Tekila..., o ki tu laikai roziu kauke, po to tik ja nuskalauji?as irgi tokia turiu, dedu per ilgi, i saknis neitrinu jos visai nedaug uztenka ane?
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 09 10, 12:25)
Tekila..., o ki tu laikai roziu kauke, po to tik ja nuskalauji?as irgi tokia turiu, dedu per ilgi, i saknis neitrinu jos visai nedaug uztenka ane?
Aš tai visada plaukams viską laikau ilgiau nei parašyta - tiek kaukes, tiek kondicionierius Iš esmės kaukes laikau iki valandos (aliejines tai pernakt). Kad nedžiūtų, aprišu dušo kepuryte O paskui tik išskalauju vandeniu. Tiek mangų, tiek rožių skirtos po plovimo ir to skalavimo pilnai užtenka.
Taip, daug jos nereikia. Mėginuko užtenka 3-4 kartams, negailint
QUOTE(Satura @ 2010 09 10, 07:36)
reiktų pirkti muilo riešutus - neturiu Ir man buvo įdomu, ar elektrina plaukus tas pirktinis variantas, nes molis man priploja ir elektrina
galvojau turi.
istikruju su tokiu misiniu ir as nebandzius (vien su muilo riesutais plaudavau). bet turiu ir to fuller's earth. tai reiks susimaisyt toki visa misini ir pabandyt.
o man kilo mintis aliejiniams masazams pasidaryti medetku fitolio. turiu medetku. o kur pirkti tinkamo alyvuogiu aliejaus puslitri? zinau kad nerafinuota,extra virgin geriausias.bet neismanau kuo skiriasi tie is PC ir kur kitur parduodami...
QUOTE(Satura @ 2010 09 10, 11:26)
TBS kabukis labai giriamas, jei teisingai pamenu
O gal kas pamena, kiek jis kainuoja? Ačiuks
stai atsakymas is lily lolo apie ultramarina
Thanks for your email
We would not recommend using products with Ultramarine Blue or Ferric Ferrocyanide on lips.
I hope this helps
Kind Regards
LL Team
www.lilylolo.co.uk
T: +44(0) 1482 640 619
F: +44(0) 1482 640 799
Thanks for your email
We would not recommend using products with Ultramarine Blue or Ferric Ferrocyanide on lips.
I hope this helps
Kind Regards
LL Team
www.lilylolo.co.uk
T: +44(0) 1482 640 619
F: +44(0) 1482 640 799
o koks klausimas buvo? Nes man ieško atsakymo, kas yra jų ultramarino šaltinis: sintetiniai jų ultramarinai ar ne. Nes jei nesintetiniai, tai viena, ko labiausiai bijomasi, sunkiųjų metalų juose, bet kosmetikoje tai kontroliuojama ir nekelia grėsmės. Tas pats, kaip ir su dumbliais
QUOTE(Satura @ 2010 09 10, 13:55)
o koks klausimas buvo? Nes man ieško atsakymo, kas yra jų ultramarino šaltinis: sintetiniai jų ultramarinai ar ne. Nes jei nesintetiniai, tai viena, ko labiausiai bijomasi, sunkiųjų metalų juose, bet kosmetikoje tai kontroliuojama ir nekelia grėsmės. Tas pats, kaip ir su dumbliais
Man zinokit su juros dumbliais mistika, as vis tik nusprendusi ju nenaudoti.Na, kosmetikai tiek to, bet kaip kad piliules ju gerti istisai, , lai ir ekologiski buna... Dumbliai ( kaip beja ir grybai, ypac kazlekai ) sugeria visa blogi i save, jie valo aplinka, o mes tuos dumblius, kurie pririjo blogio, patys valgome...Nesigincinu, atsakymu pilnas internetas- kad tikrai ne, kad nieko ten juose blogo nelieka, nu bet jie tam yra "atsitike"- tam uzauge kad valytu, tokia ju paskirtis...
oi, Diva:), visur visko yra, patikėk. Aš pati aliejus renkuosi pagal tai, kiek jie vieno tokio metalo kaupia - daug ar nedaug. Kad visai nekaupia, tikriausiai nėra tokio stebuklo
na, darkart parašiau LL, perspėjau, kad čia populiariausias forumas atsakymo jų laukia
na, darkart parašiau LL, perspėjau, kad čia populiariausias forumas atsakymo jų laukia
As kaip tik skaiciau, kad dumblius gert, jei plaukai slenka
Bet tikrai, tokie dalykai kazkaip istringa galvoj ir itakoja,ne? Man pvz istrige, kad riebiuju (gal ir kitu ) zuvu kepenys sukaupia merkuriju (ir turbut kt metalus). Tai buvo laikas, kai vaistinej atsistojus kaip maniake skaitydavau etiketes vaikui zuvu taukus pirkdama. Vaistininke, atsimenu, lietuvoj klausia, ko tu is ju nori... sakau, kad butu taukai isgauti ne is kepenu, o is pacios zuvies. Tai ji liko nustebus ir nesupratus
Bet tikrai, tokie dalykai kazkaip istringa galvoj ir itakoja,ne? Man pvz istrige, kad riebiuju (gal ir kitu ) zuvu kepenys sukaupia merkuriju (ir turbut kt metalus). Tai buvo laikas, kai vaistinej atsistojus kaip maniake skaitydavau etiketes vaikui zuvu taukus pirkdama. Vaistininke, atsimenu, lietuvoj klausia, ko tu is ju nori... sakau, kad butu taukai isgauti ne is kepenu, o is pacios zuvies. Tai ji liko nustebus ir nesupratus
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 10, 14:34)
As kaip tik skaiciau, kad dumblius gert, jei plaukai slenka
Uoj, kepenys is vis baisatis - visom prasmem, visu gyviu. Nesigilinu iki nudurnejimo -bet tikrai, kas istringa tai ir lieka, o visa kita stengiesi nesiknaisioti ir tiek..