Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

Miargai!! O jus zinote apie sia dantu pasta??
user posted image

Ar esate kas bandziusi ir ar yra pirkti LT??? Viespaciausiai- kokie atsiliepimai uzsienio forumuose blink.gif - belenkaip balinanti, geriu geris.Tik as vieno nesuprantu- cia ji juoda? blink.gif Juodos spalvos?? Atseit isbalina neitiketai stebuklingai g.gif
Butinai noriu isbandyti!
Aha, yra pirkti LT , bet idomu ar kas bande- gal eilinis pletkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 11 rugsėjo 2010 - 10:08
QUOTE(Odrey @ 2010 09 10, 17:32)
Va ka gavau i emeila is BrX minerals
Skelbiame Akciją-atrakciją, kurios metu:

Tris dienas, tris naktis registruotas prekių siuntimas jums NEKAINUOS VISIŠKAI! Nėra jokių apribojimų ar papildomų sąlygų! Tiesiog NEMOKAMAI!

Irodymas kad BxM ir MM dirba kartu, nes net akcijas tokias pat daro, vieną mėnesį vienam puslapyje, kitą - kitam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 11, 11:00)
Miargai!!  O jus zinote apie sia dantu pasta??

Diva:), yra Argital tema, man rodos, ten buvo atsiliepimas paliktas apie ją g.gif Bet taip labai neužsifiksavo, tai matyt, stebuklų pasta nepadarė arba aš kažką maišau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 11 rugsėjo 2010 - 10:23
QUOTE(agnuta @ 2010 09 11, 11:23)
Diva:), yra Argital tema, man rodos, ten buvo atsiliepimas paliktas apie ją g.gif Bet taip labai neužsifiksavo, tai matyt, stebuklų pasta nepadarė arba aš kažką maišau blush2.gif

Taip, aciu, paskaiciau- Satura ja naudojo, rase, kad jokio labai balinancio poveikio nepastebejo. Nu bet kaip idomiai- mano drauge is GB mane siandien su varpais is pat ryto uzpuole telefonu - AR ZINAI TA PASTA? lotuliukas.gif Na, neisbandes- nesuzinosi biggrin.gif Ji tikrai juoda blink.gif - Satura rase.
MB vakar klause, ar jau mes neturime jokios kitokios dantu pastos ? doh.gif lotuliukas.gif Siuo metu visiskai niekam tikusi Laveros Neutral namuose user posted image
Nu bet jau sitaip nieko nevalyt! schmoll.gif Baigia dantys nuruduot, reikia greiciau gelbetis! Tai dar partysiu namo juoda dantu pasta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 11 rugsėjo 2010 - 10:55
gerai balina dantu milteliai rusiski mirksiukas.gif mes 1 induka sunaudojom ir tikrai pabalo dantys, ko nebuvo net nudojant chemine Blanx 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 11, 12:17)
gerai balina dantu milteliai rusiski mirksiukas.gif  mes 1 induka sunaudojom ir tikrai pabalo dantys, ko nebuvo net nudojant chemine Blanx 4u.gif

Satura, tu irgi pirkai dviejų rūšių juos, kaip jie jums? bigsmile.gif
Atsakyti
pas mus buvo "seimyniniai juros mineralai", parasyta, kad balinantys. kitokiu rusiu tai tiesa nezinau kaip butu..
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 11, 12:22)
pas mus buvo "seimyniniai juros mineralai", parasyta, kad balinantys. kitokiu rusiu tai tiesa nezinau kaip butu..

Nieko nezinau apie toki dalyka ... Kur perkat ? Placiau prasome 4u.gif
Ar tai cia tie, kur senais senais laikais budavo tokiose plastikinese dezutese? Jei tokie, tai mane pykina kai voliojasi milteliai po burna... Gal jie maisosi kaip nors su vandeniu? Ar prisiberti i dantu pasta galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 11 rugsėjo 2010 - 11:41
Diva:), na pabandyk tą juodąją, gal tau balins wink.gif Bet jei TB dėl natūralumo ir dėl nepatirtų pojūčių, tai jam gali tiesiog pasidaryti baisu pamačius, kaip tu kažką juodo gromuluoji ir spjaudai. MB vien dėl to vaizdelio net pabandymui nepasirašė biggrin.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 09 11, 12:18)
Satura, tu irgi pirkai dviejų rūšių juos, kaip jie jums? bigsmile.gif

MB nesiterlioja su jais, aš viena naudoju vakarais - jie tikrai puikiai šveičia bigsmile.gif Kita vertus, nepatenkinta esu pasta Farfalla, kurią naudoju, tai toks jausmas, kad ką milteliai nušveičia, ji į vietą grąžina. Ir dar dantys nuo jos pajautrėjo sad.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 11, 12:24)
Nieko nezinau apie toki dalyka ... Kur perkat ? Placiau prasome  4u.gif

milteliai tokie rusiški, Aliejaus parduotuvėse kainuoja 4-5 litus smile.gif

Diva:), aš ant drėgno šepetėlio išsispaudžiu pastos ir tada gerai ją padažau į miltelius. Viskas sulimpa, susimaišo ir niekas po burną nesivolioja wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 11 rugsėjo 2010 - 11:46
QUOTE(Satura @ 2010 09 11, 12:44)
milteliai tokie rusiški, Aliejaus parduotuvėse kainuoja 4-5 litus smile.gif

Aliejaus parduotuvese dantims? g.gif biggrin.gif Ar ju paskirtis kazkokia kitokia, nebutinai dantims? Nu prasyciau issamiau biggrin.gif 4u.gif
Satura, o tu kiek pamenu esi bandziusi ir ta pasta- 1 laso koncentrata?
Ne nu, viskas- kazkuomi pasibalinti reikia dantis ir jokiu daugiau eksperimentu!!! Pakaks. Yra Aloe ir taskas. biggrin.gif
Supratau del miltuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 11 rugsėjo 2010 - 11:50
jie praplėtė asortimentą: ten ir dantų pastų, ir kramtuškių iš maumedžio sakų, ir įvairių tepaliukų turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 11, 12:47)
jie praplėtė asortimentą: ten ir dantų pastų, ir kramtuškių iš maumedžio sakų, ir įvairių tepaliukų turi smile.gif

Čia aliejus.com parduotuvėse? Nes prie jų asortimento nieko panašaus neradau lens.gif
Pirkau šian chna iš Drogo, sudėtyje - vien chna. Buvo dviejų rūšių, rusiškai nekertu. Lietuviški vertimai - identiški ant abiejų, rašo, jog skirta dažymui. Tai dabar pasispalvosiu po chna kaukės? g.gif
Atsakyti