Etama, dėl spalvų gali parašyti LL laišką, jie man patarė kokios spalvos tiktų. LL man patinka už tai, kad rūpinasi klientais
Gerai pamenu, kad Rasma rašė, jog nusideginus negalima nudegintos vietos iš karto kišti po šaltu vandieniu, reikia iš pradžių po šiltu ir tada palaipsniui vėsinti
O ultramarino yra ir EM pudrose, bent ant dėžučių parašyta. Ant šviesos prie sudėties parašyta, ant tamsesnės spalvos parašyta may contain ultramarines.
Taigi prisiminiau, kad pamirsau pasigirti - butinai turiu
MB taigi net labai nenaturalistas, bet, pasirodo, tikrai lasas po laso ir...
Vakar parsinese aftershave balm, ant kurio pakuotes riebiom raidem parasyta '100% natural' , o svarbiausia, kad toks patenkintas savim ji nusipirkes
As tai iskart pagalvojau, kad cia tik eilinis reklaminis uzrasas (nes pirko paprastam supermarkete, pigiai ir nematyta kompanija), bet tyrineju tyrineju sudeti, keista, bet lyg gera Idomu, tik kaip jam naudosis
Nu, bet ne visa tai svarbiausia, o kad jis savo iniciatyva toki nusipirko, o ne koki eilini nivea.
Papildyta:
Reikia i salta nusideginus. Kuo greiciau ir laikyt 10-20min.
Gal Rasma turejo omeny, kad ne i ledus, cia tai suprantama.
mano patirtis tai tokia pati kaip Jorun
tik keli atvejai buvo musu seimoj, bet niekad nebuvo problemu atgaut is korteliu (bet kokiu) dingusius pinigus. kitas dalykas, kad uk bankai siek tiek sugrieztino ta pinigu atidaviejima, nes tokie gudruciai kaip musiskiai cia masiskai apgaudinejo bankus. bet jei atvejis tikras, atiduoda. pfu pfu pfu
ojei, jei akcijiniai tai blogai
nu, jei reikia, rasyk.
Vakar parsinese aftershave balm, ant kurio pakuotes riebiom raidem parasyta '100% natural' , o svarbiausia, kad toks patenkintas savim ji nusipirkes
As tai iskart pagalvojau, kad cia tik eilinis reklaminis uzrasas (nes pirko paprastam supermarkete, pigiai ir nematyta kompanija), bet tyrineju tyrineju sudeti, keista, bet lyg gera Idomu, tik kaip jam naudosis
Nu, bet ne visa tai svarbiausia, o kad jis savo iniciatyva toki nusipirko, o ne koki eilini nivea.
Papildyta:
Reikia i salta nusideginus. Kuo greiciau ir laikyt 10-20min.
Gal Rasma turejo omeny, kad ne i ledus, cia tai suprantama.
QUOTE(Gyvate @ 2010 09 10, 13:58)
jooo grazina pinigus jei esi pasiemes specialia apsaugos sistema uz kuria jie pastoviai pinigus nuraso man i tris menesius po 16 euru nuima
mano patirtis tai tokia pati kaip Jorun
tik keli atvejai buvo musu seimoj, bet niekad nebuvo problemu atgaut is korteliu (bet kokiu) dingusius pinigus. kitas dalykas, kad uk bankai siek tiek sugrieztino ta pinigu atidaviejima, nes tokie gudruciai kaip musiskiai cia masiskai apgaudinejo bankus. bet jei atvejis tikras, atiduoda. pfu pfu pfu
QUOTE(agnuta @ 2010 09 10, 15:21)
Net nezinau, Daddygirl Nezinau, ka daryt Telefonu uzsakinet tikrai nenoriu, be to, MB turimos korteles jie neaptarnauja. Galvoju dar is kito kompo bandyt uzsakinet, gal is kitokios narsykles, bet jeigu vel tas pats? Vel rasyt laiska, kad grazintu pinigus Ot kokia dilema Liksiu man atrodo be akcijiniu seseliu
Siaip idomu, kame cia problema, kad visoms viskas ok su uzsakymu, o man nesigauna
Siaip idomu, kame cia problema, kad visoms viskas ok su uzsakymu, o man nesigauna
ojei, jei akcijiniai tai blogai
nu, jei reikia, rasyk.
QUOTE(Babi* @ 2010 09 10, 18:33)
Gerai pamenu, kad Rasma rašė, jog nusideginus negalima nudegintos vietos iš karto kišti po šaltu vandieniu, reikia iš pradžių po šiltu ir tada palaipsniui vėsinti
Dar prisimenu kad nudegimo vieta gerai tepti bisciu pikiu aliejuje. Aisku ne is karto po nudegimo, praejus bent dienai...
QUOTE(Satura @ 2010 09 10, 17:35)
tai dabar už dyką po tris dulkes siųs?
Ar tik cia nebus kai kurios SM temos deka visai tai? Sitiek apkalbeta, prirasyta,klausimu prisiuntineta
Pavargau ,noriu Nerolio.. ir campaku...
