turbūt į vidų ax.gif
O ekstraktą savo tai pagadinau doh.gif pridėjau pantenolio, kviečių proteinų, tai plaukai taip elektrinasi, gerai, kad tik likutis buvo belikęs.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 11, 13:30)
nete nėra įdėta, bet gyvai yra smile.gif

čia ievvvva turėtų prisiimti dabar atsakomybę biggrin.gif O kaip rusiškai ant pakelių parašyta? Gal nufotografuoti gali, ar perrašyti?

Bent jau Kaune tai nera, nes as ka tik is ten biggrin.gif - norejau lazdyno riesutu aliejaus dar- bet pas juos tik rafinuotas.Grizau nieko nepesusi biggrin.gif , uztai maciau kanapiu pastos blink.gif - kazin kam ji naudojama ? biggrin.gif

Kaip tik siandien norejau rasyti, klausti ar yra realiai balinanciu natur. pastu. Tai kaip supratau, jamsi? Laukti atsiliepimu?  biggrin.gif

Nezinau, dar mastau...Kadangi namuose siuo metu kaip ir nera pastos biggrin.gif , tai reikes pirkti Aloe, o iskart abi - gaal siek tiek veliau, uz pastas 50 lt kazkaip gaila vienu metu smile.gif , o dar is violey keliaus viena biggrin.gif
Beja, Aloe ta balinancioji man visai pakankamai balina- ta prasme, nera kad :Ahoi, ponas bebre! Bet tikrai neapsinesa ir tikrai nera tokie dantys, kaip siuo metu pvz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 11 rugsėjo 2010 - 13:23
QUOTE(Satura @ 2010 09 11, 13:30)
O kaip rusiškai ant pakelių parašyta? Gal nufotografuoti gali, ar perrašyti?

Blizgus pakelis, atsispindi nuotraukoj.
Bandau rašyt blush-anim-cl.gif
Sredstvo dlia okraski i ukreplenija voloc. XNA. iranskaja naturalnaja. Dlia liubovo tipa volos.
Lietuviškai rašo, kad tai priemonė plaukų dažymui ir stiprinimui. Naudojant chna, atsižvelgiant į plaukų pradinę spalvą, ilgį ir dažymo laiką, galimi įvairūs atspalviai (nuo auskinio iki tamsiai kaštoninio).
Pačioje pabaigoje, po aiškinimų kaip išgauti įv. atspalvius, yra vienas sakinys: "Plaukų stiprinimui mase padengti plaukų šaknis. Laikyti 5 min., išplauti šampūnu." Kitur po ilgiau laikyt reikia. Tai gal neparyžėsiu po 5 min. rolleyes.gif
Atrodo taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 11 rugsėjo 2010 - 13:27
QUOTE(agnuta @ 2010 09 11, 09:08)
bigsmile.gif Kaip šaunu 4u.gif Gal ir aš kada sulauksiu tokio stebuklo rolleyes.gif Bet pradžiai užtektų, kad jis man ką nors natūralaus parneštų, o paskui gal kada nors ir sau parsineš biggrin.gif

4u.gif
supere, o su kokia tada pavyko? Aš mozilla naudoju.

Opera. Firefox'as irgi buna pastreikuoja.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2010 09 11, 13:41)
Taip,30 nr. Geriau turbūt į vidų  ax.gif
O ekstraktą savo tai pagadinau  doh.gif pridėjau pantenolio, kviečių proteinų, tai plaukai taip elektrinasi, gerai, kad tik likutis buvo belikęs.
as tai su tais pagerinimais atsargesne, i maza kieki bandau visada rolleyes.gif as turiu tu visokiu paturbinimu, bet taip nieko dar ir neisbandziau dar, tik perku, perku biggrin.gif . tikiuosi man neelektrins doh.gif
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 11, 14:15)
Nezinau, dar mastau...Kadangi namuose siuo metu kaip ir nera pastos  biggrin.gif , tai reikes pirkti Aloe, o iskart abi - gaal siek tiek veliau, uz pastas 50 lt kazkaip gaila vienu metu smile.gif , o dar is violey keliaus viena biggrin.gif
Beja, Aloe ta balinancioji man visai pakankamai balina- ta prasme, nera kad :Ahoi, ponas bebre! Bet tikrai neapsinesa ir tikrai nera tokie dantys, kaip siuo metu pvz.
jau pastoms 50lt tai tikrai doh.gif
aloe tai si pasta?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 11, 14:48)
aloe tai si pasta?

Uoj ne, si
Atsakyti
O per kiek laiko atraso? savaitgali gal nelabai ten kas sedi g.gif mat siandien jau noreciau uzsisakyti... rolleyes.gif

Porą kartų rašiau vakare, tai rotojaus dieną apie pietus atrašo. Dar vakar dienos metu susirašinėjau, tai atrašė labai greitai. Tik savaitgaliais manau tikrai neatrašys. Internetiniame puslapyje rašo: Customer Service Tel. 01482 640619 – Monday to Friday 9am-5pm, tai manau, tuo metu ir atrašinėja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 11 rugsėjo 2010 - 14:21
Diva, berods jus pirkote neroli ant triju?kaip ji ispilstet?turiu omeny i kokis indelius? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bozkakoszka20: 11 rugsėjo 2010 - 14:28
štai čia dar yra nerolio... ale bet Kaunas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbuzu: 11 rugsėjo 2010 - 14:35
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 09 11, 15:28)
Diva, berods jus pirkote neroli ant triju?kaip ji ispilstet?turiu omeny i kokis indelius? 4u.gif

Aha, pirmaji karta pirkome trise smile.gif Na, ten komedijos tokios buvo is tikro, sunkokai doh.gif , nepasidalinsi lygiai lygiai - viena kiek zinau vargo issitraukdama su svirkstu ( jau nepamenu, bet zinau, kad buvo galvosukis) , as su ta pacia pipete, kuri yra nerolio buteliuke persilasinau i 10 ml stiklini buteliuka( turejau nuo aliejaus kazkokio) , o treciai atiteko su visu buteliuku. Taip jau lygiai, lygiai sunku issidalinti, gal vienai kokie 9 ml, kitai 11 ml gausis, bet koks gi labai skirtumas-svarbu isbandyti smile.gif
O issipilstyti tik dvejoms reikes, treciai liks su orig.buteliuku- na, i koki stiklini butelaiti nuo kokios pasibaigusios priemones, gerai isplauta, isdziovinta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 11 rugsėjo 2010 - 14:38