Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Satura @ 2010 09 10, 14:55)
o koks klausimas buvo?  rolleyes.gif Nes man ieško atsakymo, kas yra jų ultramarino šaltinis: sintetiniai jų ultramarinai ar ne. Nes jei nesintetiniai, tai viena, ko labiausiai bijomasi, sunkiųjų metalų juose, bet kosmetikoje tai kontroliuojama ir nekelia grėsmės. Tas pats, kaip ir su dumbliais smile.gif

klausimas buvo ar ju naudojamas ultramarinas yra saugus naudoti ant veido.
tai parase kad nepatarianaudoti ant lupu ultramarina ir dar ta kazkoki.

o beja tiek sintetinis tiek naturalus nera gerai
apie ji mineralineje temoje imeciau nuoroda
Atsakyti
Jau kaip erzinat su tomis mineralinemis pudromis doh.gif Galvoju ar dar atideti prie kito meneio pirkiniu ar jau dabar griebti is rezerviniu pinigeliu doh.gif

O as pasakysiu dar apie prausimasi moliu. Neciau reikala su rasulu, labai sausino oda. Dabar radau namie dar zydrojo molio, tai ji testuoju dabar... atrodo man labiau tinka nei rasulas g.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 10, 14:14)
nu bet jie tam yra "atsitike"- tam uzauge kad valytu, tokia ju paskirtis...

Nu pvz kokie grybai tai atsitike tam kad paskleitu savo sporas, o kad be to radiacija dar sugeria tai salutinis reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 10, 14:40)
Uoj, kepenys is vis baisatis  biggrin.gif  - visom prasmem, visu gyviu. Nesigilinu iki nudurnejimo -bet tikrai, kas istringa tai ir lieka, o visa kita stengiesi nesiknaisioti ir tiek..

Man jos visada atgrasios buvo, niekad nevalgydavau. Ragauti bandžiau, bet daugiau nebenorėjau biggrin.gif Tai nereikėjo net gilintis niekada, kiek ten blogio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2010 09 10, 14:41)
o beja tiek sintetinis tiek naturalus nera gerai
apie ji mineralineje temoje imeciau nuoroda

aš dar palauksiu jų atsakymo. O toje temoje ir įmečiau, ką žinau. T.y., kad potencialaus natūralaus ultramarino išgavimo šaltinio pagrindu net natūrali kosmetika gaminama.

čia jau darosi dviejų idėjinių stovyklų priešprieša, kaip su gintaru. Viena kontora vienoje Tauro kalno pusėje tikra, kad nuo gintaro miltelių ant veido susensim akimirksniu, nes.... tam aibė priežasčių. Kita kontora Tauro kalno papėdėje įsitikinusi miltelių nauda, net kainą mums gerokai pakėlė už tęsiamą jaunystę rolleyes.gif biggrin.gif

akmenų milteliai naudojami kosmetikoje, kaip gydanti priemonė. Man dabar klausimas, ar sintetiniai LL ultramarinai, ar išgauti iš pusbrangio reto akmens. LL ką tik atrašė, kad kreipėsi į šios medžiagos tiekėją paaiškinimų, o kai juos gaus, informuos. Taigi, kai gausiu atsakymą, tai būtinai pasidalinsiu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 10, 14:48)
Nu pvz kokie grybai tai atsitike tam kad paskleitu savo sporas, o kad be to radiacija dar sugeria tai salutinis reikalas mirksiukas.gif

Salutinis? Man tai ne salutinis smile.gif , man pagrindinis..
Bet tema ne apie tai si 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 10 rugsėjo 2010 - 13:57
SOS kur nusipirkti argitalio skaistinanti prausikli
PRAUSIKLIS su Fitino rūgštimi, Žaliuoju moliu ir Rožėmis

zalia zalia neturi, ekogrin.lt nekelia ragelio o as siandein noriu ax.gif
juara kiek supratau is komentaru cia neturi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 10, 15:01)
SOS kur nusipirkti argitalio skaistinanti prausikli
PRAUSIKLIS su Fitino rūgštimi, Žaliuoju moliu ir Rožėmis

zalia zalia neturi, ekogrin.lt nekelia ragelio o as siandein noriu ax.gif
juara kiek supratau is komentaru cia neturi g.gif

Holos?
su ekogrin.lt geriau neturet reikalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 10, 15:06)
Holos?
su ekogrin.lt geriau neturet reikalu biggrin.gif

pamirsau visai holos doh.gif tik rodos ten brangiau

na dabar prasom pasakoti kas tie ekogrin?

pasiskambinau holos irgi neturi cry.gif nu jau kaip uzsidege man...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 10 rugsėjo 2010 - 14:14
mane domina jusu nuomone bei galbut kiekiai turiu toki kaukes aprasyma isversta is anglu kalbos taciau ten nera parasyta kiekiu bei tarkim koki acta ar alieju naudoti

Gaminamas su minkstu vandeniu, 10 gramu silk powder, kiausinio baltymo, medaus, acto, bei butina pilti aliejaus. Sumaisyti ir purksti ant svariai nuvalyto viedo. palaikti apie 20 minuciu, gerai nuplauti tekanciu vandeniu.

gali kaisti ar raudonuoti veidas po sios proceduros nes suaktyvina kraujotaka, dingsta po 20 minuciu savaime.

Naudojama 2-3 kartai per savaite

mazdaug po 5 kartu matomas rezultatas. panaikina acne, mazina odos uzdegimus, salina toksinus, naikina demes, puoseleja oda bei mazina rauksleles.

butu gerai kad zinoes pakomentuotu 4u.gif
labai noreciau pasidaryti bi isbandyti
Atsakyti
Nesurinks man LL užsakymo, net neparašė kodėl, iškart parašė, kad rūpinasi pinigų grąžinimu, siūlo telefonu susikontaktuoti ir taip padaryt užsakymą.
Internete pradėjau domėtis tuo erroru, tai keliuose forumuose radau diskusijas tuo klausimu. O klausia dėl tos problemos patys pardavėjai, nežinau kokio masto smile.gif Kažkas ten su ta SagePay - saugia apmokėjimo sistema.
Noriu paklaust, užsakinėjusių iš LL, kokią naršyklę naudojot? Ir kokia operacinė sistema jūsų kompe? g.gif
Nežinau, nei ką daryt, ar bandyt dar kartą ar ką g.gif MB sakė, kad jei antrą kartą nepavyks, nebesisakysi iš ten daugiau (jo kreditine kortele naudojuos blush2.gif) biggrin.gif O taip noris doh.gif Tik su tuo ultramarinu vėl nebeaišku doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2010 09 10, 15:08)
pamirsau visai holos doh.gif tik rodos ten brangiau

na dabar prasom pasakoti kas tie ekogrin?
pasiskambinau holos irgi neturi  cry.gif nu jau kaip uzsidege man...

Vėliau turėdama daugiau laiko parašysiu apie mano istoriją su ekogrin smile.gif Bet jie regis nutraukė savo veiklą g.gif

Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 10, 15:16)
Noriu paklaust, užsakinėjusių iš LL, kokią naršyklę naudojot? Ir kokia operacinė sistema jūsų kompe? g.gif

kompe windows'ai, o naršyklė Google Chrome (nemokama visiškai smile.gif ). Ir jokių problemų dėl to nebuvo nė karto g.gif
Atsakyti
agnuta TB teisus, su tokiais dalykais kaip kazkokie neaiskumai uzsakymo metu galima nukentet finansiskai
Atsakyti