Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

Agnuta, Windows XP ir Explorer, ar tu per PP ar paprastai mokėjai?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 10, 13:20)
Nesurinks man LL užsakymo, net neparašė kodėl, iškart parašė, kad rūpinasi pinigų grąžinimu, siūlo telefonu susikontaktuoti ir taip padaryt užsakymą.

gal as galiu kuo padet? smile.gif

nelabai suprantu apie narsykles biggrin.gif nu bet gal man leistu uzsakyt ir uzmoket, kad ir PP.

LL uk puslapis, ane?
Atsakyti
UK jų puslapis drinks_cheers.gif agnuta, lėk šešėlių pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 10, 15:21)
agnuta TB teisus, su tokiais dalykais kaip kazkokie neaiskumai uzsakymo metu galima nukentet finansiskai

Mes kaip tik viska perkam tik su kreditine, nes tai yra saugiausias budas. Turejom keleta kartu problemu, bet musu kreditines korteles kompanija viska iskart ishsprende. Net kai buvo pavogta, ir vagys pasinaudoje issieme apie 1000 svaru, bankas mums juos grazino. Lietuvoj gal kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Jorun @ 2010 09 10, 16:47)
Mes kaip tik viska perkam tik su kreditine, nes tai yra saugiausias budas. Turejom keleta kartu problemu, bet musu kreditines korteles kompanija viska iskart ishsprende. Net kai buvo pavogta, ir vagys pasinaudoje issieme apie 1000 svaru, bankas mums juos grazino. Lietuvoj gal kitaip.

jooo grazina pinigus jei esi pasiemes specialia apsaugos sistema uz kuria jie pastoviai pinigus nuraso man i tris menesius po 16 euru nuima, nesvarbu ar daryta atsiskaitymu ja ar ne vadinas kazkaip finance protection plan, jei tokio neturi ir kas nors atsitinka tada pinigu negrazina, doh.gif
Atsakyti
"apsinuodijau" tais ultramarinais, ieškau ir ieškau, bet niekaip negaliu atsirinkti ir objektyviai pasverti informacijos, kuri yra labai prieštaringa doh.gif BET bigsmile.gif Nusprendžiau nueiti į Hauschkos puslapį ir pasižiūrėti, ką deda šis mūsų gana dažnas atskaitos "taškas" į savo dekoratyvinę veidui. Ultramarinų radau ne tik ružuose, bet ir skystame makiažo pagrinde. Viskas, jaučiuos reabilitavusi save ir su džiaugsmu laukiu LL siuntinuko, kuris išsiųstas šiandien biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 10 rugsėjo 2010 - 16:16
QUOTE(Odora @ 2010 09 10, 15:21)
agnuta TB teisus, su tokiais dalykais kaip kazkokie neaiskumai uzsakymo metu galima nukentet finansiskai

Sakai, gali nuteket duomenys tuo metu? g.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 09 10, 15:25)
Agnuta, Windows XP ir Explorer, ar tu per PP ar paprastai mokėjai?

As per PP mokejau ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 10, 15:40)
gal as galiu kuo padet? smile.gif

nelabai suprantu apie narsykles biggrin.gif nu bet gal man leistu uzsakyt ir uzmoket, kad ir PP.

LL uk puslapis, ane?

Net nezinau, Daddygirl blush2.gif Nezinau, ka daryt doh.gif Telefonu uzsakinet tikrai nenoriu, be to, MB turimos korteles jie neaptarnauja. Galvoju dar is kito kompo bandyt uzsakinet, gal is kitokios narsykles, bet jeigu vel tas pats? doh.gif Vel rasyt laiska, kad grazintu pinigus doh.gif Ot kokia dilema biggrin.gif Liksiu man atrodo be akcijiniu seseliu biggrin.gif
Siaip idomu, kame cia problema, kad visoms viskas ok su uzsakymu, o man nesigauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2010 09 10, 15:58)
jooo grazina pinigus jei esi pasiemes specialia apsaugos sistema uz kuria jie pastoviai pinigus nuraso man i tris menesius po 16 euru nuima, nesvarbu ar daryta atsiskaitymu ja ar ne vadinas kazkaip finance protection plan, jei tokio neturi ir kas nors atsitinka tada pinigu negrazina,  doh.gif

Iš SB kreditinės kortelės buvo dingę virš 3000 Lt., tai bankas (SEB) viską grąžino, nors neturim jokio protection plan. Bet vis tiek saugiau mokėti per Paypal, nes, nors bankas ir grąžina pinigus, bet vis tiek ir laiko, ir nervų kainuoja, o ir pinigų neturi kurį laiką...
Atsiprašau Vitulkos... 4u.gif
Atsakyti
ne karo metas, tų šešėlių dar bus ne kartą, aš tavęs tikrai nespaudžiu 4u.gif Bet jei labai knieti pudras pabandyti, gali pasinaudoti DG pagalba smile.gif Man irgi įdomu, kodėl nesigauna? Gal neto ryšys pats perkrautas? Nes jeigu pinigus nuskaičiuoja, tai kad ir per PP, bet atsiskaitymas akivaizdžiai galimas smile.gif
Atsakyti
Va ka gavau i emeila is BrX minerals
Skelbiame Akciją-atrakciją, kurios metu:

Tris dienas, tris naktis registruotas prekių siuntimas jums NEKAINUOS VISIŠKAI! Nėra jokių apribojimų ar papildomų sąlygų! Tiesiog NEMOKAMAI!

Atsakyti
tai dabar už dyką po tris dulkes siųs? ax.gif

Holos 20 proc. nuolaida Weledos produktams, 25 proc. nuolaida veido priežiūros priemonėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 10, 17:32)
Va ka gavau i emeila is BrX minerals
Skelbiame Akciją-atrakciją, kurios metu:

Tris dienas, tris naktis registruotas prekių siuntimas jums NEKAINUOS VISIŠKAI! Nėra jokių apribojimų ar papildomų sąlygų! Tiesiog NEMOKAMAI!

ot tai negalejo anksciau pasiulyt doh.gif dar negavau savo dulkiu,bet jau gaila man savo Lt doh.gif
Atsakyti