QUOTE(Babi* @ 2010 09 10, 18:33)
pataisysiu vos drungnu, kad ne iskart po lediniu butu
del tu uzsakinejimu, kai jau jungiates prie puslapio arba ketinat suvedineti korteliu duomenis, pasiziurekite, kad puslapio adresas adreso eiluteje prasidetu ne "http" o " https" tai yra saugus rysys apsaugantis jusu korteles duomenis ir dar paziurekite lango apacioje desineje turi atsirasti maza spynele (pas mane firefox kitose narsyklese gal truputi kitur) ant tos spyneles paspaudus matosi informacija apie saugumo sertifikata, paziurekite kam isduota, turi sutapti su organizacija is kurios perkate ir geriausia kad butu "VeriSign, Inc." sertifikatas
pvz kaip atrodo saugus puslapis galima paziureti jungiantis tarkim i seb elektronine bankininkyste
o tie visi trukinejimai mokejimo metu labai nepatikimai atrodo.
sori uz oftopik, bet manau pravers, kaip sako saugumu susidomi kai nors karta praranda pinigus, bet cia juk paprasta uzmesti aki i pora vietu
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 10, 18:49)
nepraeina mūsų darbas veltui, šaunuolis TB Įdomu, ar pasiteisins jam tas balzamas? Bet pasiteisins, jei jau pats pirko
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 10, 19:13)
Ar tik cia nebus kai kurios SM temos deka visai tai? Sitiek apkalbeta, prirasyta,klausimu prisiuntineta
geras volas pravažiavo
ir aš, tuoj jais ir pasinaudosiu
Agnuske, nemokamu LL nera. Tik yra nebrangiu ir padoresniais kiekiais nei kokiam BMX
Nidulia, nenustebinai. Ziuresim kas man ateis, bet ko cia besitiketi-irgi bus tik del kvapo paterlioti sonai maisiuku
Sulu, metos ekstrakto nebeieskojau antra karta, labai uzsikasusi dabar. gal savaitgalis bus laisvesnis, susirasiau kur yra tu ekstraktu is ju psl., tai vaziuosiu is eiles ir ziurinesiu. Dar ir tu arbatu Jadvygos vaziuosiu ziureti, irgi uzsirasiau, kur prekiauja
Odrey, as irgi gavau emaila is BXM idomu ar nemokamus meginius irgi uz dyka siustu et, paskubejau
Nidulia, nenustebinai. Ziuresim kas man ateis, bet ko cia besitiketi-irgi bus tik del kvapo paterlioti sonai maisiuku
Sulu, metos ekstrakto nebeieskojau antra karta, labai uzsikasusi dabar. gal savaitgalis bus laisvesnis, susirasiau kur yra tu ekstraktu is ju psl., tai vaziuosiu is eiles ir ziurinesiu. Dar ir tu arbatu Jadvygos vaziuosiu ziureti, irgi uzsirasiau, kur prekiauja
Odrey, as irgi gavau emaila is BXM idomu ar nemokamus meginius irgi uz dyka siustu et, paskubejau
QUOTE(agnuta @ 2010 09 10, 15:06)
su ekogrin.lt geriau neturet reikalu
Su jais geriau reikalų neturėti.
QUOTE(GabiG @ 2010 09 10, 22:46)
o tos kurios yra uzsiregistravusios jau ilgai, zino kad tokias akcijas jie periodiskai rengia ir per jas megineliu negalima uzsisakyti.
manau kad tam kam ta kosmetika patiko ir tiko ja ir toliau naudos, ir manau tokiu yra nemazai vien jau is pasisakymu pirmesnese temose
tad nesureiksminkite savo VOLO
manau kad tam kam ta kosmetika patiko ir tiko ja ir toliau naudos, ir manau tokiu yra nemazai vien jau is pasisakymu pirmesnese temose
tad nesureiksminkite savo VOLO
Etama, mėginėlių nemokamai nesiunčia, nieko nepraradai
pažiūrėkit, kaip skaitoma mūsų tema - antra pastraipa
Offtopic dėl bankų. Buvo ir mano duomenys kažkur nutekėję. Turėjau nemažų nuostolių, bet bankas viską grąžino. Nutekėti gali atsiskaitant kortele internetu tiesiogiai suvedant duomenis (ne per PayPal'ą) arba netgi atsiskaitant kokiame bare (šią vasarą ypač paplito duomenų vagystės užsienio baruose), kai paduodi kortelę barmenui, jis ją nusineša ir jums nematant gali daryt su ja ką nori, netgi nuskanuoti . dabar neatsiskaitinėju internetu su kreditine ir niekur iš akių nepaleidžiu savo kreditkės. Atsiskaitymams internetu įsigyjau Virtuoną
Man irgi nekartą yra nutikę, kad nevykdo užsakymo- dažniausiai budavo kalta naršyklė (Explorer).
Man irgi nekartą yra nutikę, kad nevykdo užsakymo- dažniausiai budavo kalta naršyklė (Explorer).
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 10, 18:49)
Taigi prisiminiau, kad pamirsau pasigirti - butinai turiu
nu, jei reikia, rasyk.
nu, jei reikia, rasyk.
Kaip šaunu Gal ir aš kada sulauksiu tokio stebuklo Bet pradžiai užtektų, kad jis man ką nors natūralaus parneštų, o paskui gal kada nors ir sau parsineš
QUOTE(supere @ 2010 09 10, 23:26)
supere, o su kokia tada pavyko? Aš mozilla naudoju.