Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Etama @ 2010 09 07, 21:29)
Kazka skaiciau, kad lyg ir apie pirkima kalbejot, bet prazioplinau adresa doh.gif gali gal placiau apie visa ta uzsakyma?  biggrin.gif ar cia OT gausis ax.gif nerandu tam psl. jokiu salygu del uzsakymu ar pan. doh.gif tai galiu pasiimti visus parduotuves siulomus miniukus?  biggrin.gif

taip, gali, tik su kiekiu siek tiek ir siuntimo kaina dides, tik tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 00:07)
Victorious, į kokias konkrečiai žiūri? Turėjau gal su baltąja arbata, tai neįvertinau, man buvo per riebu, per lipnu ir nepatiko

Mąstau apie valančią veido kaukę su mėtomis ar atpalaiduojančią su lotosu ir žaliaja arbata.
Atsakyti
Ernesin, ar tavoji Bellapierre buvo biri? ziuriu kiekius, mastau ka cia pirkti doh.gif dilema doh.gif
Atsakyti
Beje, supratau, kad man labai labai netinka als, issiploviau galva sian su ciel d'azur sampunu ir galvoje vos ne zaizdeliu, saseliu prisidare doh.gif niezti labai:/
Vien tuo dziaugiuos, kad dabar zinosiu, kad jo man reikia vengti:/
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 07, 13:12)
yra juk net naktine mineraline pudra, tik nepamenu kurios firmos, butent nakciai pasipudruoti, problematinei, riebiai ir spuoguotai odelei smile.gif Merginos sake, kad efektas teigiamas

Kaip įdomu, gal pamenu kur skaitei?

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 07, 14:32)
DAR NORIU SVIESESNES  IR TOS UZBAIGIMUI, BE TO KOL KAS NESUPRANTU, KAS TAS PAGRINDAS, GAL TAI TA PATI PUDRA TIK TAIP PAVADINTA:)

Bent jau MM ten kur pudros tai iš viso tik bespalvės trys įdėtos ir svio, man atrodo kaip kas nori taip ir vadina, man tas pagrindas kaip elementari mineralinė pudra.

QUOTE(agnuta @ 2010 09 07, 14:37)
ernesin kaip supratau, naudoja MM pagrindą kaip pudrą smile.gif
Taip.

QUOTE(Etama @ 2010 09 07, 15:04)
Del laveros apelsininio-esu uzfiksavus, kad kazkurioms greiciau suriebindavo plaukus ir matyt nusausindavo galvos oda. Gal blog'e rase. Nzn, gal kada ir bandysiu, vistiek kazkodel traukia jis mane biggrin.gif

Man pagal susiriebalinimo greitumą Lavera šampūnai eitų tokia tvarka: Migdolų, Mangų, Rugiagėlių ir Apelsinų, taigi jis kaip ir geriausiai būtų šiuo atžvilgiu, o dėl galvos odos sausinimo tai nei su vienu nei karto to nepastebėjau.

QUOTE(Satura @ 2010 09 07, 15:31)
tu būtinai apsipirk ir mums papasakosi, kaip EM miltelius iš rollsų be nuostolių (nutrupėjimų, apibyrėjimų, išsitepimų) bandei ant vokų užnešti  biggrin.gif

O tie rolls'ai be to blogiuko?

QUOTE(Satura @ 2010 09 07, 15:53)
kaip gerai, kad rašot - jau aišku, kuo skirias kabukis nuo to plokščio  drinks_cheers.gif Dar dėl įtrynimo. Įtrina ir vistiek nesikemša??  4u.gif

Nieko nekemša, net kaip jūs pasakytumėte "neužpildo poros".

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 07, 16:27)
TAI AR neesate naudojusios Madaros zoleliu kuno prausiklio su metomis?  biggrin.gif 

Palomina naudojusi.

