Miargai!! O jus zinote apie sia dantu pasta??
Ar esate kas bandziusi ir ar yra pirkti LT??? Viespaciausiai- kokie atsiliepimai uzsienio forumuose - belenkaip balinanti, geriu geris.Tik as vieno nesuprantu- cia ji juoda? Juodos spalvos?? Atseit isbalina neitiketai stebuklingai
Butinai noriu isbandyti!
Aha, yra pirkti LT , bet idomu ar kas bande- gal eilinis pletkas.
QUOTE(Odrey @ 2010 09 10, 17:32)
Va ka gavau i emeila is BrX minerals
Skelbiame Akciją-atrakciją, kurios metu:
Tris dienas, tris naktis registruotas prekių siuntimas jums NEKAINUOS VISIŠKAI! Nėra jokių apribojimų ar papildomų sąlygų! Tiesiog NEMOKAMAI!
Skelbiame Akciją-atrakciją, kurios metu:
Tris dienas, tris naktis registruotas prekių siuntimas jums NEKAINUOS VISIŠKAI! Nėra jokių apribojimų ar papildomų sąlygų! Tiesiog NEMOKAMAI!
Irodymas kad BxM ir MM dirba kartu, nes net akcijas tokias pat daro, vieną mėnesį vienam puslapyje, kitą - kitam
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 11, 11:00)
Miargai!! O jus zinote apie sia dantu pasta??
Diva:), yra Argital tema, man rodos, ten buvo atsiliepimas paliktas apie ją Bet taip labai neužsifiksavo, tai matyt, stebuklų pasta nepadarė arba aš kažką maišau
QUOTE(agnuta @ 2010 09 11, 11:23)
Diva:), yra Argital tema, man rodos, ten buvo atsiliepimas paliktas apie ją Bet taip labai neužsifiksavo, tai matyt, stebuklų pasta nepadarė arba aš kažką maišau
Taip, aciu, paskaiciau- Satura ja naudojo, rase, kad jokio labai balinancio poveikio nepastebejo. Nu bet kaip idomiai- mano drauge is GB mane siandien su varpais is pat ryto uzpuole telefonu - AR ZINAI TA PASTA? Na, neisbandes- nesuzinosi Ji tikrai juoda - Satura rase.
MB vakar klause, ar jau mes neturime jokios kitokios dantu pastos ? Siuo metu visiskai niekam tikusi Laveros Neutral namuose
Nu bet jau sitaip nieko nevalyt! Baigia dantys nuruduot, reikia greiciau gelbetis! Tai dar partysiu namo juoda dantu pasta
gerai balina dantu milteliai rusiski mes 1 induka sunaudojom ir tikrai pabalo dantys, ko nebuvo net nudojant chemine Blanx
QUOTE(agnuske @ 2010 09 11, 12:17)
gerai balina dantu milteliai rusiski mes 1 induka sunaudojom ir tikrai pabalo dantys, ko nebuvo net nudojant chemine Blanx
Satura, tu irgi pirkai dviejų rūšių juos, kaip jie jums?
pas mus buvo "seimyniniai juros mineralai", parasyta, kad balinantys. kitokiu rusiu tai tiesa nezinau kaip butu..
QUOTE(agnuske @ 2010 09 11, 12:22)
pas mus buvo "seimyniniai juros mineralai", parasyta, kad balinantys. kitokiu rusiu tai tiesa nezinau kaip butu..
Nieko nezinau apie toki dalyka ... Kur perkat ? Placiau prasome
Ar tai cia tie, kur senais senais laikais budavo tokiose plastikinese dezutese? Jei tokie, tai mane pykina kai voliojasi milteliai po burna... Gal jie maisosi kaip nors su vandeniu? Ar prisiberti i dantu pasta galima?
Diva:), na pabandyk tą juodąją, gal tau balins Bet jei TB dėl natūralumo ir dėl nepatirtų pojūčių, tai jam gali tiesiog pasidaryti baisu pamačius, kaip tu kažką juodo gromuluoji ir spjaudai. MB vien dėl to vaizdelio net pabandymui nepasirašė
MB nesiterlioja su jais, aš viena naudoju vakarais - jie tikrai puikiai šveičia Kita vertus, nepatenkinta esu pasta Farfalla, kurią naudoju, tai toks jausmas, kad ką milteliai nušveičia, ji į vietą grąžina. Ir dar dantys nuo jos pajautrėjo
milteliai tokie rusiški, Aliejaus parduotuvėse kainuoja 4-5 litus
Diva:), aš ant drėgno šepetėlio išsispaudžiu pastos ir tada gerai ją padažau į miltelius. Viskas sulimpa, susimaišo ir niekas po burną nesivolioja
QUOTE(ernesin @ 2010 09 11, 12:18)
Satura, tu irgi pirkai dviejų rūšių juos, kaip jie jums?
MB nesiterlioja su jais, aš viena naudoju vakarais - jie tikrai puikiai šveičia Kita vertus, nepatenkinta esu pasta Farfalla, kurią naudoju, tai toks jausmas, kad ką milteliai nušveičia, ji į vietą grąžina. Ir dar dantys nuo jos pajautrėjo
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 11, 12:24)
Nieko nezinau apie toki dalyka ... Kur perkat ? Placiau prasome
Diva:), aš ant drėgno šepetėlio išsispaudžiu pastos ir tada gerai ją padažau į miltelius. Viskas sulimpa, susimaišo ir niekas po burną nesivolioja
QUOTE(Satura @ 2010 09 11, 12:44)
Aliejaus parduotuvese dantims? Ar ju paskirtis kazkokia kitokia, nebutinai dantims? Nu prasyciau issamiau
Satura, o tu kiek pamenu esi bandziusi ir ta pasta- 1 laso koncentrata?
Ne nu, viskas- kazkuomi pasibalinti reikia dantis ir jokiu daugiau eksperimentu!!! Pakaks. Yra Aloe ir taskas.
Supratau del miltuku
jie praplėtė asortimentą: ten ir dantų pastų, ir kramtuškių iš maumedžio sakų, ir įvairių tepaliukų turi
QUOTE(Satura @ 2010 09 11, 12:47)
jie praplėtė asortimentą: ten ir dantų pastų, ir kramtuškių iš maumedžio sakų, ir įvairių tepaliukų turi
Čia aliejus.com parduotuvėse? Nes prie jų asortimento nieko panašaus neradau
Pirkau šian chna iš Drogo, sudėtyje - vien chna. Buvo dviejų rūšių, rusiškai nekertu. Lietuviški vertimai - identiški ant abiejų, rašo, jog skirta dažymui. Tai dabar pasispalvosiu po chna kaukės?