Papildyta:
QUOTE(Odrey @ 2010 09 07, 19:33)
O sitas sepetukas bent is nuotraukos man atrodo pakankamai siurkstus, galvojant apie tai, kad juo reikia trinti veido oda. Biri pudra nuo mineralines tuo ir skiriasi, kad ja reikia itrinti i veida, o ne tik padengi jau padazyta pavirsiu.

Turiu tokį iš MM - labai švelnutis.

QUOTE(agnuske @ 2010 09 07, 19:46)
ernesin, o MM pudros 8 g kainuoja 63 LT blink.gif  kiek laiko uzteks?? beje kokia spalva sviesiai odai- fair light ar light reiktu g.gif
ar reikia ir to maskuoklio, ar pilnai maskuoja vien pati pudra?

Taip. Aš pirkau tokį variantą.
Apie tas spalvas negaliu nieko pasakyti nes nesu gyvai mačiusi ax.gif

QUOTE(agnuske @ 2010 09 07, 20:45)
o tai dekui uz ideja, as irgi ta pati padariau cool.gif  MM meginuku kazkodel nesiuncia, tai pagalvojau uzsisakysiu is cia ir tikusi atspalvi poto is MM smile.gif
MM ir BxM spalvos skiriasi, nors gali vadintis ir taip pat.

QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 07, 23:29)
Ernesin, ar tavoji Bellapierre buvo biri? ziuriu kiekius, mastau ka cia pirkti doh.gif  dilema doh.gif

Biri.
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 07, 22:25)
ten yra spec skyrelis "nemokami meginukai", kai idedi i krepseli, rodo 0,00lt
cia: http://www.barexmine...ex.php?cPath=25

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 07, 22:30)
aha smile.gif tik, Etama, po to dar paspausk skyreli "maskuokliai" ir pamatysi  ten nemokama maskuoklio meginuka, po to spausi "pirkti", "testi","pasirinkti siuntima" ir t.t.

QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 07, 23:07)
thumb_yello.gif friends.gif
QUOTE(ernesin @ 2010 09 08, 00:23)
Man pagal susiriebalinimo greitumą Lavera šampūnai eitų tokia tvarka: Migdolų, Mangų, Rugiagėlių ir Apelsinų, taigi jis kaip ir geriausiai būtų šiuo atžvilgiu, o dėl galvos odos sausinimo tai nei su vienu nei karto to nepastebėjau.
Reiks pasiskaiciuoti ir gal abu nusipirkti isbandyti. Ir sante, ir lavera traukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 07, 23:07)
krepselyje 7 skirtingi meginiai biggrin.gif aisku, kiekvieno galima tik po 1? siuntimo kaina raso 8lt nereg. ir 12lt reg. pastu cool.gif ryt uzsisakysiu, gal dar paprotinsit kuo nors hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 07, 19:46)
ernesin, o MM pudros 8 g kainuoja 63 LT blink.gif  kiek laiko uzteks?? beje kokia spalva sviesiai odai- fair light ar light reiktu g.gif
ar reikia ir to maskuoklio, ar pilnai maskuoja vien pati pudra?

Apie laiką pamiršau parašyti, niekada neatkreipiau dėmesio kuriam laikui užtenka, bet turbūt maždaug 2,5-3mėn, naudoju praktiškai kasdien mirksiukas.gif Pasistengsiu šį kartą užfiksuoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
žiūriu apie mineralines prakalbot, aš saviškę tai pirkau čiačia , kadangi tai buvo pirmoji mano ir dar tada išvis nieko nežinojau apie jas, tai likau sužavėta apžavėta po pirmojo pasibudravimo, tikrai, kai pas tikrai gan probleminė oda ir poros linkusios kimštis, tai po meneralkės naudojimo jos būklė pagerėjo ir šiaip toks lengvas geras jausmas wub.gif tik tolygiai paskirstyt man sudėtinga, ypač skaistalus, na bet gali būt, dabar jūsų postus pasiskaičius, kad ne tokį šepettuką nuadoju.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 06, 22:27)
As norejau laveros apels., bet apsigalvojau, nes susidariau nuomone, kad gali nusausinti galvos oda.

mano sesei sis sampunas pats paciausias, sako kur jis anksciau buvo, jau vien del kvapo, o plaukai jos : saknys susiriebaluoja greitai, o galai nusauseje ir pasipute, tai jai galiukus kaip tik sulygino, siek tiek patiesino ir suglotnino, bandysiu dabar ir as kai tik pabaigsiu AO su zalia arbata smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 07, 06:49)
vakar bandžiau aviečių miltelius veidui ir supratau, kodėl visos juos taip giriat  drinks_cheers.gif Ten tikra vitamino C bomba  bigsmile.gif Veidas taip atsigavo, palygėjo, pabalo, kaip po gero miego biggrin.gif Kvapas nerealus - kaip aviečių uogienės  wub.gif

man ir avietes labiausiai patinka, turiu mango tai man jie nelabai ir kvapas idomus toks, paskui jauciasi ant veido. o avietes ir miegodama uzuodziu biggrin.gif ir is ties viedas buna zymiai skaistesnis thumbup.gif nesualergizavo 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 07, 18:34)
prisiminiau, kad EcoTools pas mus kosmetikos parduotuvėse yra, bet gamintojo puslapyje tokio plokščio šepetėlio neradau smile.gif

kokiose buna, man taip reiketu vieno kito ax.gif

kaifuoju ir as nuo nerolio wub.gif puse ipyliau mamukui, pagyre, sako tokio skanaus kvapo gyvenime nesu uosciusi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 07, 20:45)
O siaip nuo santes tarkim, lyginant su laveros apels., nesusiriebaluodavo/nesukrisdavo greiciau plaukai? Nesielektrindavo ar dar kokie fintai nesidarydavo? biggrin.gif

Matai, Sante gan senokai naudojau, gali būti išblėsę prisiminimai, bet tikrai prisiminčiau, jeigu man būtų netikęs šampūnas. Mano plaukai nėra greitai besiriebaluojantys, tik nuo OP šampūno greičiau sukrenta. Nei apelsinų, nei Sante šampūnas nepagreitino riebalavimosi. Dabar pagalvojau, jeigu man reikėtų rinktis kurį kartoti, imčiau apelsinų šampūną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 09 07, 23:12)
Mąstau apie valančią veido kaukę su mėtomis ar atpalaiduojančią su lotosu ir žaliaja arbata.

ta su lotosu ir nepatiko, o valančios nebandžiau smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 09 08, 00:23)
O tie rolls'ai be to blogiuko?

Nieko nekemša, net kaip jūs pasakytumėte "neužpildo poros".

panos, kartoju jums dar kartelį: nežinia, ar tas lizinas yra blogiukas. Jis naujas ingredientas, visokių yra nuomonių. Bet net Aubrey Organics, kuri iškritikavo mineralinę kosmetiką ir laiko ją praeitu etapu, atgyvena, deda liziną į savo super duper naujos kartos pudras, pagamintas iš augalinių miltelių. Tai gal nėra blogas tas lizinas?

o jį deda dėl gaminio švelnumo, slydimo pojūčio smile.gif

ir aš šiandien išsimaliavojau mineraline pagal LL filmuką laugh.gif Tai tikrai, kaip sakė Odrey, atrodo, tarsi kremine pudra tepta, sunkiai suprantu, kaip gaunasi toks efektas nuo miltelių. Ai, o pudravau LL produktu Nude Cover Up. Spalva tikriausiai gera, nebent geresnę kokią atrasčiau cool.gif

atradimas - gerai Dovish sakė, kad paprastam dieniniam variantui gerai ir kabukis. Sutaupiau pinigų thumbup.gif LL šepetėlis minkštas, švelnus, tankus, gerai dengia, net nežinau, ko dar iš jo galėčiau norėti ax.gif

eglute82, avietės nesualergizavo visai, kaip tik gerai labai atrodė veidas rolleyes.gif Ačiū tau labai 4u.gif

o EcoTools tai berods Douglas būna g.gif
Atsakyti